gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE V POSTOPKU Loremi (33) januarja v nov boj Srečica (42) poskušamo natur NOVI KROG Pikica36 (39) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? Naska (42) upamo, da se vse uredi gigi (44) plan K Fidolina (43) je undercover BBpikica (43) pavza Dajamaja (44) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Lana08 (??) 18T NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (43) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ barbara b , blanč , tasa_m, *flower* Skuštrana Suzy, Isabeaux, Goldy, Reby alpog, bambi75, spps, Bit,Mariana ledenka, gajka, Pija76, nokes Serendipity, biba007, lučka 25 Glorija, Bumo, Pikovit, lana38 sonček33, LuNa73, Miška73, DaisyE Mlinčka, pikicao, živa25, Zara Hedviga, Zvezdica, Katka37, L & L Zofka7, Andreja2000, nmagk, hanna1 HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...