Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
punce če dojenčki pri vas zaspijo-kako dihajo?????????????

, zbuja se na 3-4 ure, poje, po potrebi previjema ritko in spi dalje.
Kako sem? Ja v bistvu vredu...tesnobe je vedno manj oz. skoraj nič več...ampak jokavost pa še...zej sem 2 dneva imela pestro...mala se popoldne še lepo doji, potem pa ne več...hoče skoz bit na joški in joka da je joj...včeraj spet enako...lepo sva se dojili še ob 18h potem je pa kar naprej hotela viset na meni...ji nisem pustila...ampak sem jo pristavljala na 1 uro, da so se vmes moje bradavice malo oddahnile...pa ni nič pomagalo...no potem sem ji koj dala flaško, pa nič. Po borbah popila 10ml, pa še vedno ni spala in jok. Vse od pol enih ponoči...pa se mi ne zdi da ima kolike, ker se nič ne krči ali kaj podobnega, pač samo vrešči. Sem bila ves čas mirna...seveda tudi zato, ker jo je imel večinoma moj po rokah...pol ob polnoči, ko sem videla da ne pomaga nič drugega kot moja joška, sem se pa zlomila...sem jo enostavno odstavila in šla v kuhinjo se zjokat do konca...mojemu sem dala dudo, da naj poskusi spet z njo...je mala še vreščala ene 5 min, potem pa zaspala kot top...ne vem zakaj, kaj je bilo drugače
Bo alarm kmalu...se vedno zbudi po takem prdkanju
pa si mi prihranila delo. Cena je pa
ampak OK sej lahko še nekoga zraven vzamem.
). Zadnji del pa grem obvezno v kino gledat 3D.