|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zbujanje - ni konca tega
19.9.2011 11:47:38   
dreamhorse
Jaz  bi ga pustila v njegovi sobi in enostavno dala na ignor... seveda, če veš, da je z njim vse ok in da joka in kriči brez razloga.

(odgovor članu delfinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Zbujanje - ni konca tega
19.9.2011 13:08:39   
delfinkica
če ga ignoriram odpira vrata in zbija z njimi. Itq da živci včasih popustijo. Sj sem milslila da ga bo to že minilo pa se vleče že od 2.leta.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
19.9.2011 14:31:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu delfinkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Zbujanje - ni konca tega
19.9.2011 15:03:53   
j6
 Jaz pa imam pet otrok 9, 7, 5 3l in 7m pa so se mi vsi zbujali in jaz pač ne morem pustiti otroka jokati, pač ne morem , govorimo o ponoči, zato sem pa vzela knjigo otroško spanje brez joka v sanje in po stopnjah popolnoma BREZ JOKA nučiš otroka spat.  zdej glih tamalo glih navajam, pa traja morda mal dlje, ampak otrok mislim da mi z jokom nekaj sproča sicer pogosto ne vemo kaj, vendar mislim da ni vedno vzrok trma, ihta... izsiljevanje. Seveda pa lahko ta jokignoriram in mu stem dam vedeti da jok ni prav način za spročanje stiske, in lahko čuti da nam je to nepomembno, sicer se pa strinjam, da je noč za spanje, je bilo pa pri nas tudi mhnogo bolje ko sem jih začela dajati spat ob 19 inniso bili tako utrujeni in so lažje spali, tarejši, še vedno zaspita ob 20. tko da se mi zdi to tudi pomembno. N o pa srečno.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Zbujanje - ni konca tega
20.9.2011 12:38:02   
delfinkica
Ja možno je da sanja. Zdaj imamo dojenčka že dobre 3 tedne in dojenček seveda spi z nama v sobi medtem ko pa je starejši v svoji sobi in na noben način ko se zbudi se noče več nazaj uležt v posteljo ne najino in ne njegovo. Vsak večer predno zaspi govori proč strah proč. Možno da je s tem kaj povezano in se boji zaspati nazaj. Hvala vsem za odgovore. 

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Zbujanje - ni konca tega
22.9.2011 8:39:46   
tashq
naj še jaz povem svojo izkušnjo:

mala se je približno pri 6 mesecih sama nehala dojit in takrat enkrat sem tudi opazila, da tudi ponoči več noče mleka ali soka. dala sem jo lepo spat, se je čez nekaj ur zbudila in jokala.sem probala mleko, sok-če je lačna,žejna, pa ni hotela nič od tega.ji je pa pasalo, da je v naročju in da se ukvarjam z njo. ko sem pa to pogruntala, sem mela pa dost.ponoči se spi,ne pa igra!
tako sem jo ponoči, ko se je zbudila, kar pustila, da se je jokala(če se otrok ustraši, ima more itd., je drugačen jok in takoj opaziš).nekaj noči je bilo zelo hudo, nismo spali skoraj nič, ker se je drla ene 5x po 1 uro, pa manj ko enem tednu pa je prespala potem celo noč brez problema.je še ona ugotovila, da je noč za spat ne za igrat.

če bo kaj v pomoč....user posted image

(odgovor članu delfinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Zbujanje - ni konca tega
22.9.2011 11:15:45   
Brbs
skoraj leto kasneje...stanje je morda malenkost boljše, ampak noči, da se ne bi vsaj eden izmed obeh zbudil in poklical ali pojamral, so zelooo redke. user posted image

vstajanja pa očitno še dolgo ne bo konec, ker pričakujemo tretjega user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Zbujanje - ni konca tega
23.9.2011 9:32:21   
mayble
Ali je narobe, če malemu, skoraj 2-letnemu otroku dam steklenico mleka ko se zbudi ponoči in noče zaspat nazaj...namreč to se je pri nas dogajalo vsake tolko, drugače je vedno spal brez problemov, zdaj pa se skoraj vsak dan zbudi ponoči in ne pomaga nič drugega kot steklenica mleka. Spi pa še vedno v postljici 120x60 z ograjo in se bojim da se zbuja ker mu je not že pretesno...kakšne izkušnje??

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?