|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberski biseri 2009
31.12.2010 16:11:54   
tintara
SREČNO IN ZDRAVO LETO 2011 VAM ŽELIVA

VANE IN TINA

Bolj na hitro, me dol mečejo. Otroka počivata /ta velika vda, da bosta lahko dalj časa pokonci), Vane razturava. Vsi so bili bolni, vsak po dva dni, seveda nobeden naenkrat, tako da smo že cel teden bolni.

Drugo leto bo boljeuser posted image

Lenči, čestitke za podaljšanje!!!!!

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Decemberski biseri 2009
1.1.2011 13:36:20   
*nivea
Ema vse najboljše za tvoj 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image
lepo praznovanje
 
user posted image

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Decemberski biseri 2009
1.1.2011 18:53:06   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

Ema vse najboljše za tvoj 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image
lepo praznovanje
 
user posted image


Hvala Nivea. Rojstni dan bomo praznovali enkrat ta mesec, vse je odvisno od vremena in ostalih stvari, ker so moji tako daleč doma. Danes smo bili bolj v družinskem krogu, vsak po svoje tečen, na žalost, ker smo vsi neprespani. Novo leto smo drugače praznovali pri moževem bratu, kjer smo tudi prespali. Ampak otroci ne vedo, da smo bili dolgo pokonci.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Decemberski biseri 2009
1.1.2011 20:33:28   
lusika
Vse naj naj najboljše v novem letu tudi od mene in Marka. Pa nivea hvala za čestitke za rojstni dan. Praznovali smo v družinskem krogu, bilo je lušno.
Lani user posted image user posted image je bilo govora o železu in hrani, ki jo vsebuje. No, midva se zdraviva zaradi nizkega hemoglobina pri hematologu na Pediatrični kliniki in imava navodila, da lahko zaužije max.600ml mleka na dan (vključuje vse kašice, jogurte, skute...), ker kalcij v mlečnih izdelkih zavira absorbcijo železa v prebavilih. Tako da tole z mlekom in višanjem novija železa na ta način verjetno ne bo držalo. Železo pa se nahaja v rdečem mesu (žrebiček je baje sploh super), zeleni zelenjavi,....

Toliko za enkrat in en lep pozdrav od naju! user posted image

p.s. berem vas redno, za pisanje pa kar nekako zmanjka časa...user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Decemberski biseri 2009
1.1.2011 20:47:41   
Afrodita1
Pozdravljene!

Vsem skupaj zelimo SRECNO 2011 iz New Yorka.

Punci sta spali. Mi pa smo opazovali spusčcanje krogle z balkona; ostalih 1.000.000 ljudi pa je bilo na ulici. No, lansko leto pasmo bili doma v Sloveniji.
Nivea letos bodo slikce!

mejte se

(odgovor članu lusika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Decemberski biseri 2009
2.1.2011 8:17:06   
*nivea
Sebastjan vse najboljše za tvoj 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image
 
lepo praznovanje

user posted image

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Decemberski biseri 2009
2.1.2011 11:11:21   
araz
o, nova tema user posted image user posted image user posted image Super Nivea, da tako lepo skrbiš za naše čvekanje.
Žal sem pa šele sedaj vidla, da smo na drugi temi.

Najprej želim vsem biserčkom in njenim staršem, prijateljem, ... srečno in predvsem ZDRAVO novo leto, polm smeha in ljubezni.

Pri nas mo bili kar doma. Zoja je zaspala še ob 20 in se tud za sekundo ni zbudila kljub močnemu pokanju čez cel večer.
Drugače je zaenkrat zdrava, navihana in vsak dan se kaj novega nauči. Zdej se zna tudi že poklicati. Pa tud mene je  zdej začela klicati mama - kolk je to lepo slišati, se kar topim zraven, ko me pokliče.
Hodi zaenkrat še ne samostojno, pride pa povsod. Že najde kaj, da se lahko prime. Zdej je aktualno odpiranje omar in zlaganje stvari ven. Sice ji ne pustim, če pa že kaj vzame vem pa potem tudi pospravi nazaj (včasih tudi ne).
Pregled pa imamo v torek in sporočim kako je bilo.

Jutri pa tudi jest začnem delati po osem ur. Zoja zaenkrat ni imela problemov z tem, da me nekaj časa ni bilo, bom pa videla kako bo sedaj, ko bova dejansko bolj malo skupaj. Mislim pa, da ne bo težav, ker jo pazi moja mami in se res zelo, zelo dobro razumeta.
Sicer bo pa tako itak samo par mesecev potem pa bom spet doma.

Jutri pa imam pregled, da vidim kako se razvija moja druga pikica. Držite pesti, da je vse ok.

Evo toliko zaenkrat. Lepo nedeljo želim vsem, pa čim več crkljanja.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Decemberski biseri 2009
2.1.2011 19:44:18   
Puffy
Srečno na pregledu araz user posted image

Praznovanje novega leta...bleh, bili smo doma, moj se je pa takoj po polnoči začel štimat za it delat, tako da sem šla kar spat pol ko je šel.

Moja Kaja je danes nerodna ko pijanc - skoz pada, pa se spodtika, seka ovinke,... user posted image  Sem jo dala kar v posteljico zdej, da ne nese še kakega okvirja od vrat za sabo, da lahko v miru preberem par stvari po internetu pa pojem večerjo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 9:49:22   
vijolca
Srečno novo leto malim malčkom in staršem!!! user posted image Čim več zdravja za vse, pa da bi starši imeli čim več časa za svoje škratke! user posted image user posted image

Uuu, napredovali smo do otrok! Tudi jaz se pridružujem čvekanju na tem forumu!

No, da opišem, kako smo kaj praznovali: doma, vsi bolani od božiča naprej. user posted image Odpadel je obisk pri babicah in dedkih, nobenih sprehodov, samo kašljanje in merjenje vročine… Ah, upam da bo naslednje leto že bolje. Midve itak ne bi imeli nič od praznikov s temi dietami (no razen družbe pametnih babic, ki se ne morejo odločit ali je treba otroku dat žabe in/ali nogavice na noge – pri nas smo drugače vsi bosi), ati se mi je pa prav smilil, ostal je brez vseh sladkih dobrot, ki jih je čakal…

Od letos naprej sem že v službi cel svoj 4-urni delovnik, in se strinjam z evangelie, da je 4 ure prav fajn biti v službi, potem pa spet z otročkom (sploh če veš, da gre otrok rad v vrtec). Finančno pa res ni najbolje. Ampak, če ne bomo sedaj z našimi najmlajšimi, ne vem, kdaj bomo. Sem prepričana, da se vsaka ura preživeta z otrokom izplača tako ali drugače.

Giotti, hvala za tvoje besede glede hrane, torej vam nič ne težijo, ker ne je mesa recimo? Nam predvsem na gastro težijo, naša pediatrinja je že obupala. To teženje nasploh me zelo moti, ker če jim povem, da otrok meso izbruha, se mi zdi čisto logično, da ji ga ne dam več. Pa ne bruha vse povprek. In če mi oni še naprej težijo, to pomeni samo to, da mi pravzaprav ne verjamejo. Na alergologiji nam je dr. pravzaprav to dala gladko vedeti. Tolaži me vsaj, da je preden je zbolela imela Hb 120, kar naj bi bilo kar dobro, na žalost je med boleznijo padel na 112, ampak to se bo verjetno spet popravilo, če že prej s tem ni imela težav. Tako da, vsaj kar se železa tiče, ji ne gre tako slabo. Pa tudi drugače je en velik dobrovoljček, le suhcena je bolj.

Naše mere pri 1 letu: 76 cm, 8400 g.

Spanje: nismo še našli kompromisa, s katerim bi bili popolnoma zadovoljni. Zaenkrat zaspi z dojenjem, preden grem jaz spat jo še enkrat podojim, nekaj ur zdrži z atijem, ki jo po potrebi uspava z zibanjem in petjem (včasih 1-krat, včasih pa x-krat na noč), ta čas se jaz v kuhinji naspim, med 3. In 5. Uro pa se zamenjava, midve se do jutra še dojiva (jaz ponavadi ne spim več), ati pa v tem času dobi nekaj bolj kvalitetnega spanca. To, da smo vsi kolikotoliko spočiti, nam zaenkrat uspeva samo zaradi požrtvovalnosti atija, ki je pri tem režimu najbolj narskal. Ampak drugače bi jaz pristala na kakih uspavalih in potem tudi z dojenjem ne bi bilo nič… Pa prav dojenje med boleznijo nam je zelo prav prišlo, tako da res priporočam. Romama, mislim, da si ti napisala, da imaš mleka vedno manj. Saj verjetno že veš, pa vseeno napišem, da je količina mleka pač odvisna, kolikokrat otroka pristaviš, koliko časa vleče,… in ne skrbi, tudi pri enem letu se lahko spet poveča, če so otrokove potrebe večje. Zaloge mleka se lahko bistveno bolj prilagajajo, kot si navadno mislimo. Te pa čisto razumem, da je težko usklajevati vse skupaj še s starejšim otrokom, službo in domačimi deli. En kup user posted image , ker ti že sedaj tako uspeva.

Še dobre želje za Araz, da se iz pregleda vrne kot user posted image .


(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 11:13:43   
orhideja75
pismo ful napišem, pol me pa ven vrže
ma ne bom zdej spet toolk pisala, ker me ta RR že kr mal nervira
se večkrat javim, pa ful napišem, pol pa kr ven vržeuser posted image

skratka
pestro je pri nas. hodimo še ne. korakec al dva, potem pa po vseh štirih naprej
zobkov še nimamo, je pa spodaj dlesen že ful napeta, se kr čuti
v službi imam pestro ... vedno komaj čakam, da šibam domov k mojim sončkom

araz, želim ti, da ti nosečnost lepo in hitro mine in ne zapusti nasuser posted image , čeprav se boš verjetno kmal pridružila avgustovčkem2011user posted image

aja
pa SREČNO in ZDRAVO 2011 vsem vam in vašim najbližjim
pa nosečkam brezskrbne nosečnosti in hiter porod

joj jst bi tut še engauser posted image mela
sam tri nosečnosti, trije porodi, bo kr dovolj. pa še vseskozi vedno rizično. naj kar tko ostane
sicer se bo Tomaž bolj sam igral, ker tavečja dva rasteta in rasteta. ah sej bo

pa-pa punce mojeuser posted image


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 17:26:40   
nadka30
Nagrajenci so: enoletniki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobitniki paketa Enoletniki - december 2010
Marjan Solar in Filip
Vesna Papič in Rebeka
Nina Račnik in Nataniel
Tanja Gaberšček in Nejc
Tamara Ficko in Tian


(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 19:56:39   
Momtobe
Nivea, hvala za voscilo. Sebastjan je sicer RD praznoval na infekcijski kliniki, ampak kaj pa hocemo, da se le pozdravi. Je ze kaki teden bolan, v soboto so ga pa sprejeli. Ima Rvs in/ali bronhoLitis, sej se zmeraj ne vem tocno. Uglavnm bogi je, kaslja, vrocino ma, na infuziji je in skoraj nic ne je, ker mu ne pase.
Lahko pa napisem, da ima pri enem letu 9400g. :)

Srecno in zdravo vsem decembrkam in njihovim najblizjim!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 21:01:56   
araz
Punce sporočam vam, da bo Zoja dobila dvojno družbo. Iz pregleda sem prišla čist šokirana in še kar ne pridem k sebi. Po pravici vam povem, da me je pošteno strah kako bom z tremi dojenčki.

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 21:11:39   
METULJ1
araz - iskrene čestitke; user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 21:11:44   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Punce sporočam vam, da bo Zoja dobila dvojno družbo. Iz pregleda sem prišla čist šokirana in še kar ne pridem k sebi. Po pravici vam povem, da me je pošteno strah kako bom z tremi dojenčki.


wooow araz čestitke user posted image user posted image user posted image Kakšna novička...kar dva boš imela user posted image user posted image Verjamem pa, da je bil šok zate.
Toliko vas je nosečk, da tudi mene grabi po še enem otročičku.


_____________________________

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 21:23:03   
Puffy
Ooo araz...hudo, verjamem da te je šokiralo user posted image  Saj bo user posted image

Mene me pa kar mineva volja po novem dojenčku - Kaja je zadnje dni skoz sitna, pa razvajena 100 na uro, k ji moj pusti vse...jaz moram pa popravljat škodo in jo probat prevzgajat user posted image  Da mam dve taki sitnobi...bejž bejž user posted image

Ena user posted image  za Sebastjana, naj hitro ozdravi.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 21:28:17   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: araz

Punce sporočam vam, da bo Zoja dobila dvojno družbo. Iz pregleda sem prišla čist šokirana in še kar ne pridem k sebi. Po pravici vam povem, da me je pošteno strah kako bom z tremi dojenčki.


araz čestitam, kako lepo, včasih sami za sebe ne vemo, koliko zmoremo, vse bo v redu. Dve  user posted image  za srečo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 21:39:39   
ShopGirl
Woohoo araz DVOJČKA!!!! Noro noro... Ja dela bo najbrž čez glavo, s tremi majhnimi otročički, ampak - vse se zmore. In ti boš sigurno zmoglauser posted image  iskrene čestitke.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Decemberski biseri 2009
3.1.2011 21:42:50   
Tincy90
Araz čestitkeeeee!!user posted image user posted image user posted image woow, to je pa mogu bit šok ja.user posted image boš vidla d bo vse ok, če si znala oz znaš eno pupo poštimat boš znala tud dve, boš že mela nek red narjen.user posted image še enkrat čestitke!user posted image user posted image

_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Decemberski biseri 2009
4.1.2011 2:21:17   
bugimajstr
da voščim najprej..zdravja sreče in čimveč prespanih noči..:)
zdej pa tabulše..a se je že keri zgodilo d te tamal kej pojedu od plastike?ker naš je glih zdej požru uno nalepko k pride na paloma robčkih..katastrofa..ni nam je uspelo potegnt z grla...morm zjutrej klicat u zd..sej pozna se mu nč d je kej plastike jedu..matr bi ga našepkal..sam kaj mu pa čš..je itak premali d bi kej zastopu..pa s tepežem itak se nč ne doseže..upam sam d mu nebo nč posledic pustil tist košček plastike...sm jezn in u skrbeh ob enem....uff....

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Decemberski biseri 2009
4.1.2011 7:43:54   
orhideja75
ooo araz, čestitkeuser posted image . prav vesela sem zate, da je vse vredu in, da vama je uspelo. in to dvojčke. joj to more bit ful lepo. mogoče včasih naporno. sam sej boš zmogla. pa še mami imaš v bližini, ki ti bo sigurno lahko priskočila na pomoč. joj sjt sm tko vesela zate. ko pa ju dobiš v naročje boš pa vidla kolk boš šele ti srečna. in če prej ne najdemo časa, da se vidmo, te pa takrat sigurno pridem obiskat.
joj, še mene je zagrablouser posted image


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Decemberski biseri 2009
4.1.2011 8:44:54   
marusi
dan in še enkrat LEPO 2011!

ARAZ - wauuuuu čestitke tudi od mene. a se nista pri zoji full matrala? a to sta po naravni poti?

naše dete zdaj res hodi. se sam spusti in gre, dvigne se đe slabo, pa vse po tleh pobira. se ves čas useda.
a imate ve tudi težave z nošenjem stvari v usta? naš š vedno vse nese v usta in glede na to, da imamo zgoraj že štirce, spodaj pa 3 zobke - marsikaj odgrizne in me full skrbi, da bo kaj pojedel. kdaj se to konča? nošenje vsega v usta?

pa kar naporen je. hoče mojo pozornost stalno. tudi v vozičku noče več biti - bi hodil. tako, a imamo kar zabavno.

bova se še kaj oglasila - se že pritožuje.

lpm

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Decemberski biseri 2009
4.1.2011 9:08:26   
polho3006
Samo da sem vam na hitrco javim...doma mi je ceknil prenosnik, tako da sem vam med prazniki nism nič več javila. Želim vam vse dobro v začetem letu, da bi bili vsi zdravi in veseli!!!
Danes je moj drugi delovni dan po 14 mesecih pavze in...res sem vesela da sem  se odločila za skrajšan delovni čas, saj je ta prehod dosti lažji zame in za mojega malega princa. Podatke za seznamček bo posredovala ko bom imela rač. doma, sedaj pa....moram HITRO NA DELO!!!!

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Decemberski biseri 2009
4.1.2011 9:27:02   
Lenč.i
Uauuu araz, čestitke tudi od mene - tudi mene je prijelo za še kakšnega user posted image . Kar dva - vam bo lepo, brez skrbi, le veseli se.
Bugimajstr, mislim, da zdaj nimaš kaj naredit, le čakat, da bo user posted image  to pokakal.  

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Decemberski biseri 2009
4.1.2011 9:36:30   
marusi
še to sem vas hotela vprašati: kao se spopadate s trmo? naš se meče po tleh, če ni po njegovo, grize, tepe, cuka...

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?