Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:11:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ? ... pa jaz?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:11:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo... moj bo tudi vsak čas zaspal..
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:12:07
|
|
|
|
botrca
|
Gledam malo film na pop tv
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:13:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Popoldan smo imeli iskalno akcijo:Sara mi je knjigo iz knjižnice skrila,smo jo pol ure vsi iskali kot zmešani Pol pa jo najdem na knjižni polici-jo je fliknila za vrsto knjig moram.. A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:13:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ? sorry... ,če pa nič ne pišeš...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:14:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega...
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:14:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ? ... pa jaz? ilegalka
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:15:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega... barabe male...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:15:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ? sorry... ,če pa nič ne pišeš... sem bila prva tu pa dolgoooooo ni bilo nobene... ...glavno, da nisem več sama
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:16:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega... Mi pa vse iščemo pod kavči, (in za) omarami in tepihi.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:16:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega... barabe male... ja res imajo domišljijo
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:17:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi pa vse iščemo pod kavči, (in za) omarami in tepihi. mi tudi, samo so tudi stroji aktualni
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:17:15
|
|
|
|
majakla
|
HVALA, da se z nami borite proti driski.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:17:31
|
|
|
|
botrca
|
11.000 objav...jeeeeeeeeeeeee
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:18:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla HVALA, da se z nami borite proti driski. prosim
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:18:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega... Mi pa vse iščemo pod kavči, (in za) omarami in tepihi. Znano....komaj čakam,da začnemo renovirat stanovanje-eno plastično lopatko(za obračanje palačink) pogrešam že skoraj dve leti!!
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:18:57
|
|
|
|
botrca
|
Kdaj bo kava? Pa še letos prosim
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:19:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca 11.000 objav...jeeeeeeeeeeeee so že 11003!!
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:20:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava? Pa še letos prosim imaš veliko možnosti
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:20:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla HVALA, da se z nami borite proti driski. prosim
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:22:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava? Pa še letos prosim imaš veliko možnosti samo glede na to, da se ne moremo zmenit je malo možnosti
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:23:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Znano....komaj čakam,da začnemo renovirat stanovanje-eno plastično lopatko(za obračanje palačink) pogrešam že skoraj dve leti!! ...pa si je nisi šla kupit
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:24:16
|
|
|
|
botrca
|
Ne samo res, povejte kdaj bi se dobile na kavi? Četrtek, petek?
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:25:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Znano....komaj čakam,da začnemo renovirat stanovanje-eno plastično lopatko(za obračanje palačink) pogrešam že skoraj dve leti!! ...pa si je nisi šla kupit Pa veš,da nisem ...hm,jaz sem bolj leva za te zadeve-zaj koj z ono leseno lopatko obračam.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:25:53
|
|
|
|
botrca
|
Kake face so moški kot varuške...
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice.
пеперутка16
Je vaš otrok po začetku obiskovanja vrtca začel veliko pogosteje zbolevati?