Katte
|
anonimna , si že uporabila test danes? Ne bom preveč produktivna v službi, če bom non stop visela tukaj gori in čakala na novičke, pa imam ful gužvo . dory, za službo. No, naj te to ne ustavi pri planiranju , saj nikoli ni vse popolno, pa se že izide. Midva sva kar čakala, ker sva hotela biti na svojem, imeti stalni službi (jaz sem se zaposlila šele pri 29, pri 30 dobila za nedoločen čas), še malo uživati sama. Saj mi ni žal, zdaj bi pa že res rada . Pa tudi še ni vse poštimano. Moj nima službe, pa še diplome ni niti začel pisati. Stanujeva pa v malem najetem enosobnem stanovanju. Ampak bo že, samo da bo . Nas je pa kar nekaj okrog 30 in čez tukaj, vidim. aTri, kolikor ti je hudo, tvoja punčka te ima brezpogojno rada in bi zelo trpela, če bi ostala brez mamice. S svojim se pa kar pogovarjaj. Pogovor pomeni ogromno, sploh, če je hudo. Pa za nove boje . Natka23 - . Saj veš, obup bo minil, potem je pa spet na vrsti upanje v novem krogu. Saj bo. candi, dobrodošla med nami borkami. Upam, da 24.1. zagledaš .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|