ajtak
|
Evo pa me je zagrablo... shopping manija namreč V celju sem med banko celje in gledališčem na levi strani odkrila eno full luštno trgovinco, ki ima fenomenalne stvari, zdajle vse znižano, tudi za 50% in sem kupila: 3× body, dolg rokav, 1× žametne hlače z naramnicami in za sina hlače od trenirke, pa sem dala za vse skupaj 23€. Previjalna- jaz sem jo imela (in zdaj bo spet) v spalnici. Po kopanju sem ga zavila v brisačko in ga v spalnici zrihala. Na začetku sem še nekaj z vodo umivala ritko, potem pa priznam, večinoma kar z robčki, razen kadar se je pokakal do vratu, takrat sem ga mogla itak stuširat. Imam pa tudi jaz predalnik z veliko previjalno podlogo. Kozmetika- pri sinu sem nabavila vse živo, pa vse skupaj nič uporabljala... Za začetek bom imela male gazice in alkohol, ter hladilno mazilo. Za sina še vedno uporabljam tekoče milo za dojenčke, tako da bom kar tega kako kapljico porabla ko se bo treba milit, več kot enkrat tedensko je tak ne mislim. Raznih mlek, losionov in olja pa pri sinu praktično nismo potrebovali, itak pa take stvari dobiš ko rodiš... Za iz bolnice- body, žabice, majčka in hlače z naramnicami (žabice in hlače imajo stopalke) kapico in bombažno jopico, po potrebi v lupinici dekco Pozdravljene nove aprilčice!!! Danes sem imela tudi jaz testiranje za cuker in toxo, upam da je ok, pr sinu sem imela skor ziher prikrito sladkorno. Rodil se je 3 tedne prezgodaj 4300g in 55cm in imel hudo zlatenco, vse to pa so simptomi sladkorne... ne vem no, pa sem bila 2× testirana. Nič, morm se spravit do trgovine, tašča danes praznuje rd. in ji je moj sin obljubu, da ji bo mami torto spekla