Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

že prej sem se velikokrat vprašala kako si, če vama je uspelo.... Res samo midve, aja pa mladika, še vztrajamood starih.. Počasi bo res čas, da spakiramo kufre in gremo na čvekanje v pričakovanju.
Pa je že 21 dni od zadnje M. Čudno mi je, da sem včeraj delala o test in sta se prikazale obe črtici, prav tako danes. Nič mi več ni jasno. Kako bi naj bila O, če sploh nimam NIČ ovul. sluzi?
.
bo enkrat prišla.
dojenčka.
ves januar na 2 dni. Mojga moram nazaj držat, ker
, po drugi strani pa sem ful vesela, ker si mislim, da je januar pač zelo ploden mesec in morda bo ta plodnost doletela tudi naju. Bomo videli.
, da se vse lepo izteče; pa za Shilou in za tvoj pogum (respect!) ter seveda
vsem ostalim
pa je. Upam da res,...
(x. krog)
, slabo mi je- vsakič ko sem dala lekadol v usta
, srovega mesa niti videt ne morem,... včasih me boli kot da se bo vsak času ulilo, včasih pa to kot med nosečnostjo ko si nisem dala miru in mi je telo samo dalo vedet zdaj pa umiri se. UF kako je težek zadnji teden pred nepričakovano sovraženo