|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Obutev
14.1.2011 20:47:12   
divans1
Blueeyes, kaj pa čevljev pa nima, ne? Za zunaj..?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Obutev
14.1.2011 21:11:39   
piko12
Naša tamala gre v ponedeljek v vrtec, stara skor 1 leto in ne hodi. Imela bo jinwood usnjene copatke (ala robeez), čevlje ima sicer ene olang škornenjčke, ampak zgolj kot zaščito pred mrazom, kadar je v rukzaku in je ne morem pokrit čez stopala. Hodit v njih ne more, ker so ji preveliki+so kot pancarji. Ciciban copati so za moje pojme čisto pretrdi, zato tavečjemu kupujem superfitove (zgodbe o mokri kopalnici ipd...) Ta večjemu sem kot prve čevlje kupila pediped  flex(www.malamasa.si ), ampak je že hodil. Verjetno bodo tudi zdaj v ožjem izboru, čeprav sem gledala ene od elephanten v deichmannu in ene od geoxa in nike supergice. Počakala bom, da bo dama shodila in videla, kako mraz bo zunaj in se pol odločala. Kot poletna obutev pa so se pri nas najbolje obnesli crocsi in teva sandali.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Obutev
14.1.2011 21:18:40   
Aja1
Naša gre konec januarja v vrtec in bo imela copate Superfit na zadrgo. Jo malce motijo in si jih skoz sezuva. user posted image Doma ima usnjene copate (ala Robeez), vendar v vrtcu hočejo, da ima podplat iz gume. Za ven pa gležnarje Superfit.

_____________________________




(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Obutev
16.1.2011 17:09:26   
frutka_
V skladu z zagotavljanjem varnosti otrok, vrtec stremi k temu, da imajo obutev, ki ne drsi. To je prvi pogoj. Drseč podplat ni primeren. Usnjeni copatki, navadni copatki ... vse je sprejemljivo, samo da ne drsi.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Obutev
27.1.2011 21:27:21   
MMMojca
Naša enoletnica ima v vrtcu Superfit copatke, enako doma. Mehki usnjeni Robeez so se začeli gubati/gužvati na notranji strani nogice in sem se bala, da se ji bo deformirala nogica. Sedaj je ok.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Obutev
28.1.2011 13:53:50   
majčica1508
Naša je imela prve copatke superfitke,pol robezke(pa so se nekaj pritoževale-pa sem jih hitro na realna tla postavlja)
pa croske tudi,jih ni hotla dol dat............zdaj pri cca 3 letih,pa cicibanke in croske....

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Obutev
28.1.2011 22:10:08   
mišk
Naši dve obe nosita Superfit copatke. Full je različnih barv in vzorcev, pa fajni modeli so mi. Cicibanovi copatki mi pa že vizualno niso všeč, zato jih nikoli nisem kupila. Doma nosita večina copatke ala Robez.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Obutev
31.1.2011 20:51:25   
polma
http://www.copati.com/sl/copati/c12/1.html
Naš nosi v vtrcu tele copatke. Imel je tiste na ježka, zdaj pa ima navadne. Nogica se ne poti, ker imajo neko prešpikano gumo, vložek pa je usnjen-ali iz blaga, ampak naš ima samo usnjene. Večina otrok v njegovi skupini ima cicibanke, nekaj otrok pa tele z linka, prodajajo jih tudi v Leclercu.
Čevlje pa kupujem v mala maša, ima 2,5 let.

_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Obutev
31.1.2011 21:37:37   
frutka_
Kako pri hudiču otrok v Crocsih telovadi in teka...? Ja, saj so luštni "natikači" ampak to ni primerna obutev za vrtec.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Obutev
31.1.2011 21:44:33   
mišk
Naša je v Crocsih zelo poskočna! Nič se ji ne sezuvajo in poleti jih hoče met nonstop na nogah. Očitno je res ne ovirajo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Obutev
31.1.2011 21:53:01   
frutka_
Razumem. Tudi moji otroci imajo Crocse. Ampak v vrtcu, v igralnici, si otroka v tem ne predstavljam. Kako varno pleza po lestvi, če pa ne čuti letev? Kako varno teka, če pa se mu čevelj z lahkoto sname? Kako sedi med igro na tleh, če pa je čevelj okoren? Imam velike pomisleke v primernost te vrste obutve v vrtcu. Predvsem iz varnostnih razlogov.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Obutev
31.1.2011 22:14:11   
polma
Crocsi so mehki, ta guma je na nek način popasta, al kako bi rekla-vsi fejk Crocsi so trdi in gladki, original so čis drugačni. Naš mali je lani celo poletje prehodil v oreng prevelkih, ker sem se v štacuni zmotila, pa kupila eno cifro prevelike. Ampak ni blo panike. Edino za poganjalca je rabil drugo obutev, jasno, sicer bi bil brez prstvo na nogah user posted image . sicer pa je bil ves čas v crocsih, plezal, tekel, jas mislim da so super obutev, sploh niso okorni in vse čutiš pod nogo, ker so tko mehki, tudi snemali se mu niso, pa je imel prevelike.

< Sporočilo je popravil polma -- 31.1.2011 22:16:01 >


_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?