|
RE: Mariborčanke, 17.del 13.1.2011 20:59:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar, naj pride Lea, saj če bo malo porihtana bo z mano na istem nivoju Matcar, Saraya oz. tiste ki veste, kaj ste tam napisale pri izjavi o materialni ogroženosti Ti bom jaz dala nejn nivo! kake finte maš. jaz sem napisala,da rabim za položnice in sem fotokopije priložla,čakam pa že več kot mesec na odgovor,tak da...In seveda znesek ne pozabit.Je pa tak,da če napišeš 450 eur,ti ravno 300 dajo,vsaj tašča je tak dobila. Odvisno za kaj misliš porabit. Dajo za položnice, ampak samo "nujne" - ogrevanje, elektrika ipd., nama so nekaj prispevali, ko sva morala kupiti novo peč (je šlo celo naselje na plin). Tam v izjavi pa napišeš nekaj v stilu, da je zaradi izrednih okoliščin oz. finančne situacije vaša družina ogrožena, da nimate finančnih sredstev za osnovno preživetje (če boš pisala za položnice). Ne pozabi vmes omeniti otroka (včasih čustvena nota odtehta). jaz sem tak napisala,da rabim za elektriko,vodo itd...,ker sem v zaostanku,kao.Kolko pa je otrok,pa tak vidijo,ko že za družinske člane daš zraven.
|