|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
15.1.2011 16:17:30   
Tincy90
Do zdj sm šla vse skupi gor mislm d ene 5 al 6 kil.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.1.2011 16:22:34   
ninkica
Superuser posted image user posted image jaz sem se v celi nosečnosti zredila za 23kguser posted image user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.1.2011 16:33:08   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

Superuser posted image user posted image jaz sem se v celi nosečnosti zredila za 23kguser posted image user posted image

js pa 17kg... še 2 mam za zgubit... no pa trebuh mal oblikvat, če nisva nardila že nouga user posted image se bom trebušnjakov lotla nasledn mesc... da bom sploh upala kopalke oblečt user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.1.2011 16:39:14   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

Js sm se pa pr Alisi za 27kg.user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
15.1.2011 16:44:59   
ninkica
jaz tele kg zdej zgublamuser posted image sem grem neko dietouser posted image
Naša tamala še kar spi in že celih 44 minut zamujamouser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
15.1.2011 21:54:12   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Js tud nvem kam so se vse poskrile.user posted image egleria praznuje dansuser posted image , aninch je zihr zuniuser posted image user posted image , za ostale pa ne znam predvidevat.user posted image

egleria vse naj naj, pa Leja za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

js pa že 3 dni igram zombija, ne vem a ma Pia obdobje k se sploh ne zmatra, kr sploh ne spi in se men že meša po malem..... čez dan 2x po 40minut max pa že to če je sreče. Ponoč ma pa fešte snoči se je npr. zbudla ob pol 12 in začela cvilit se smejat, rit u zrak metat, noge u usta bulat. Skratk k bi blo 12 popovdan... do 1 mi jo je uspel nekak nazaj položit, pol se je pa začelo na pov ure, 45 minut se je zbudla in vriskala pa pela. ni hotla mleka, ne čaja, ne vode z dudo se je igrala jo grizla plunla vn al pa vrgla čez celo spalnico in tko je blo do pol8 zjutr k sem mela dost in sva ustale sem ji pržgala risanke in je bil mir do 10.
Ne vem več kaj še nej nardim, moj je pa ponoč tko da sem sama in bom znoreeeeeeeelllllla.

Drgač pa mojo taščo je piču nek čuden insekt user posted image donc nama je dala 160 evrov, češ da mi2 dol rabva k ona(sj se ne branm, ampak?????? ) bli smo pa tut na praznovnju r.d od mojga teta ma 4 letnega fantka in je donc mav praznoval... Ampak tolk nerada grem h njim, ker je mali neznosn( 1. govort ne zna sploh, kar pove je neka hebrejščina in morš met bujno domišlijo da ga razumeš 2. ne uboga in ne posluša SPLOH je skor malu udaro, k ga je hotla mav prjet....) tko da domov sem prišla z migreno da te kap.... zdej pa relaksiram in gledam 7dni skomin pol pa u mižule, ki upam da bojo mav trajaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
15.1.2011 22:21:04   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
 aninch je zihr zuniuser posted image user posted image

Jp, midva sva spet skos lutala okol.user posted image Sm tok zmatrana, da že skor dvojno vidimuser posted image user posted image user posted image Poleg vsega so me pa še klical, da so koooončno dobil komodo ki bi mogla prit že v četrtek in ITAK sva kuj mogla ponjo letetuser posted image in pol sm bla ITAK tok hepi, da sm mogla kuj vse razstavit in da bom kr sestavla (ob osmih zvečer - yeah right!!!user posted image ) no, sem dva predala sestavla skup, pol sm se lotla še ogrodja, (Martin je že sitnaru), pol sm se pa spomnla, da bo šou otrok spat in ne bom mogla s kladivom razbijatuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da sem vse skup vrgla v kot in čaka na jutri - poleg dveh kupov perila, ki sta za zlikatuser posted image user posted image user posted image mah no, kdaj bo že dž, da bom mela čas kej nardit??! user posted image Sej ne, je tok lepo, ko je sončk!!user posted image Ampak jst sm skooooos zuni in mam flet u razsuluuser posted image

No, zdej grem pa spat, k tole je pa že TU MAČ.... aja, moj dragi je včeri "zagledu podn od kozarca" in se dons cel vesel k men stiska... tak da ga grem zdej mal "izkoristit"user posted image user posted image user posted image

user posted image čau!! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.1.2011 22:23:06   
Aninchy
Aja, joooj sm smotana....user posted image LEJA, user posted image user posted image user posted image za 7 mesecev!user posted image

kg - med nosečnostjo: +15, dva mesca po porodu bla na nuliuser posted image , zdej pa +3user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.1.2011 23:38:19   
Tincy90
Tko pa sm kočno spet za compom.user posted image

Se mi nč ne spi, a ko sm mela kolegico na obisku sm pa zehala k blesava.user posted image sm mela kolegico na obisku k se že dve leti nosmo nč slišale ne vidle in je blo tko fajn jo po dolgem času spet videt pa čvekat z njo, ufff, je bla  4 ure pr men.user posted image user posted image pol sm bla še mal pridna, sm pomila po tleh po stanovanju, je fajn k je sm laminat pa ploščice pa sm kuj fertik.user posted image s tem da ta kuj ni tko kuj ne, kr se utrudm k da bi bla noseča.user posted image user posted image ma mal je treba bit koristen.user posted image pol sm si prvošla pa še eno dišečo kopel, je pasalooo, yeah.user posted image

Zdj pa moram osvajat, sm tko obsedena s to igro, matr mi je ušeč.user posted image user posted image user posted image moj pa itak igrce nažiga.user posted image upam, da bo pol saj kej akcije.user posted image user posted image

Lepo spite!user posted image   uuu, pa končno mi RR normalno dela, seznamčeeek že greeeeem!user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
15.1.2011 23:41:04   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**20 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7, (**21 let**) - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image honey*, (**21 let**) - BRINA (22.6.2010))
user posted image donna, (**24 let**) - ZALA (2.7.2009)
user posted image 00PoLoNa00, (**23 let**) - GAL (8.7.2010)
user posted image Izabelina, (**25 let**) - EVA (21.9.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 4   user posted image - 8          Bodoči  user posted image :  1user posted image

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
15.1.2011 23:42:18   
Tincy90
Ne morte si predstavlat kolk mi zdj ta seznam ušeč...omg đizss krajst!user posted image user posted image user posted image sm kr ponosna sama nase, hahaha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
16.1.2011 8:45:31   
ninkica
Jutro

Ena user posted image za vse

Mi smo dobro vstali,sem dala perilo prat in danes ne rabim kuhat,ker bo tašča kuhalauser posted image tko,da bomo več al manj dopoldne uzuniuser posted image
sem šla gledat tega osvajalca pa mi je bil čist brezvezeuser posted image user posted image no saj neki,da ne bom s čim ratala zasvojenauser posted image

grem še v postlo z mojima user posted image ,ker slišim veselo razgrajatauser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
16.1.2011 9:28:40   
Izabelina
jutro!

Eva je dans ob 8.45 ustala user posted image user posted image pa tok potuje po postli sm jo čis okol obrnjeno našla user posted image zdej pa že sitnar ker je nimam v naročju...

user posted image drgač sm skregana z mojim user posted image ...  res ker ga mam prou dost!!! Še mal mava za zrihtat u fletu ampak to delo stoji že 8 mescov!!?!?!?!? haloooo... brez ograje smo eva bo začela puzat okol čez 4.5 mescov sam nam gre tko počas da do takrat ne bo nč zrihtan user posted image user posted image

okej spihala sm se, zdej pa na zajtrk user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
16.1.2011 20:33:14   
Tincy90
Živjo!user posted image (sploh nism navajena to govort pa sm kr napisalauser posted image )

Izabelina poznam take moške lenobe, mam eno tako tud js doma.user posted image njegovo delo, da kej spuca je SAMO bana v kopalnici in vse kar spada zravn (da splakne šampone, balzame itd.) pa še to ga je treba tko prost, da nardi, a uzame mu še ne 10 min.user posted image mah kaj čš, sm že navajena d so deci na komot. Itak pa obstajajo tud taki bl pridkani.user posted image

Evo pa je dan naokol, je blo tko fajn na sončku, prov toplo.user posted image sm pol k je pa sonce zašlo je pa tkoj mrzlo ratalo, brrr. Tamala mi je spala več kot tri ure vse skupi, omg. Sm upam, da ne bo zdj spet ponoč kaka veselica.user posted image user posted image user posted image sm si pa prvoščla po dolgem cajtu palačinkeeeeeee, njama, sm jih zmazala s pomočjo mojga, kr sm se prej napokala še ocvrtega sira in pomfrija, njami.user posted image se že veselim pregleda v sredo ja.user posted image

Nč to je to kar sm mela za povedatuser posted image , aja sm še to bi prosla tiste k ste mi pisale za Quinnya al kko se že napišeuser posted image k sm spraševala glede voza za tamalo, če mi lahko še enkrat napišete katere ste mi svetovale. Sm lena pa se mi ne da za nazaj brskat. HVALA!user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
16.1.2011 21:22:16   
biba88
hey bejbe!!!
mi smo tele dni izkoristl sončka na fertikuser posted image dans smo bli v hribih smo 3 ure hodil in smo jo mel v 20 let starmu  nahrbtniku za otroke je blo kar v redu sam za nogice ni fajn..mava itak deuter naročenga in verjetn že jutr prideuser posted image user posted image user posted image cena je ojojoj sam je pa vrhunski za v hribe ga tut planinska zveza priporoča...sem pa šla v breg kt parna lokomotivauser posted image user posted image nimam nč kondicije..tamala je tok uživala smo jo na travco dal in se je mal paslauser posted image user posted image
a v hribe kej greste??? mi smo tik pod kamniškimi alpami in kar gremo!!!!

izabelina podpiram tvoj kreg z tvojim ker pri nas je isto nič ne nardi če ga jaz ne sujem zraven v rituser posted image včasih rabijo kak pospešekuser posted image
naja upam da tamala neha ponočevat (je še mal premajhna) drgač pa naša se tut zbuja enkrat do 2 na noč pa je po 12ur spala...mogoče ker smo vsi bolj notr in otročki niso tok na zraku in mal slabše spijo..kok je pa stara tvoja čebelica naša je mela pri 3-4 mesecih včasih žurko v svoji posteljici pa sem jo k sebi dala in je v 2 min zaspalauser posted image naša velik pri nama spi

drgač pa mene tut skrbi mal da nismo novgauser posted image naštimal ker sem brez kontracepcije sicer v prazno streljava ampak menda tut tak lohk rata ker ko sva delala našo čebelo sva samo enkrat v polno ciljala pa je ratala zgleda da sva plodna k dva zajčka...če bi zdej zanosila bi finančno ful težko folgal ker sva oba študenta...ampak bi bil vseeno nov user posted image dobrodošeluser posted image

tincy ful si lepa nosečkauser posted image lep bušek user posted image user posted image za kg!!! jest sem se zredila med nosečnostjo 16kguser posted image ampak teh kg ni ni več HB mam pa še v načrtu 3kg dol vrzit

mojm user posted image je že dva dni kot en otrok ker sestavlja lego kockeuser posted image user posted image enga tovornjakauser posted image user posted image tok da veste jest mam dva otrokauser posted image user posted image

se beremo

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
16.1.2011 21:32:37   
naja7
včeri je hb spala do 6ih kaj bo pa donc bomo pa vidl. drgač je pa stara 5 mescov pa 1 teden.... mah nekak bo že sam da moj konča z nočnimi pol tut on kdaj vstane če se večkrat zbudi, da si js mav spočijem...

drgač pa tinč prav lep bušek pa ful mav kilc glede na to da maš še sam 3 mesce do konca???? al sem falila
js sem se zredila za 26kg grozna sem bla k smet kanta

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
16.1.2011 21:39:53   
biba88
spet mi je napisu uie are soriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa tinčy linke sem ti nalimale pa vse napisala dobre pa slabe strani  vozičkov!!!!!! znoruuuuuuu pa lihk nisem kopirala!!!!!!! na kratko tincy ti svetujem tale dva voza jest mam zapp xtra in men je zakooon!!! moon je pa drgač po moje tut kuluser posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221144             TO JE MON OD BABY WELT

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221171   TO JE PA QUINNY ZAPP XTRA 2011 ima tri nastavljive višine sedala, pol lohk sedalni del obrneš v smer vožnje ali obratno, je pa po mojem mnenju pomankljivost da morš sedalni del dat dol ko ga zlagaš sam se res fulll na malo zloži prvo kolo lahko fiksiraš ali pa je vrtljivo, ful enostavno se da v ležeči položaj in ima oporo za nogice jest ma tegale v tej barvi kot je nalinku in zame je to ena A marela

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
17.1.2011 11:49:12   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

drgač pa tinč prav lep bušek pa ful mav kilc glede na to da maš še sam 3 mesce do konca???? al sem falila
js sem se zredila za 26kg grozna sem bla k smet kanta

Si me nasmejala zdj s to smet kanto.user posted image user posted image user posted image ja hvala enako lahko rečm, pr Alisi sm bla js tud k kanta, 27kg gor alooo, sm se zredila k pujs res.user posted image zdj sm pa toook vesela k normalno jem pa to in sm šla sm 6 kil gor, juhu!user posted image user posted image ja res mam sm še tri mesce do konca, sm baje so zadnji mescvi najbolj kritični glede hrane in kilaže.user posted image user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
17.1.2011 11:49:50   
Tincy90
Hvalaaa biba!!user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
17.1.2011 12:01:47   
mamamajča
Punce, živijo!

Biba88
, kako sta zdaj s stanovanjem?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
17.1.2011 17:57:14   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: biba88
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221171   TO JE PA QUINNY ZAPP XTRA 2011 ima tri nastavljive višine sedala, pol lohk sedalni del obrneš v smer vožnje ali obratno, je pa po mojem mnenju pomankljivost da morš sedalni del dat dol ko ga zlagaš sam se res fulll na malo zloži prvo kolo lahko fiksiraš ali pa je vrtljivo, ful enostavno se da v ležeči položaj in ima oporo za nogice jest ma tegale v tej barvi kot je nalinku in zame je to ena A marela

Sedalni del lohk obrneš?? ZAKOOOON! Matr me je zdle zamikal, da bi kr zamenjala vozuser posted image Ej, sam link mi ne vrže direkt na voz, dej še enkrat pjosimuser posted image k je tolk enih podobnih da ne vem zej ker je taprav iskat se mi pa ne da več... niti niam cajtauser posted image

punce, jst se počutim, da vas kr zanemarjam zadne časeuser posted image user posted image mah sej bo baje konc tedna sneguser posted image pa bom mal več domauser posted image user posted image user posted image

pozdravčk vsem user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
17.1.2011 19:39:51   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

punce, jst se počutim, da vas kr zanemarjam zadne časeuser posted image user posted image mah sej bo baje konc tedna sneguser posted image pa bom mal več domauser posted image user posted image user posted image

pozdravčk vsem user posted image user posted image user posted image

Maš prou ja!user posted image user posted image user posted image dj hecam, sj prov da uživaš s tamalim pa vse to.user posted image u četrtek bo sneg tko da konc tud pričakujem js neki od tebe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
17.1.2011 20:24:47   
Izabelina
js se pa dans že ceu dan učim (no zdele mam pavzo)... Evo sta njeni prababici vozili ceu dan po sprehodih, je bubica samo jest pršla domou pa se previt pa spet naprej akcija...

user posted image user posted image še en tedn pa mam izpit upam, da bom zdržala z učenjem do takrat!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
17.1.2011 20:34:22   
biba88
mamamajča kok lepo da si se name spomnlauser posted image user posted image user posted image za to mam rada RR user posted image ogledujeva si stanovanja pa po netu brskava zdej čakava na ogled enega samo v roku 1 meseca se bova pa odločila..problem so financeuser posted image od naju ni še noben redno zaposlen moj dela prek študenta jest študiram on tut...iščeva en čošak ki bi bil čim bolj ugoden
anincy kateri link ne dela al od moon alo od zapp-auser posted image user posted image evo ti oba napopam 

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221171                  to je zapp

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221146                       to je moon od baby welt

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
17.1.2011 20:59:35   
Tincy90
Biba linki še zmer ne delajo.user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

sindarin

Ali kupujete igrače, ki so v "akciji"?

redko (48%)

pogosto (32%)

nikoli (12%)

sploh ne prebiram reklamnih letakov (8%)

Število vseh glasov: 282

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!