Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se bom trebušnjakov lotla nasledn mesc... da bom sploh upala kopalke oblečt
sem grem neko dieto
, aninch je zihr zuni
, za ostale pa ne znam predvidevat.
Sm tok zmatrana, da že skor dvojno vidim
Poleg vsega so me pa še klical, da so koooončno dobil komodo ki bi mogla prit že v četrtek in ITAK sva kuj mogla ponjo letet
in pol sm bla ITAK tok hepi, da sm mogla kuj vse razstavit in da bom kr sestavla (ob osmih zvečer - yeah right!!!
) no, sem dva predala sestavla skup, pol sm se lotla še ogrodja, (Martin je že sitnaru), pol sm se pa spomnla, da bo šou otrok spat in ne bom mogla s kladivom razbijat
Ampak jst sm skooooos zuni in mam flet u razsulu
čau!!
upam, da bo pol saj kej akcije.
uuu, pa končno mi RR normalno dela, seznamčeeek že greeeeem!
)
- 8 Bodoči
: 1
za vse
,ker slišim veselo razgrajata
... res ker ga mam prou dost!!! Še mal mava za zrihtat u fletu ampak to delo stoji že 8 mescov!!?!?!?!? haloooo... brez ograje smo eva bo začela puzat okol čez 4.5 mescov sam nam gre tko počas da do takrat ne bo nč zrihtan
sm si pa prvoščla po dolgem cajtu palačinkeeeeeee, njama, sm jih zmazala s pomočjo mojga, kr sm se prej napokala še ocvrtega sira in pomfrija, njami.
zdj sm pa toook vesela k normalno jem pa to in sm šla sm 6 kil gor, juhu!
mah sej bo baje konc tedna sneg
u četrtek bo sneg tko da konc tud pričakujem js neki od tebe.