Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... Tristan ima 15 kg ... nosi pa št. 92 - 98 ... se mi pa zdi, da Mai rasel kar čez noč... zjutraj so vse hlače prekratke
Sva v soboto ko sva šla za Neli večji zic kupit vzela še stolček zraven (itak sva mela bone od leva- pa ti ležalniki so tok luškani, midva mava enga k je čist osnoven, tud loka nima) pa ne pomaga. Je pa rad v njem kadar ga nič ne muči
Kapljic pa nimava teh, a niso te avstrijske? Mava pa sab simplex ampak je brez pomena ker ne pomagajo.
...ma sej maš zmeri tko lepo oblečene vse 3 sončke...maš ful dobr okus za cunce...tak d boš sigurn našla kej lepega za ta velkega ptička
kakšne pa so velikosti pri nextu...a je kej tko k HM...d vem al naročam 92 al 98
..prej ne
... če hočeš ti jih lahko grem iskat, pa ti pošljem
zaželeu, je že na poti domou...za dons dost laufarije, ju3 pa morm k šivilji, da saški hlače poštima, pol se grem za osebno slikat...mi je že konec leta potekla, pol pa gremo k enim kolegom v Lož, k jim bo moj nekaj delau...no, to je ju3šnji plan
ne smejo oken pomivat
gre s kolegom na kavo,mami pa rr in brcafe
in RR
bi mi pristajalo