|
RE: Mariborčanke, 17.del 19.1.2011 15:06:43
|
|
|
|
Lenči_
|
Dan, tudi moj dan je bil pester. Spali smo kar do 8.30, pol smo se na hitrco oblekli, in pridemo do avta in guma prazna Na srečo se je ravno mama mimo peljala, tak da smo se z njo do nje peljali in sem pustila M. pri njej, sama pa šibnila do vrtca podpisat pogodbo. Dobili smo na Smetanovi in ne na Gregorčičevi, kot so nam najprej rekli. Pa ajde, tak je vseeno kje smo. Pol sem šla še v službo, kjer sem dobila goro dela na usb ključku. Pa bom vsaj doma delala, dokler ne grem na šiht. To bo pa tak kmalu. za stari dopust so mi nekaj komplicirali, da ne bo časa, da ga koristim. Ja pa kaj še M. trenutno aja, nekaj se je zbudla vmes in sem jo mogla nosit, da je nazaj zaspala. Bambixxx M. ima 10,5 kg, pa jo še vedno včasih malo nosimo, samo ne vprašaj, kak naju hrbtenica boli, že po 2 min. katy83 mi uvajamo spanje v pojstlici tako, da sva zraven, dokler ne zaspi. Je pa fajn, če je res utrujena, potem takoj zaspi, če ne lahko traja tudi 2 uri. Tega pa sploh več ne prakticiramo, tak da gre 1x na dan spat pa čao lučka. Zvečer pa gre tubi hitro pol spat ob 7 oz. 8. Jaz sem tudi včeraj izpolnjevala vlogo za vzdrževanega druž. člana in sem zadnji stolpec pustla prazen.
|
|
|