Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

, sem ga prepričala, da je spanec Ok in sva pol potegnila do 8h. Sicer je pa Liam že odspal svoj dopoldanski spanec, trajal je sicer samo 1 uro ampak naj mu bo. Malo še počakam, da se dvignejo temperature pol pa pičiva na zrak.
Pa nasploh sem danes bolj po vremenu, sem spila že dve
in ravnokar pojedla vrstico čokolade.
boli da vam povedat ne morem, se delam močno navzven, v sebi pa
, mi je še popoldne zadišala. Upam, da Eme ne zadrogiram in bo pol celo noč ko čukec pokonci...
sem pa pol še eno normalno maso pripravila.
temenca....sm opazla da se počasi neki dela pa sm ji zdj namzala z mandljevim oljem...je to OK
, jedel ni skoraj nič... Z noskom imava probleme že tri tedne, pa se res ne moreva znebiti tega. Vsako noč je huje, kljub čiščenju, vlaženju zraka... Na srečo do danes ni bilo vročine, ušesa so "čista", upam, da vsaj tako ostane. Sem se pa že morala opravičiti, da me ne bo na čvek danes. Pa tako sem se veselila, da se bomo pogovarjale o
, brez da bi komu šlo na živce in komentarjev, da so nekoč "otroci preživeli tudi brez fiziološke".
)