phelps
|
Dobro jutro! Emma83, moja pupa ima tudi rahlo vdrto mečavo, ko je pokonci (ko leži ne) in zelo se ji premika z dihanjem. Jaz ji poskušam dajat čajček, pa ga ne mara (ne po žlički, ne po flaški)... Menda pri dojenju ne rabijo tekočine, samo, kaj jaz vem... Tvoj sprejme čajček? Kar se pa avto tiče, srečno. Jaz sem imela Seat Ibizo (kao super nemška kakovost) in sem jo prodala ob izteku garancije, ker je bilo z njo čisto vse narobe... Nadomestni avto sem imela nesanjskih 62 dni (vedno kakšno staro kripo), moj avto pa so kao rihtali zastonj, ampak nikoli ugotovili, kaj je z avtom narobe. Ojhceti, super . Mi še nič ne razmišljamo o tem, oz. smo dali vezat denar za eno leto, tako, da eno leto zagotovo še ne bo poroke Mi smo ok, včeraj je imela tečkast dan, se jokala, ni pomagala niti joška, na koncu zaspala na rokah (po pol ure tečkanja ), zvečer ponovi vajo, vmes sva jo 4x preoblekla zaradi polivanja (ponoči in zvečer sicer ne poliva več kaj dosti), se je moj hecal, da bo naša manekenka v enem večeru zamenjala celotno kolekcijo številke 68 Bodite v cvetju!