Poli_H
|
Jutro punce, pa je peeeeetek . Včeraj mi je en šofer iz MK prinesel darilo od svatoštiniti (moževa familija) - 2 kompleta posteljnine za . Vsebuje čisto tanki pojšterček, pa odejo, pa napenjalna rjuha, pa obroba pri glavi, pri nogah, pa po celih straneh In je tooooolk kjut! Pa mi povejo, da 1 komplet stane samo 25 €. HB da se še da kaj poceni dobit. Jutri barvama sobico, v nedeljo jo postavljama, potem pa pofotkam, pa dam slikce na FB. Končno Čakam da se absorbira Legofer, navalim na čokolino, potem pa šibam na sodišče raziskovat kaj se dogaja z mojo tožbo proti bivšemu delodajalu. Mater se devajo! Na delovno sodišče sem vložla tožbo septembra 09, res so takoj meni v prid razsodili (dolžen mi je zadnji 2 plači), postalo pravnomočno decembra 09. Potem pa predlog za izvršbo na okrajno sodišče dan februarja 10, postala izvršba pravnomočna šele 13.10.10, 18.10. pa je on zaprl zadnji TRR!!! In od takrat ni ne duha ne sluha o nadaljevanju izvršbe ali o evrčkih... Toliko o tem, koliko smo delavci zaščiteni in bla bla bla. Tako da zdaj imam čas, pa grem gnjavit na sodišče, kaj dogaja... Upam da mi bodo sploh kaj povedali (po moji logiki mi morejo...) Potem pa še v službo po pole za CSD, na CSD, pa v trgovino po Dormeo jogi za . Pa domov kuhat, pa bo dneva skor konc. Mater hitro minevajo dnevi. Sem mislila, da ko bom doma, da mi bo dolgčas... NO WAY! Zdaj razumem penzioniste, zakaj nikoli nimajo časa Jutri zvečer pa me moj pelje na ples . Da še izkoristiva fraj dneve Pridne bodite
|