Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.Vsem, ki ste pa že imele pregleda pa
 .Vsem, ki ste pa že imele pregleda pa  
  in tud apetita nimam neki velikega,pa sladkarije mi sploh ne dišijo, k prej sm bla čist odvisna od njih.Pa zanimivo v 1. nosečnosti me ni nikol zgaga pekla, pa ful mi je sladko pasalo pa kruh pa vse redilne stvari,...no sej mam še 8 mescev, tko da lahko pa da me še kej prime lakota.Ampak sem rekla, da bom mal bolj zdravo jedla, da nam spet k balon.Kako ste pa vi kej so
  in tud apetita nimam neki velikega,pa sladkarije mi sploh ne dišijo, k prej sm bla čist odvisna od njih.Pa zanimivo v 1. nosečnosti me ni nikol zgaga pekla, pa ful mi je sladko pasalo pa kruh pa vse redilne stvari,...no sej mam še 8 mescev, tko da lahko pa da me še kej prime lakota.Ampak sem rekla, da bom mal bolj zdravo jedla, da nam spet k balon.Kako ste pa vi kej so ?A ste že vsem povedale al čakate na NS?
 ?A ste že vsem povedale al čakate na NS? 
			 pri polnih 9T, slikan danes. Zaenkrat se še uspešno skrije za široke majice.
  pri polnih 9T, slikan danes. Zaenkrat se še uspešno skrije za široke majice. Drugače se pa vidi, da je to že 4. nosečnost.
  Drugače se pa vidi, da je to že 4. nosečnost.   
   .Me mal rešuje tudi to da mi je od vsakič mal kg ostal pa že prej nisem bila suha tako da...
 .Me mal rešuje tudi to da mi je od vsakič mal kg ostal pa že prej nisem bila suha tako da... Tako, da ne bo nič z olajšanjem. Prej  je bilo tako hudo, da sem morala it ležat v spalnico in imet odprto okno.
  Tako, da ne bo nič z olajšanjem. Prej  je bilo tako hudo, da sem morala it ležat v spalnico in imet odprto okno.  Sred zime si moram ponoči splanico zračit.
   Sred zime si moram ponoči splanico zračit.