|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
31.1.2011 14:19:05   
biba88
ninkica v bistvu te čist razumem...jest tut bi čudn gledala če bi jo dala kam drugam pazit in bi ble živali notr...ker itak ne veš al majo kake gliste al so čiste in tko...no pri sebi pa drugač gledam ker so to moje živaliuser posted image naša tamala je čist nora na našo kuzlouser posted image
ninch vse to so radosti starševstva tudi bruhki povsoduser posted image user posted image user posted image

v bistvu sem dans fullls labe volje inm se mi nič ne da pisat...neki rešujemo stanovanjski problem,,,vse je...user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
31.1.2011 23:11:49   
ManUr
[color=#000000 size=3]Lep pozdrav.
[color=#000000 size=3]Komaj sedaj sem odkrila vaš forum.
[color=#000000 size=3]Upam da se vam se lahko pridruzim. Sem mamica mesec in pol stare Ele, katera se je rodila 14.12.2010. Stara sem 22 let in sem absolventka Fakultete za zdravstvene vede.
Porod- bil je presenetljivo lahek, od vstopa v porodnišnico ob 21ih 13.12.2010 in do poroda je minilo 3 ure in 16 minutJ. Prej sem imela ze uro in pol takih blagih popadkov, za katere sem mislila da sploh niso popadki. Ela je prisla tocno na rok 16minut cez polnoc.
Avrosedez- mi ga se ne potrebujemo,sem ga pa vseeno kupila. Je bil sedaj v akciji in sem si rekla zakaj pa ne. Vzela sem Maxi Cosi Enzo rdece barve. Ima enake ocene testov kot romer, tudi koncna ocena je enaka, le v ceni je velika razlika J.
[color=#000000 size=3]Zaščita po porodu- za kaj ste se odlocile?
[color=#000000 size=3]LP

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
31.1.2011 23:14:11   
ManUr
Fino je tale RR objavil moje sporocilo. Če mi ne napise error, potem pa posilja neke sifre... Ne zamerite :).

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
31.1.2011 23:22:25   
Tincy90
Dobrodošla ManUr!user posted image user posted image user posted image wauu, to je pa super porod pa tud pridna je bla kr na rok je pokukala na svet.user posted image user posted image te dodam na seznam, če se boš redno javljala, že kr tkoj povem hehe.user posted image

Mi bomo tud kupil Maxi Cosi Moonlight Priori SPS! Juhuuu, smo se dans zmenil.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
1.2.2011 8:27:11   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: ManUr

[color=#000000 size=3]Lep pozdrav.
[color=#000000 size=3]Komaj sedaj sem odkrila vaš forum.
[color=#000000 size=3]Upam da se vam se lahko pridruzim. Sem mamica mesec in pol stare Ele, katera se je rodila 14.12.2010. Stara sem 22 let in sem absolventka Fakultete za zdravstvene vede.
Porod- bil je presenetljivo lahek, od vstopa v porodnišnico ob 21ih 13.12.2010 in do poroda je minilo 3 ure in 16 minutJ. Prej sem imela ze uro in pol takih blagih popadkov, za katere sem mislila da sploh niso popadki. Ela je prisla tocno na rok 16minut cez polnoc.
Avrosedez- mi ga se ne potrebujemo,sem ga pa vseeno kupila. Je bil sedaj v akciji in sem si rekla zakaj pa ne. Vzela sem Maxi Cosi Enzo rdece barve. Ima enake ocene testov kot romer, tudi koncna ocena je enaka, le v ceni je velika razlika J.
[color=#000000 size=3]Zaščita po porodu- za kaj ste se odlocile?
[color=#000000 size=3]LP

O, dobrodošlauser posted image user posted image
Počasi spet lahko greva na kak sprehod, a ne?user posted image user posted image

(odgovor članu ManUr)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
1.2.2011 9:08:57   
Izabelina
jao... sploh nimam niiiič časa... user posted image user posted image

dobro jutro drage mlade dame user posted image eno user posted image za vse!!! js kr neki bluzim, mal preberem forum pol se pa skoz neki zgodi in mi ne rata nč napisat... me je prou zaskrbel, če sm še na seznamu user posted image

no uglavnem kaj je za pokomentiratuser posted image sm pozabla sprot... okej neki na pamet:

avtosedež: je tašča rekla, da nam da 200 € za avtosedežek, sicr ga še ne rabmo sam, če bomo hotl kšno akcijo ujet je najbrš najbolš, če začnem mal spremljat dogajanja po BC-jih in ostalih štacunicah... lupinco mamo maxi cosi in je supr, tko, da pomoje bomo sedžk tut  od te firme nabavl...

žvali v hiši: js sm mela doma (tm k sm prej žvela) pouno bajto žvali, mam 2 hrčka, 2 mački in psa... ker so nažalost med sabo nekompatibilne žvali so vse ostale doma... sam upam, da bom psa spomlad vzela sm... men ni panike, če so notr, ker so itak čiste (včasih bol ko kšni ljudje)...

dobrodošla ManUr... lepo, da si mela lep porod (js sm tut ekspresno hitr opravla) user posted image user posted image pa bot pridna z javljanjem, če ne najprej zblediš na seznamu pol te pa čis črtajo... so kr stroge tele mlade mamice user posted image user posted image user posted image

okej zdej pa tamalu neki negoduje pod lokom... dost je blo za zdele user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
1.2.2011 9:19:40   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
dobrodošla ManUr... lepo, da si mela lep porod (js sm tut ekspresno hitr opravla) user posted image user posted image pa bot pridna z javljanjem, če ne najprej zblediš na seznamu pol te pa čis črtajo... so kr stroge tele mlade mamice user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Prov nasmejala sm se zdej ne!!?user posted image Si tk napisala, da te pa že more resno vzetuser posted image sicer pa:

ManUr - VELKOM!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 1.2.2011 9:20:05 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
1.2.2011 9:25:14   
Izabelina
hehje ja no kaj čm... user posted image

aninchy: Martin je 3 mesce starejši od Eve, dej mi mal povej kaj me čaka... user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
1.2.2011 9:49:49   
donna22

avtosedež: je tašča rekla, da nam da 200 € za avtosedežek, sicr ga še ne rabmo sam, če bomo hotl kšno akcijo ujet je najbrš najbolš, če začnem mal spremljat dogajanja po BC-jih in ostalih štacunicah... lupinco mamo maxi cosi in je supr, tko, da pomoje bomo sedžk tut  od te firme nabavl...

Potem se ti pa splača tega vzet: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163538, je zdaj v akciji do 16.2., Maxi Cosi in varen (ga je opisala ManUr, ki ga je kupila, pa tinchy ga bo kupila, pa jazuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 2584
1.2.2011 9:54:17   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image veliko lepegauser posted image user posted image pa tud kr dost živciranjauser posted image user posted image

me ne sej ne, je kr fajn, sam zdej je skoooos siten, ker bi že rad nekam šou pa se sam prestavlu, ampak ne zna... edino kar zna je hodit!?, ampak ga nč kej ne pustim in je pol jeznuser posted image hočem ga naučit, da bi po štirih šou ampak ne, niti poštudira ne na touser posted image že od začetka sovraži bit na trebuhu in "kravce pasit", mah kaj čmo, jst tud nism po 4ih šla, sm raj kr shodla pr devetih mescihuser posted image user posted image
u glavnem to, da ne more sam nikamor je kriza čistuser posted image kokr ga pa na noge postavim pa veselje okol ušes in gasaaaaauser posted image
radosti starševstvauser posted image user posted image

drugač je pa fuuul fajn, ko že tak lepo sedi in zna pa-pa dat pa ploskat pa pravi mali nagajivček je že! Tok mi je lepo spremljat ta njegov napredek, ko je res vsak dan neki novgauser posted image spanje se je poslabšal od prej... je že po enim mesecu spal po celo noč, pol se je pa kr naenkrat začel zbujat ponoč in zdej non-stop ponoči zbujanje, čaj, duda evo spi nazaj... čez 10 minut istouser posted image user posted image no danes se je zbudil samo 2x!!!user posted image

Aja, pa tooook mi je luštn, ko si zna sam dudo v usta dat in pol se prov vidi kok študira, da jo bo lepo prav obrnu pa vse... in mu zdej kr dudo v roke dajem k mi je tk kjutuser posted image user posted image user posted image

no, čist prevč sm se razpisala... morm it k je že ornk dretje (k je na tlehuser posted image )

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2585
1.2.2011 9:56:08   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Potem se ti pa splača tega vzet: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=163538, je zdaj v akciji do 16.2., Maxi Cosi in varen (ga je opisala ManUr, ki ga je kupila, pa tinchy ga bo kupila, pa jazuser posted image ).

ja sam a to pomen, da bo tamala v lupinci do 9ga mesca? a ji ne bo premejhna user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
1.2.2011 10:21:09   
Aninchy
ni nujno... jst sm dala kr dost za lupinico, pa jo je prerastu pri pol leta, kolegica je kupla pa en pocen pikolo voziček k je meu lupinico zrom pa jo je še do mal nazaj uporabljala, pa je mal že več k leto star.... odvisno je sam od velikosti oz. od širine... priporočajo pa, da jo imaš čim dlje

pa sej ti tam piše od 9 mesecev ali od 9kg... po moje je pomembn, da zna lepo sedet že in pa da se paski lepo prilegajo... kilogram gor al pa dol...user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 1.2.2011 10:22:49 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2587
1.2.2011 10:23:48   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

ni nujno... jst sm dala kr dost za lupinico, pa jo je prerastu pri pol leta, kolegica je kupla pa en pocen pikolo voziček k je meu lupinico zrom pa jo je še do mal nazaj uporabljala, pa je mal že več k leto star.... odvisno je sam od velikosti oz. od širine... priporočajo pa, da jo imaš čim dlje

pa sej ti tam piše od 9 mesecev ali od 9kg... po moje je pomembn, da zna lepo sedet že in pa da se paski lepo prilegajo... kilogram gor al pa dol...user posted image

Res je, v lupinici naj bo čim dlje. Baje ni problem, če noge segajo prek, pomembno je, da sta pasova nad rameni in ne pod.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
1.2.2011 10:24:26   
donna22
Tinchy, zdaj sem se spomnila - kako pa je s tistim vašim aprilčkom, ki se je rodil v začetku leta?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
1.2.2011 10:25:41   
Izabelina
drugač je pa fuuul fajn, ko že tak lepo sedi in zna pa-pa dat pa ploskat pa pravi mali nagajivček je že! Tok mi je lepo spremljat ta njegov napredek, ko je res vsak dan neki novga

to si pa ful lepo napisala... ja mene tut ta napredek, k ga vidm pr Evi čist začara... k se spomnem kakšna je bla, ko se je rodila, zdej se pa nagajivka obrača po celi sobi user posted image sm jo včeri dala na dekco na tla in se obrača iz hrbta na trebuh in tko okol in sm šla na wc... pridem nazaj in je ni blo več na dekci user posted image en metr stran je že skor tapison lizala user posted image user posted image user posted image user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
1.2.2011 10:40:20   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2591
1.2.2011 10:43:02   
biba88
kak ste hitr bom newki nakracala se mi nč ne dauser posted image

manUr welcomeuser posted image user posted image user posted image ti si jo pa res vn stresla user posted image

jest rešujem naš stanovanjski problem vse se zmer bolj komplicirauser posted image smo mel ful dobro rešitev sam spet bi se jest mogla ful prilagodit pa gobček držat skos to mi pa ne gre pa ignorerat tut ne znam...user posted image user posted image user posted image user posted image čist sem depresivna...

Neposredna povezava do sporočila: 2592
1.2.2011 11:12:11   
Aninchy
biba - ne se kr tak "nekam dat", počasi išči, študiraj, raziskuj... sej se bo našlo, boš vidla!! če greš iz tegale "zosa" na en isti šmorn, je čist klinc če kr ostaneš kjer siuser posted image Malo še daj časa, se bo že našlo tisto pravo, samo OBUPAT NE SMEŠ!!  No, pa pikalonica za pomoč!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
1.2.2011 12:21:12   
ninkica
Hej

Pridne ste s pisanjemuser posted image jaz sem bila danes že pridna sem vstala že ob 6.30h(to je zame sredi noči)in sem bila že na faksu user posted image user posted image

Manur dobrodošla

Mi smo šli učer kupt avtosedež za tamalo in smo vzel(nismo še kupl,ker bo dal šef v Pikapolonici še dodaten popust na gotovino)od Recarota 9-36kg in je full dobr.user posted image
http://soncek.si/si/avtosedez-recaro-young-sport-trendline-bellini-asphalt-grey-i19265.shtml
Nam ni žal za nakup in če bi se Leja sama odpela začnejo pasovi piskat..V glavnem zakon jeuser posted image

Leja bo stara 15.2 8 mesecev in je tud full napredka vidit vsak dan.Zdaj je začela kobacat pa je tko user posted image Full je pridna res jo moram pohvalt.
Če grem na faks jo zelo pogrešam.In tud ker tko dolg spi dopoldanuser posted image In čedalje bolj veselo čebljauser posted image ba-ba-ba-bauser posted image
Ma važn,da so zdravi pa normalni.
Moja babica je vedno govorila,ko sem bila noseča ,da mi zelo želi,da se bo user posted image tak rodil,da ga bom lahko pokazala celmu svetu!user posted image

biba želim ti,da se vam ta stanovanjski problem hitro reši

Ne vem več kaj na pokomentiramuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
1.2.2011 12:22:31   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Tinchy, zdaj sem se spomnila - kako pa je s tistim vašim aprilčkom, ki se je rodil v začetku leta?

Tamal je tak razgrajač, ma neke cevke (ne vem za kaj so točnouser posted image ) in si jih skoz hoče stran dat. Tok že miga z rokicami pa nogicami-nam je mamica pokazala dva posnetka in sm tooook vesela, da je vse ok in zlo lepo napreduje kolkr je pršov prezgodi na svet.user posted image user posted image

Glede avtosedeža je pa res odvisno od samega otroka, ne moreš se striktno držat tistih napisanih kil al pa mescev, naša je šla v avtosedež pred 9 mesci in pred 9 kilami.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
1.2.2011 12:23:28   
Tincy90
Biba - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
1.2.2011 13:29:04   
Izabelina
Tamal je tak razgrajač, ma neke cevke (ne vem za kaj so točno) in si jih skoz hoče stran dat. Tok že miga z rokicami pa nogicami-nam je mamica pokazala dva posnetka in sm tooook vesela, da je vse ok in zlo lepo napreduje kolkr je pršov prezgodi na svet.

user posted image user posted image takrt sm tut našim septembrkam razlagala o tem dojenčku... supr, da je vse uredu z njim... sm držala pesti takrat!!!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.2.2011 13:40:16   
ManUr
Evo mene...
sem se raje hitro javla. hehe user posted image
Javlala se vam bom redno, koliko bo to le mogoce ob mesec in pol stari pupi. najvec casa imam zvecer, ko malecka in ati zaspita :).
Vas vecina se obiskuje fakse?
Glede bonov studentke: ste uveljavl tisto, 2 bona na enkrat po rojstvu?
Iz kot ste?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2598
1.2.2011 14:49:24   
Tincy90

Tamal je tak razgrajač, ma neke cevke (ne vem za kaj so točno) in si jih skoz hoče stran dat. Tok že miga z rokicami pa nogicami-nam je mamica pokazala dva posnetka in sm tooook vesela, da je vse ok in zlo lepo napreduje kolkr je pršov prezgodi na svet.

user posted image user posted image takrt sm tut našim septembrkam razlagala o tem dojenčku... supr, da je vse uredu z njim... sm držala pesti takrat!!!

Lepo, hvala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2599
1.2.2011 14:50:37   
Tincy90
Ej, babuške, ka pa če dodam na seznam še mesto od kje smo? Ne bi blo slabo nde.user posted image k je že ManUr omenila s kje smo, da ne piše pol vsaka posebej.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

ivf
mišaaa

po katerem postopku IVF ste zanosile?

1 (77%)

2 (7%)

3 (5%)

4 (3%)

5 (2%)

6 (6%)

Število vseh glasov: 465

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!