|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popravilo zob
3.2.2011 14:33:38   
Anonimen
Pozdravljeni!
Ker nevem kje lahko pišem pod anonimnim sem si sposodil ta forum. Prosim da me prestavite tja kamor tja tema sodi.
Moj problem je sledeč: Star sem 25 let in imam grozen stran pred zobozdravniki. Na zadnje sem pri le tem pred cca. 10 leti. Zobovje imam že zelo načeto. Imam še samo 17 zdravih zob. Pa čeprav so že ti zelo rumeni in en je tudi okrušen. Moja mati je že zelo zgodaj izgubila svoje zobe. Še pred 20 letom. Prav tako njena sestra, mati.. Vse kaže na to, da imam slabe zobe po njej. Čeprav skrbim redno za ustno higieno. Zanima me, če mi ve kdo povedat kje bi našel prijaznega zobozdravnika, ki bi mi želel popravit zobe.. mogoče v splošni anesteziji.?? Strah me je predvsem pred odzivom, ko bodo vidli moje zobe.. Saj teh 17 je zelo lepih ampak vse ostalo pa je... A je imel kdo podoben problem? Za odgovore vam bom zelo hvaležen.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popravilo zob
3.2.2011 19:27:15   
marsovcek
Ne skrbi, zobozdravniki so navajeni vsega, ne samo slabih zob, tudi nehigiene. Saj drugače pa ne bi imeli dela. Svetujem ti, da greš najprej na pregled k zobozdravniku, pa ti bo on svetoval kako naprej, kam se obrneš. Pobrskaj malo po netu ali pa vsaj napiši od kod si, ker brez veze da ti svetujemo zobozdravnika, ki je od tebe oddaljen 100 km.

_____________________________

Ti si moj b..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Popravilo zob
3.2.2011 19:36:55   
Felicita
moja zobarca je, ko sem prov ponižno prišla do nje po 8ih letih strahu in zobarskih travm pršla k njej s komaj rešljivimi problemi rekla da ni ne moja mama ne moj mož, da bi me krišpala kaj in kje sm hodila do zdej, kar bo pa delala ji pa itak plačam. Pa greva zdej, zob po zob, vsako injekcijo plačam, plačam bele plombe... nič ne boli, ni problemov. 

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Popravilo zob
4.2.2011 10:37:54   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me, če mi ve kdo povedat kje bi našel prijaznega zobozdravnika, ki bi mi želel popravit zobe.. mogoče v splošni anesteziji.?? Strah me je predvsem pred odzivom, ko bodo vidli moje zobe.. Saj teh 17 je zelo lepih ampak vse ostalo pa je... A je imel kdo podoben problem? Za odgovore vam bom zelo hvaležen.



dragi anonimen,
v splošni anesteziji se dela ljudem, ki niso zmožni držati odprtih ust itd. , npr. težko prizadetim...
glede tvojega straha nisi edini, ki tako razmišlja, čeprav popolnoma narobe...verjemi, da je pravo veselje- zdravniku in pacientu- ko je zobovje končano. in verjemi mi, da pri 17 lepih zobeh še zdaleč nisi primer, kjer bi se zobozdravniki zgražali. pa četudi ne bi imel enega zdravega zoba, se noben ne bi smel zgražat. problem, ki ga ti navajaš, je zobozdravnikom zelo znan!!
jaz ti priporočam takole..izberi komu boš šel. najprej pojdi le na razgovor ali na razgovor in pregled. na temelju tega se odločiš, če ti zobozdravnik ustreza ali ne. ni vrag, da ne najdeš prijaznegauser posted image
lepo opravi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Popravilo zob
5.2.2011 21:47:13   
mehurčka
Sem v tem "fohu" tak da ti povem da te ni treba skrbet kaj bo zobar reku. dostkrat bi bil vesel, če bi imel šanso dat plinsko masko nase. verjem. kar pogumno. tudi jst ne maram zobarja ker imam pač zelo občutljive zobe in me takoj boli (že čiščenje kamna) pa se vsakič zmenim, da če je treba plombo nardit mi da injekcijo in je to to. mam sicer srečo da ni bilo velikrat, ampak se je dalo zmenit. pri različnih zobarjih. user posted image poskusi

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Popravilo zob
7.2.2011 12:43:58   
kalbo
Pa kaj misliš, da je obisk zobozdravnika samo zate nočna mora? Ne poznam niti enega človeka, ki bi doživljal nevem kakšne lepe občutke ob misli na zobozdravniški stol.
Meni je pol zob zafurala zobozdravnica v OŠ, bila je konstantno pijana in vrtanje pri njej je bila res nočna mora. Posledica je bla, da nisem videl zobozdravnika komplet osnovno šolo, srednjo šolo vse do alarma, ko se mi je odlomilo pol trojke. Na vrat na nos sem šel k prijateljevi zobozdravnici, ki je videla alarmantno stanje v mojih ustih in mi v dveh obiskih popravila vse zobe, ker je blo res že nujno. Zdaj hodim k odlični zobozdravnici, pa mi tudi kak obisk "uide". Samo sedaj, ko sem videl mojega fotra brez prvih zob, pa niti enega obiska več ne zamudim.

Če bi to vedel prej, kar vem zdaj, bi imel mogoče 3 plombe v celotnih ustih, tako imam pa vse poflikano.

(odgovor članu mehurčka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Popravilo zob
25.2.2011 13:50:38   
Jada82
Glej, tudi meni je groza it h zobarju. Ene pravijo, da ko rodijo, jim to potem ni več grozno (kao, k je porod tko hud). No, sem mela porod za sabo, kar težek, ampak h zobarju pa še vedno katastrofa. HB imam zdrave zobe.
Ampak poskrbim sama za sranje - lansko leto sem padla na zobe z rolerji in si enega polomila (sprednji), eden pa je zletel skor ven. In sem mogla h zobarju, pravzaprav sem hodila celo leto po malem. Zdaj imam zobovje spet zrihtano, se nič ne vidi - ja, danes delajo čudeže. Strah me je pa manj, ker sem zdaj vsakič vprašala, ali bo bolelo, če je rekel, da malo, sem takoj rekla za injekcijo, in verjemi, potem sploh ne čutiš!!! Pa imam zelo zelo nizek prag bolečine user posted image user posted image user posted image  Tako da kar pogumno, reci za injekcijo, pa bo!!!!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Popravilo zob
25.2.2011 19:40:05   
zvezdica_1
očitno nisem edina... zobar je moja najhujša nočna mora...user posted image in enako, očitni bi mogli imeti bolj prijazne osnovnošolske zobarje, ker me je prestrašila do te mere, da sme šla k njeni naslednici šele na faksu... seveda sem potem pridno plačevala bele plombe... drugače pa zravstveno zavarovanje ( obvezno ali dodatno, ne vem) krije injekcijo... ampak moraš z zobarju, ki dela v ZD ali ima koncesijo. ker pri takem stanju v ustih boš prej bankrotiral, že bela ploba za doplačilo stane 30€. koliko je zraven še vrtanje, pa material... pod 50 za 1 plombo ne prideš, kaj šele kako čiščenje kanalov....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?