Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:32:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:33:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Lyyyyyyyyyy...! Kaj gledaš? Jaz pa nimam HBOja. To: Kje sta Morganova? (Did You Hear About The Morgans?) Bi ti lin prilepla pa nekaj RR jezi. To je oni film s saro đesiko parker in hjugom grentom??? (joj, kak je to težko napisat )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:34:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Lyyyyyyyyyy...! Kaj gledaš? Jaz pa nimam HBOja. To: Kje sta Morganova? (Did You Hear About The Morgans?) Bi ti lin prilepla pa nekaj RR jezi. To je oni film s saro đesiko parker in hjugom grentom??? (joj, kak je to težko napisat ) Jap.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:34:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:36:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tu sem...mali še ne spi...pa saj bo... ....majakla ona pesem je pa zakon Je lepa ne. Sem jo pela malo po svoje, pa hočem Nika prav naučit, ampak mu je ne smem pet, mu gre na jok, zaj pa ne vem, če je pesem kriva ali poje petje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:37:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:37:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tu sem...mali še ne spi...pa saj bo... ....majakla ona pesem je pa zakon Je lepa ne. Sem jo pela malo po svoje, pa hočem Nika prav naučit, ampak mu je ne smem pet, mu gre na jok, zaj pa ne vem, če je pesem kriva ali moje petje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:37:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je pa danes neki tečni dan? al se samo meni tak zdi? Samo tebi. Bo že držalo te. mah,sem sama sebi napoti,bi delala fuuuul! jaz sem se pa zaj tak navadla doma, da sploh ne bi šla več v službo. samo se mi verjetno po enih 2 letih zmeša od asocialnosti. Naj živi asocialnost!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:38:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada. kaj ti ni jasno ly? kaj je fumaranje? kajenje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:38:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Lyyyyyyyyyy...! Kaj gledaš? Jaz pa nimam HBOja. To: Kje sta Morganova? (Did You Hear About The Morgans?) Bi ti lin prilepla pa nekaj RR jezi. To je oni film s saro đesiko parker in hjugom grentom??? (joj, kak je to težko napisat ) Jap. Pa ni glih ne vem kaj al ja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:38:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ampak mu je ne smem pet, mu gre na jok, zaj pa ne vem, če je pesem kriva ali poje petje. ...kaj misliš
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:39:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Naj živi asocialnost! ja to mi najbolj manjka od službe - ljudje in druženje. delo samo pa prav nič!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:40:05
|
|
|
|
majakla
|
Poje - moje = kaj dela lakota.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:41:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Poje - moje = kaj dela lakota. te si pa privošči malo čokolade
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:41:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je pa danes neki tečni dan? al se samo meni tak zdi? Samo tebi. Bo že držalo te. mah,sem sama sebi napoti,bi delala fuuuul! jaz sem se pa zaj tak navadla doma, da sploh ne bi šla več v službo. samo se mi verjetno po enih 2 letih zmeša od asocialnosti. Sem vedno trdila,da bi bilo fajn bit samo doma...in spremenila mnenje-bi pa full delala za pol del.čas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:41:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Poje - moje = kaj dela lakota.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:42:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla ampak mu je ne smem pet, mu gre na jok, zaj pa ne vem, če je pesem kriva ali poje petje. ...kaj misliš Čuj ti. Saj tudi Nina-nana ne smem - ojoj, bom kar pri pravljicah ostala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:42:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:43:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem vedno trdila,da bi bilo fajn bit samo doma...in spremenila mnenje-bi pa full delala za pol del.čas jaz bi tudi ful rada šla delat
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:43:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada. kaj ti ni jasno ly? kaj je fumaranje? kajenje Aha. Hvala. Se vidi da nisem še naredila dima v življenju.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:43:34
|
|
|
|
majakla
|
Ej Bambi, sem te že večx mislila vprašat, kak je bil fotošuting?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:43:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. jaz pa kar zraven rač. Jaz sem tudi pred 2 mescema zraven compa,zaj pa ne kadima več noter.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:44:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Poje - moje = kaj dela lakota. te si pa privošči malo čokolade al pa smoki,tak kot jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:45:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada. kaj ti ni jasno ly? kaj je fumaranje? kajenje Aha. Hvala. Se vidi da nisem še naredila dima v življenju. ... pa za italijančki te tudi nisi gledala, tak kot Matcar pa Bambi, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:45:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada. itak...
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?