Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:45:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Lyyyyyyyyyy...! Kaj gledaš? Jaz pa nimam HBOja. To: Kje sta Morganova? (Did You Hear About The Morgans?) Bi ti lin prilepla pa nekaj RR jezi. To je oni film s saro đesiko parker in hjugom grentom??? (joj, kak je to težko napisat ) Jap. Pa ni glih ne vem kaj al ja? Za pogledat in nasmejat je.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:45:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. jaz pa kar zraven rač. Jaz sem tudi pred 2 mescema zraven compa,zaj pa ne kadima več noter. Meni je všeč. Pridna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:46:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla ampak mu je ne smem pet, mu gre na jok, zaj pa ne vem, če je pesem kriva ali poje petje. ...kaj misliš Čuj ti. Saj tudi Nina-nana ne smem - ojoj, bom kar pri pravljicah ostala. pol si si pa sama odgovorila in veš kje je problem...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:46:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Poje - moje = kaj dela lakota. te si pa privošči malo čokolade al pa smoki,tak kot jaz HB nimam ne eno ne drugo rada.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:47:11
|
|
|
|
arabela*
|
dober večer
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:47:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem vedno trdila,da bi bilo fajn bit samo doma...in spremenila mnenje-bi pa full delala za pol del.čas jaz bi tudi ful rada šla delat Saj bomo.botrca,se bomo še dovolj nadelale tja do 60-tega leta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:47:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada. kaj ti ni jasno ly? kaj je fumaranje? kajenje Aha. Hvala. Se vidi da nisem še naredila dima v življenju. ... pa za italijančki te tudi nisi gledala, tak kot Matcar pa Bambi, ne. Pa kaj bi ve zdaj rade da se spoberem v pojstlo ali kaj. Ker pojma nimam kaj pišete.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:47:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Poje - moje = kaj dela lakota. te si pa privošči malo čokolade al pa smoki,tak kot jaz Al pa čok.sladoled,kot jaz zaj.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:48:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem vedno trdila,da bi bilo fajn bit samo doma...in spremenila mnenje-bi pa full delala za pol del.čas jaz bi tudi ful rada šla delat Saj bomo.botrca,se bomo še dovolj nadelale tja do 60-tega leta Optimistka ti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:48:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. Ti pa tvoje fumaranje! Ko jaz pa čokolada. kaj ti ni jasno ly? kaj je fumaranje? kajenje Aha. Hvala. Se vidi da nisem še naredila dima v življenju. ... pa za italijančki te tudi nisi gledala, tak kot Matcar pa Bambi, ne.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:48:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa dober večer vsem ljubiteljem in neljubiteljem jih oboževala... odkar je akvarij doma, jih ne morem jest
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:48:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem vedno trdila,da bi bilo fajn bit samo doma...in spremenila mnenje-bi pa full delala za pol del.čas jaz bi tudi ful rada šla delat Saj bomo.botrca,se bomo še dovolj nadelale tja do 60-tega leta Te bojo mene že v trugi ven nesli.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:48:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je pa danes neki tečni dan? al se samo meni tak zdi? meni je super dan...kot vsakdan
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:49:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. jaz pa kar zraven rač. Jaz sem tudi pred 2 mescema zraven compa,zaj pa ne kadima več noter. Meni je všeč. Pridna. Hvala,hvala!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:49:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Poje - moje = kaj dela lakota. te si pa privošči malo čokolade al pa smoki,tak kot jaz Al pa čok.sladoled,kot jaz zaj. Eh sladoled pa sploh ni več in.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:49:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem na fumo eno. ly..as ratala blont al kva?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:49:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem vedno trdila,da bi bilo fajn bit samo doma...in spremenila mnenje-bi pa full delala za pol del.čas jaz bi tudi ful rada šla delat Saj bomo.botrca,se bomo še dovolj nadelale tja do 60-tega leta ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:49:28
|
|
|
|
katy83
|
čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:50:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Naj živi asocialnost! ja to mi najbolj manjka od službe - ljudje in druženje. delo samo pa prav nič! ma daj...saj se lahko družiš in povezuješ z ljudmi tud izven službe
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:51:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom Jaz pa malo prej z suho,pa jajčko.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:51:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom Pa to ni res ... pa kaj bi me rade pri slišale žvižgat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:51:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer no, če ste že pri hrani...jem pico s pršutom čer....mmmmmmmmmm...dober tek
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:51:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 pa dober večer vsem ljubiteljem in neljubiteljem jih oboževala... odkar je akvarij doma, jih ne morem jest No...saj ne rabiš domačih... tistih jaz tudi ne jem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:51:36
|
|
|
|
Arwenko
|
Sacherca tnx....jaz še res rabim malo inštrukcij, se prvič k temu zraven spravljam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 21:52:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak je pa danes neki tečni dan? al se samo meni tak zdi? Samo tebi. Bo že držalo te. mah,sem sama sebi napoti,bi delala fuuuul! jaz sem se pa zaj tak navadla doma, da sploh ne bi šla več v službo. samo se mi verjetno po enih 2 letih zmeša od asocialnosti. Sem vedno trdila,da bi bilo fajn bit samo doma...in spremenila mnenje-bi pa full delala za pol del.čas jaz pa bi bila doma vedno....če bi nam to seveda finančno dolgoročno zneslo.Ampak žal so taki časi, da to ne bo možno.
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?