botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ravnokar sem plačevala položnice. Sem kar čokolado od sile napadla. Groza.... Men se mi zdi,ko bom plačala položnice,še za čokolado nebo več ostalo... Ma vsak mesec me glava boli, ko z dragim razgljabljama, katere naj plačava in katere pustiva za naslednji mesec, katere so bolj nujne ipd. Pri nekaterih smo non stop v zaostanku. To me pa res jezi. Nimam pojma ali midva ne znava delat z denarjem, da nam ne gre skozi, da bi prišli na čisto, ali pa to v današnjih časih uspe le peščici ljudi. Tu pa se lahko celo pohvalim -v osmih letih,kar sma na svojem,sma samo eno položnico pozabila plačat,ker sva jo založila... Drugače pa res sproti vse plačujeva-rajše priškrtnem pri hrani ali pa kaki svoji stvari kot pa tu,ker če enkrat zaostaneš ....zelo težko prideš nazaj na zeleno vejo. Tudi jaz od kar sma na svojem plačam vse položnice sproti. Pa tak kot je sami napisala, priškrtarim pri hrani. Mi2 sva tudi tak delala, nejprej položnice, pol ostalo. Zdaj pa je stanje malo "kočljivo", moje plače ni, in valda sfali ... če ne bo "boljših cajtov" bova morala pa avto prodat, pol pa bo dovolj. midva tudi plačujeva redno...