phelps
|
Dan! Na hitro, ker Neža že nekam nezadovoljno vriska na ležalniku + oči bo kmalu prišel iz smučanja in bo ponorel, če bo videl mami za njegovim računalnikom jest Mere sem že na FB napisala... Emma, meni je patronažna rekla glede uvajanja GH, naj jo pokličem po dopolnjenem 5,5 mesecu Sicer ne mislim takoj po četrtem začet, ampak recimo 4,5 in lepo počasi... Bo pa to zame čisto prekmalu Včeraj smo bili na krstu, kjer je bilo polno ljudi in dojenčkov. Neža je bila prvič v tako veliki družbi in je itak čisto obnemela in opazovala. Tudi jedla ne bi, če ji ne bi ponudila ... Je bilo pa fino. Prav lepo se obnaša, če smo kje zunaj, zato smo primerni za kakšen dan morja. Sem rekla, da zdaj, ko je dopolnila 3 mesece, bova začeli spoznavati svet izven našega kraja Je pa zvečer bruhala v loku, verjetno zato, ker je bila toliko po rokah... Babi je bila čisto paf zaradi tega, ampak ni hudega, ker je minilo in danes "samo" poliva v običajni meri... Jutri pa kam na lepše, v sredo se gremo slikat za osebno izkaznico in v BC kaj nabavit, imamo neke kupončke, da tretje oblačilo dobimo zastonj. Lp, Neža in mami
< Sporočilo je popravil phelps -- 7.2.2011 18:12:27 >