Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:47:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ravnokar sem plačevala položnice. Sem kar čokolado od sile napadla. Groza.... Men se mi zdi,ko bom plačala položnice,še za čokolado nebo več ostalo... Ma vsak mesec me glava boli, ko z dragim razgljabljama, katere naj plačava in katere pustiva za naslednji mesec, katere so bolj nujne ipd. Pri nekaterih smo non stop v zaostanku. To me pa res jezi. Nimam pojma ali midva ne znava delat z denarjem, da nam ne gre skozi, da bi prišli na čisto, ali pa to v današnjih časih uspe le peščici ljudi. Tu pa se lahko celo pohvalim -v osmih letih,kar sma na svojem,sma samo eno položnico pozabila plačat,ker sva jo založila... Drugače pa res sproti vse plačujeva-rajše priškrtnem pri hrani ali pa kaki svoji stvari kot pa tu,ker če enkrat zaostaneš ....zelo težko prideš nazaj na zeleno vejo. Tudi jaz od kar sma na svojem plačam vse položnice sproti. Pa tak kot je sami napisala, priškrtarim pri hrani. Mi2 sva tudi tak delala, nejprej položnice, pol ostalo. Zdaj pa je stanje malo "kočljivo", moje plače ni, in valda sfali ... če ne bo "boljših cajtov" bova morala pa avto prodat, pol pa bo dovolj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:51:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Majakla tej pa če se tako pogosto voziš skozi Kungoto pridi kdaj na kavo... Hvala, z veseljem, samo naj se ta moj pikec (je vedno zraven) pozdravi, ker ne bi rada še virusov po obiskih zraven vlačila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:51:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ravnokar sem plačevala položnice. Sem kar čokolado od sile napadla. Groza.... Men se mi zdi,ko bom plačala položnice,še za čokolado nebo več ostalo... Ma vsak mesec me glava boli, ko z dragim razgljabljama, katere naj plačava in katere pustiva za naslednji mesec, katere so bolj nujne ipd. Pri nekaterih smo non stop v zaostanku. To me pa res jezi. Nimam pojma ali midva ne znava delat z denarjem, da nam ne gre skozi, da bi prišli na čisto, ali pa to v današnjih časih uspe le peščici ljudi. Tu pa se lahko celo pohvalim -v osmih letih,kar sma na svojem,sma samo eno položnico pozabila plačat,ker sva jo založila... Drugače pa res sproti vse plačujeva-rajše priškrtnem pri hrani ali pa kaki svoji stvari kot pa tu,ker če enkrat zaostaneš ....zelo težko prideš nazaj na zeleno vejo. Tudi jaz od kar sma na svojem plačam vse položnice sproti. Pa tak kot je sami napisala, priškrtarim pri hrani. Mi2 sva tudi tak delala, nejprej položnice, pol ostalo. Zdaj pa je stanje malo "kočljivo", moje plače ni, in valda sfali ... če ne bo "boljših cajtov" bova morala pa avto prodat, pol pa bo dovolj. midva tudi plačujeva redno...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:52:24
|
|
|
|
bambixxx
|
dan, s tamalim sva imela ft in posvetovalnico. spet ni bil cepljen, ker je P ugotovila, da ima vneto uho. dala nam je pa kapljice za oči a je to prav ali se je zmotila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:54:04
|
|
|
|
katy83
|
dan. danes sva z mamo in tamalim šetali po europarku, mali je spal v vozičku 1,5 uro , Pa po dolgem času sem si nekaj za oblečt kupla - v Zari majčko s 374 rokavi za 5€. Zdaj pijem kapučino, T spi, ata pa reklame gleda .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:54:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, s tamalim sva imela ft in posvetovalnico. spet ni bil cepljen, ker je P ugotovila, da ima vneto uho. dala nam je pa kapljice za oči a je to prav ali se je zmotila punce so se menda zadnjič menle, da je to ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:56:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ravnokar sem plačevala položnice. Sem kar čokolado od sile napadla. Groza.... Men se mi zdi,ko bom plačala položnice,še za čokolado nebo več ostalo... Ma vsak mesec me glava boli, ko z dragim razgljabljama, katere naj plačava in katere pustiva za naslednji mesec, katere so bolj nujne ipd. Pri nekaterih smo non stop v zaostanku. To me pa res jezi. Nimam pojma ali midva ne znava delat z denarjem, da nam ne gre skozi, da bi prišli na čisto, ali pa to v današnjih časih uspe le peščici ljudi. Tu pa se lahko celo pohvalim -v osmih letih,kar sma na svojem,sma samo eno položnico pozabila plačat,ker sva jo založila... Drugače pa res sproti vse plačujeva-rajše priškrtnem pri hrani ali pa kaki svoji stvari kot pa tu,ker če enkrat zaostaneš ....zelo težko prideš nazaj na zeleno vejo. Tudi jaz od kar sma na svojem plačam vse položnice sproti. Pa tak kot je sami napisala, priškrtarim pri hrani. Mi2 sva tudi tak delala, nejprej položnice, pol ostalo. Zdaj pa je stanje malo "kočljivo", moje plače ni, in valda sfali ... če ne bo "boljših cajtov" bova morala pa avto prodat, pol pa bo dovolj. midva tudi plačujeva redno... ja, midva tudi jaz kak dobim nakazano, takoj prek banka neta plačam...me kr želodec boli, če sem kje v zaostanku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:56:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, s tamalim sva imela ft in posvetovalnico. spet ni bil cepljen, ker je P ugotovila, da ima vneto uho. dala nam je pa kapljice za oči a je to prav ali se je zmotila punce so se menda zadnjič menle, da je to ok Sem že tud slišala, da je tak vredi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:56:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: Glede mleka - vedno tako, kaj bi ga naj redčila??? če ga že dolgo daješ, potem ni več treba. na začetku se pa redči z vodo, da sprobaš, če otroku paše oz. če je alergičen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:56:49
|
|
|
|
katy83
|
botrca, hvala za slike...res so lepe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:57:53
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: lepe slikice . Jan in T. pa sta tak luškana, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:58:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: Glede mleka - vedno tako, kaj bi ga naj redčila??? če ga že dolgo daješ, potem ni več treba. na začetku se pa redči z vodo, da sprobaš, če otroku paše oz. če je alergičen. zanimivo, moja pediatrinja pa je rekla, da mora otrok tisto 3,5 pit...in se ne sme redčit...svašta te smernice so kr nekaj no, mi ga tak ne pijemo zaradi še vedno suma na alergijo ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:59:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: lepe slikice . Jan in T. pa sta tak luškana, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 17:59:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: Glede mleka - vedno tako, kaj bi ga naj redčila??? če ga že dolgo daješ, potem ni več treba. na začetku se pa redči z vodo, da sprobaš, če otroku paše oz. če je alergičen. Aja ... Pa mi že ful dolgo, zato pa se čudim, te že ni blo mleko krivo - upam, no. Mali je celi bogi, zdaj že 3. spi danes, kot, ko je bil dojenček.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:00:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: Glede mleka - vedno tako, kaj bi ga naj redčila??? če ga že dolgo daješ, potem ni več treba. na začetku se pa redči z vodo, da sprobaš, če otroku paše oz. če je alergičen. Aja ... Pa mi že ful dolgo, zato pa se čudim, te že ni blo mleko krivo - upam, no. Mali je celi bogi, zdaj že 3. spi danes, kot, ko je bil dojenček.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:04:51
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-pa še eno za tebe.Kaj te lahko na sodišču obsodijo 2x za eno in isto zadevo,npr. poneverbo oz. goljufijo? Tak me zanima,informativno. sicer nisi mene vprašala, ampak ti bom odgovorila, ker sem iz tega faha . za isto stvar ne - mora biti nekaj drugega v obtožnici. lahko pa podrobneje pojasniš na zs, če želiš, pa če bom znala, ti pomagam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:08:04
|
|
|
|
bambixxx
|
botrca lepa frizurca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:23:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca lepa frizurca podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:27:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. danes sva z mamo in tamalim šetali po europarku, mali je spal v vozičku 1,5 uro , Pa po dolgem času sem si nekaj za oblečt kupla - v Zari majčko s 374 rokavi za 5€. Zdaj pijem kapučino, T spi, ata pa reklame gleda . kaki so pa to rokavi ati poje barnija
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:28:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dan, s tamalim sva imela ft in posvetovalnico. spet ni bil cepljen, ker je P ugotovila, da ima vneto uho. dala nam je pa kapljice za oči a je to prav ali se je zmotila punce so se menda zadnjič menle, da je to ok Sem že tud slišala, da je tak vredi. ja je...tobrex imaš ne? so za oči in uha
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:29:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 botrca, hvala za slike...res so lepe
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:30:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: lepe slikice . Jan in T. pa sta tak luškana, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:30:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-eno vprašanje imam glede logopeda.Z Maksom sma bla naročena maja,pa so nama na ta četrtek prestavli,mi je pa reko ta tehnik,ko me je klical,da bojo neke teste naredli.Kake testo to? . Če greste prvič,potem je verjetno mislil kot pregled,da pač vidijo,kak daleč je z govorom...imajo za te male bolj v igri narejeno vse skup-da vidijo,kak je grafomotorika,pa knjigice gledajo,da vidi,kak stvari prepoznava in poimenuje -tak je vsaj bilo pri nas,pri Sari...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:30:53
|
|
|
|
botrca
|
< Sporočilo je popravil botrca -- 7.2.2011 18:31:58 >
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 18:31:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca lepa frizurca podpis hvala obema
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je bolj všeč?mzala
Evelyn (
17%)

Isabelle (
28%)

Lia (
55%)
Število vseh glasov: 121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!