Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 20:56:20
|
|
|
|
matcar
|
Sami-hvala za odgovor.Prvič grema zdaj k logopedu,pa nisem vedla kake teste bojo delali,glede na to,da jih je omenil po tel.Me je kr malo strah,da ne bo hotel sodelovat.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 20:56:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bi tak nekaj jedla...pa na vem kaj Jaz jem pohorsko rezino iz pohorske kavarne. ne ne bi sladko, nekaj podobno solati, pa nimam solate tebi pa dober tek hvala.Sem pa jo prej jedla,endivijo z krompirčkom in jajčko! mmmmmmmmmmm...imam jajce, pa koruzo, pa čebulo...bi šlo to? Ja,zakaj pa ne bi?Pa če maš malo makaronov,si skuhaj,pač imaš testeninsko solato. se že pripravlja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 20:57:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bi tak nekaj jedla...pa na vem kaj Jaz jem pohorsko rezino iz pohorske kavarne. ne ne bi sladko, nekaj podobno solati, pa nimam solate tebi pa dober tek jaz bi pa tak torto zmazala....ma saj pravim, zakaj nisem kuharja vženla
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 20:57:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz bi tak nekaj jedla...pa na vem kaj Jaz jem pohorsko rezino iz pohorske kavarne. ne ne bi sladko, nekaj podobno solati, pa nimam solate tebi pa dober tek hvala.Sem pa jo prej jedla,endivijo z krompirčkom in jajčko! mmmmmmmmmmm...imam jajce, pa koruzo, pa čebulo...bi šlo to? Ja,zakaj pa ne bi?Pa če maš malo makaronov,si skuhaj,pač imaš testeninsko solato. se že pripravlja No,vidiš.Zaj sem še jaz lačna ratala.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 20:59:04
|
|
|
|
sami0804
|
Haloooooooooo!!!!!!!!!!!! Kaj je možno se en večer NE o hrani pogovarjat???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 20:59:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Marsičesa še ne veš ...saj Zečića tudi poslušam...
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:00:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ..imela zadnji izpit iz financ....in je fajn šlo.... rasturaš,kot vedno... sicer še ni rezultatov...ampak imam dober feeling
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:01:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haloooooooooo!!!!!!!!!!!! Kaj je možno se en večer NE o hrani pogovarjat??? mislim da ne
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:01:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haloooooooooo!!!!!!!!!!!! Kaj je možno se en večer NE o hrani pogovarjat??? Dvomom,da bo to možno!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:02:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-hvala za odgovor.Prvič grema zdaj k logopedu,pa nisem vedla kake teste bojo delali,glede na to,da jih je omenil po tel.Me je kr malo strah,da ne bo hotel sodelovat. Nea se sekiraj...Sara za moje pojme zelo slabo govori,pa ne delajo neke posebne panike ...Zakaj sta že napotena k logopedu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:03:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Marsičesa še ne veš ...saj Zečića tudi poslušam... Rekla sem,da ga poslušam-nisem rekla,da ga obožujem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:03:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 nisem vedla, da poslušaš tako glasbo... . Marsičesa še ne veš ...saj Zečića tudi poslušam... opa...pol si pa po mojem okusu
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:04:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haloooooooooo!!!!!!!!!!!! Kaj je možno se en večer NE o hrani pogovarjat??? mislim da ne sem opazla,ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:04:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Rekla sem,da ga poslušam-nisem rekla,da ga obožujem
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:05:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haloooooooooo!!!!!!!!!!!! Kaj je možno se en večer NE o hrani pogovarjat??? Dvomom,da bo to možno! Le počakajte....bom majaklo poklicala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:06:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi pa tak torto zmazala....ma saj pravim, zakaj nisem kuharja vženla jaz pa sem, jaz pa sem...he he he he
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:06:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 nisem vedla, da poslušaš tako glasbo... . Marsičesa še ne veš ...saj Zečića tudi poslušam... opa...pol si pa po mojem okusu Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:06:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haloooooooooo!!!!!!!!!!!! Kaj je možno se en večer NE o hrani pogovarjat??? NE
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:06:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi pa tak torto zmazala....ma saj pravim, zakaj nisem kuharja vženla jaz pa sem, jaz pa sem...he he he he blagor tebi.... no vsaj taščo imam...bolje išta nego ništa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:07:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 nisem vedla, da poslušaš tako glasbo... . Marsičesa še ne veš ...saj Zečića tudi poslušam... opa...pol si pa po mojem okusu Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:07:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sami-hvala za odgovor.Prvič grema zdaj k logopedu,pa nisem vedla kake teste bojo delali,glede na to,da jih je omenil po tel.Me je kr malo strah,da ne bo hotel sodelovat. Nea se sekiraj...Sara za moje pojme zelo slabo govori,pa ne delajo neke posebne panike ...Zakaj sta že napotena k logopedu? Na napotnici piše motnje govora.Sicer je bila sestra,ko sem klicala in ga naročla,ful začudena,da ga že zdaj pošilja tja.Po moje ok govori,glede na njegovo starost.Je pa res,da mu določene besede ne grejo še,zamenjuje črke,oz. jih v povezavi z drugo črko v besedi ne zna izgovori.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:08:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Samo v tekmi z Rajovićem gladko zgubi.....pa čeglih je oni plešast meni je pa on
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:08:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haloooooooooo!!!!!!!!!!!! Kaj je možno se en večer NE o hrani pogovarjat??? Dvomom,da bo to možno! Le počakajte....bom majaklo poklicala Innnn? kak se bojim zaj! uhhhhh!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:09:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi pa tak torto zmazala....ma saj pravim, zakaj nisem kuharja vženla jaz pa sem, jaz pa sem...he he he he blagor tebi.... no vsaj taščo imam...bolje išta nego ništa tudi to šteje, če te razvaja
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 7.2.2011 21:09:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi pa tak torto zmazala....ma saj pravim, zakaj nisem kuharja vženla jaz pa sem, jaz pa sem...he he he he blagor tebi.... no vsaj taščo imam...bolje išta nego ništa Se mi zdi,da sem jaz na boljšem...moj sicer ni kuhar-je pa to njegova neizpolnjena želja,pa si zdaj doma duška daje
|
|
|
bla8s (
75%)

d (
25%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!