Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:00:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ... in še je vedno ...?? ja, oba sta ostala v svoji zvezi...je rekla, da so meli vojno, ampak so rešli zanimivo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:01:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 eh, preveč mi je baby face Pa še "policaj" je. ok, to me ne moti Tebi je itak preveč baby face - kaj bi zaj rada?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:01:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem med likanjem gledala Preverjeno in sem se, Sami, na tebe spomnila ko je blo govora o tem kak bodo knjižnjice propadale počasi zaradi E-čtiva No,evo...in jaz naj grem v šolo... Samo veš kaj,še vedno imam upanje,da bo ostalo dovolj nas,dinozavrov,ki hočemo knjigo tudi občutit,ne samo videt...meni te e-knjige enostavno ne potegnejo... eee ... ne verjamem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:02:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ... in še je vedno ...?? ja, oba sta ostala v svoji zvezi...je rekla, da so meli vojno, ampak so rešli zanimivo ja...res...jaz bi znorela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:02:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ooo,majakla,dober avatar SEm že mislila,da mamo kako novo... Hvala (Tudi tebi Katy). Saj sem jovo na novo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:03:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ... in še je vedno ...?? ja, oba sta ostala v svoji zvezi...je rekla, da so meli vojno, ampak so rešli Pa imata otroke ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:03:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ooo,majakla,dober avatar SEm že mislila,da mamo kako novo... Hvala (Tudi tebi Katy). Saj sem jovo na novo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:03:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ... in še je vedno ...?? ja, oba sta ostala v svoji zvezi...je rekla, da so meli vojno, ampak so rešli zanimivo ja...res...jaz bi znorela Meni bi bilo že to dovolj, da gre sam - no way!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:03:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ... in še je vedno ...?? ja, oba sta ostala v svoji zvezi...je rekla, da so meli vojno, ampak so rešli Pa imata otroke ? ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:04:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ... in še je vedno ...?? ja, oba sta ostala v svoji zvezi...je rekla, da so meli vojno, ampak so rešli zanimivo ja...res...jaz bi znorela Meni bi bilo že to dovolj, da gre sam - no way! ok, to mogoče ne, čeprav mi ne bi pasalo...no, od zdaj bi blo pri meni tudi no way
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:05:36
|
|
|
|
katy83
|
aja, punce, mojo sestrično sem zadnjič povabla, če bo prišla kdaj z nami na kafe,,,saj lahko, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:05:57
|
|
|
|
sami0804
|
Kaj pa to,ko moj leži na sedežni in si ponavlja: Lačen si ful drugačen... (nekaj se dela,da hujša skupaj z mano,samo na skrivaj se hodi basat v kuhinjo )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:06:56
|
|
|
|
katy83
|
grem jaz počasi spat...čeprav imam občutek, da bomo bolj malo spali, glede na to, da T že od 19.30 spi nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:07:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj pa to,ko moj leži na sedežni in si ponavlja: Lačen si ful drugačen... (nekaj se dela,da hujša skupaj z mano,samo na skrivaj se hodi basat v kuhinjo ) hihihi ... toti2 reklami sta super, ne? Saj boljše - dedi prehitro shujšajo, bi ga pol ti lovila ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:07:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ... in še je vedno ...?? ja, oba sta ostala v svoji zvezi...je rekla, da so meli vojno, ampak so rešli Pa imata otroke ? ne Eh,pol ga pa našutiramv rit...pa mu kličem-leti,leti moj dragi....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:07:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj pa to,ko moj leži na sedežni in si ponavlja: Lačen si ful drugačen... (nekaj se dela,da hujša skupaj z mano,samo na skrivaj se hodi basat v kuhinjo )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:07:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, punce, mojo sestrično sem zadnjič povabla, če bo prišla kdaj z nami na kafe,,,saj lahko, ne? Ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:08:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, punce, mojo sestrično sem zadnjič povabla, če bo prišla kdaj z nami na kafe,,,saj lahko, ne? itak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:09:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, punce, mojo sestrično sem zadnjič povabla, če bo prišla kdaj z nami na kafe,,,saj lahko, ne? Ne. Pa daj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:09:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 danes sem bla tak šokirana, mi je kolegica rekla da je bil njen dragi maja na morju z enim kolegom (tudi najin kolega) in sta imela tam 2 frajli zraven, doma pa oba resne punce že 10 let Sem kr razočarana nad njima ... in še je vedno ...?? ja, oba sta ostala v svoji zvezi...je rekla, da so meli vojno, ampak so rešli Pa imata otroke ? ne Eh,pol ga pa našutiramv rit...pa mu kličem-leti,leti moj dragi.... ... moj ne bi šel, če bi le pomislil na to ... ni ded za mene, saj ni z mano, da bo s kolegom na morje hodil - that''s me
< Sporočilo je popravil majakla -- 8.2.2011 23:10:28 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:10:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, punce, mojo sestrično sem zadnjič povabla, če bo prišla kdaj z nami na kafe,,,saj lahko, ne? Ne. Pa daj... Pssst - nadomeščam ... (sta prebrali, da izbrišem. )
< Sporočilo je popravil majakla -- 8.2.2011 23:14:21 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:10:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj pa to,ko moj leži na sedežni in si ponavlja: Lačen si ful drugačen... (nekaj se dela,da hujša skupaj z mano,samo na skrivaj se hodi basat v kuhinjo ) hihihi ... toti2 reklami sta super, ne? Saj boljše - dedi prehitro shujšajo, bi ga pol ti lovila ... Pa še res je....naj počaka,da prvo jaz shujšam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:12:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kaj pa to,ko moj leži na sedežni in si ponavlja: Lačen si ful drugačen... (nekaj se dela,da hujša skupaj z mano,samo na skrivaj se hodi basat v kuhinjo ) hihihi ... toti2 reklami sta super, ne? Saj boljše - dedi prehitro shujšajo, bi ga pol ti lovila ... Pa še res je....naj počaka,da prvo jaz shujšam... Jaz se mojemu počasi že približujem, pa vse kaj Nik pusti mu potisnem, pa še več
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:13:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ... moj ne bi šel, če bi le pomislil na to ... ni ded za mene, saj ni z mano, da bo s kolegom na morje hodil - that''s me ...and me... ....mislim,da pridem v petek popoldan na kavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 8.2.2011 23:15:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz se mojemu počasi že približujem, pa vse kaj Nik pusti mu potisnem, pa še več Jaz mojemu tudi...ampak povdarek na POČASI...
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?