Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:09:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya marta.....sori za klic...pojma nimam kak kje kdo....si pa žal prva na seznamu Ni panike.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:09:50
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem od Amalije zdaj prišla,se načvekala,zaj pa jem biftek-mmmmmmmmm!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:10:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Torej v petek ob 15.00 SO? Jaz imam tudi jutri popoldan čas. Ima še katera? Še ena kava? Marta...a kave not spravljaš? Saj pride pomlad in poletje,ko bojo popoldanske kave padale... Ja, samo če ne bo prevroče. Ja,samo marta je v taboru suhih...je verjetno paše vročina Vem ja. Za sebe sem pisala, haloo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:10:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Europark na zalost ni med izbiro. Drugace pa edino za Europark vem, da jih je veliko, ampak rabim samo eno od teh treh: Leclerc, Planet Tus ali pa Mercator Trzaska. Marta82 - med tvojimi Planeta sploh ni - se ti zdi, da jih tam ni veliko? Katy83, ti pa pravis Planet. Za Mercator so mi rekli, da imajo ful malo obiska, zato pa sedaj vas sprasujem, ki ste s tistega konca, kje je najvecja guzva. ;) Lp Hm..jaz nisem v pomoč,ker tudi samo v Europark zahajamo,tak da ne morem primerjat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:11:41
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Torej v petek ob 15.00 SO? Jaz imam tudi jutri popoldan čas. Ima še katera? Še ena kava? Marta...a kave not spravljaš? Saj pride pomlad in poletje,ko bojo popoldanske kave padale... Ja, samo če ne bo prevroče. Ja,samo marta je v taboru suhih...je verjetno paše vročina Te pa me nisi dobro pogledala...Ampak hvala za kompliment. Mi pa bolj toplo paše, kot zima. No vročina glih ne ampak tam okrog 25 je pa super.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:13:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, samo če ne bo prevroče. Ja,samo marta je v taboru suhih...je verjetno paše vročina kak ste nesramne.. ..veš kak smo si me uboge pozimi ...ko nas do kosti zebeeeeeeeeeeee Ja, samo ve se oblečete, doma zahajcate, ... kaj pa naj me, ko je vroče ko 100 - zato pa hujšamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:13:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste nesramne.. ..veš kak smo si me uboge pozimi ...ko nas do kosti zebeeeeeeeeeeee Pa...saj ne da se mi ne bi smilila pozimi,ko te zebe-samo to ni še nič proti temu,kak se sama se bi smilim poleti pri +35°C
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:15:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Torej v petek ob 15.00 SO? Jaz imam tudi jutri popoldan čas. Ima še katera? Še ena kava? Marta...a kave not spravljaš? Saj pride pomlad in poletje,ko bojo popoldanske kave padale... Ja, samo če ne bo prevroče. Ja,samo marta je v taboru suhih...je verjetno paše vročina Te pa me nisi dobro pogledala...Ampak hvala za kompliment. Mi pa bolj toplo paše, kot zima. No vročina glih ne ampak tam okrog 25 je pa super. Si se že izdala - suhica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:15:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Torej v petek ob 15.00 SO? Jaz imam tudi jutri popoldan čas. Ima še katera? Še ena kava? Marta...a kave not spravljaš? Saj pride pomlad in poletje,ko bojo popoldanske kave padale... Ja, samo če ne bo prevroče. Ja,samo marta je v taboru suhih...je verjetno paše vročina Te pa me nisi dobro pogledala...Ampak hvala za kompliment. Mi pa bolj toplo paše, kot zima. No vročina glih ne ampak tam okrog 25 je pa super. Sem te že,brez skrbi...saj sem pa baba radovedna....pa še totih 6 kil odbijem,ki si jih vmes stopila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:16:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Torej v petek ob 15.00 SO? Jaz imam tudi jutri popoldan čas. Ima še katera? Še ena kava? Marta...a kave not spravljaš? Saj pride pomlad in poletje,ko bojo popoldanske kave padale... Ja, samo če ne bo prevroče. Ja,samo marta je v taboru suhih...je verjetno paše vročina Te pa me nisi dobro pogledala...Ampak hvala za kompliment. Mi pa bolj toplo paše, kot zima. No vročina glih ne ampak tam okrog 25 je pa super. Si se že izdala - suhica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:17:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste nesramne.. ..veš kak smo si me uboge pozimi ...ko nas do kosti zebeeeeeeeeeeee Pa...saj ne da se mi ne bi smilila pozimi,ko te zebe-samo to ni še nič proti temu,kak se sama se bi smilim poleti pri +35°C greš lahko zgodaj zjutraj in pozmo zvečer ven.... kaj pa jaz? cel dan ko je pod ničlo....ima da zmrznem do kosti
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:17:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem od Amalije zdaj prišla,se načvekala,zaj pa jem biftek-mmmmmmmmm!!!!!! mmmmmmmm...jaz tudi-v mislih........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:18:05
|
|
|
|
majakla
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:18:17
|
|
|
|
arabela*
|
z d a j p a r e s p i č i m
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:19:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 mmmmmmmm...jaz tudi-v mislih........ to je zelo dobra dieta....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:19:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Moj jutri bolj dolgo dela pa še na rd gre pa mava s Tinejem čas. Ej, če imaš čas se lahko midve tudi bolj v tvojih koncih zmeniva, ker jaz sem tako tam. Drugače pa komaj čakam pomlad in sonček. Te držim za besedo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:19:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste nesramne.. ..veš kak smo si me uboge pozimi ...ko nas do kosti zebeeeeeeeeeeee Pa...saj ne da se mi ne bi smilila pozimi,ko te zebe-samo to ni še nič proti temu,kak se sama se bi smilim poleti pri +35°C greš lahko zgodaj zjutraj in pozmo zvečer ven.... kaj pa jaz? cel dan ko je pod ničlo....ima da zmrznem do kosti Ja res sta boge. Obe.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:19:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya z d a j p a r e s p i č i m L A H K O N O Č
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:20:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste nesramne.. ..veš kak smo si me uboge pozimi ...ko nas do kosti zebeeeeeeeeeeee Pa...saj ne da se mi ne bi smilila pozimi,ko te zebe-samo to ni še nič proti temu,kak se sama se bi smilim poleti pri +35°C greš lahko zgodaj zjutraj in pozmo zvečer ven.... kaj pa jaz? cel dan ko je pod ničlo....ima da zmrznem do kosti Torej nauk vsega tega je....majakla,ne shujšaj preveč!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:21:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak ste nesramne.. ..veš kak smo si me uboge pozimi ...ko nas do kosti zebeeeeeeeeeeee Pa...saj ne da se mi ne bi smilila pozimi,ko te zebe-samo to ni še nič proti temu,kak se sama se bi smilim poleti pri +35°C greš lahko zgodaj zjutraj in pozmo zvečer ven.... kaj pa jaz? cel dan ko je pod ničlo....ima da zmrznem do kosti Torej nauk vsega tega je....majakla,ne shujšaj preveč!!!! Mislim, da se tu ni kaj bat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:21:18
|
|
|
|
katy83
|
no, jaz imam tudi rada temperature nad 25, pa nisem suha sem pa čudna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:21:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja res sta boge. Obe. Se ne moreš odločit,katera se ti bolj smili... Pa lahko noč,saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:21:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Moj jutri bolj dolgo dela pa še na rd gre pa mava s Tinejem čas. Ej, če imaš čas se lahko midve tudi bolj v tvojih koncih zmeniva, ker jaz sem tako tam. Drugače pa komaj čakam pomlad in sonček. Te držim za besedo Ti kar. Čist resno mislim. Povej kdaj in kje.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:24:24
|
|
|
|
sami0804
|
Moram.... ZNANSTVENI PODATKI: ČE BI BILA HOJA ZDRAVA, BI BIL POŠTAR NEUMRLJIV!!! KIT PLAVA CELE DNEVE, JE SAMO RIBE, PIJE VODO IN VSEENO JE DEBEL ZAJEC TEČE IN SKAČE, PA ŽIVI SAMO 10 LET ŽELVA NE TEČE, NE DELA NIČ IN ŽIVI 450 LET!!!!! ZAKLJUČEK: NAJ GRE V RIT DIETA IN TELOVADBA!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 9.2.2011 22:25:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Moram.... ZNANSTVENI PODATKI: ČE BI BILA HOJA ZDRAVA, BI BIL POŠTAR NEUMRLJIV!!! KIT PLAVA CELE DNEVE, JE SAMO RIBE, PIJE VODO IN VSEENO JE DEBEL ZAJEC TEČE IN SKAČE, PA ŽIVI SAMO 10 LET ŽELVA NE TEČE, NE DELA NIČ IN ŽIVI 450 LET!!!!! ZAKLJUČEK: NAJ GRE V RIT DIETA IN TELOVADBA!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiGanljiv poklon mamicam nedonošenčkovOb materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?