|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
20.1.2011 17:59:25   
Majchi
Putka, čestitke za fanta še tukajuser posted image user posted image . Ja, verjetno je oči res vesel, da bo še kakšen fant pri hiši. Zdej pa samo uživat! Upam, da bova spet kaj skupaj vozičkale.

Bambina, ko sem tvojo zgodbo še mojmu brala, sem se tko zjokala zraven. Ah, mene take stvari čist vržejo iz tira, pa zgleda je premal časa minil od mojga poroda, pa sem še čist out. Sploh si ne morem predstavljat, kako sta se mogla počutit. Sploh ti. Vem pa, da boste spet zgural, kot ste že enkrat doslej! Ima pa fantek prekrasno imeuser posted image . Uživajte in cartajte se!

(odgovor članu kjava.)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
   RE: Majčice 2007
20.1.2011 18:00:59   
Majchi
Kjava, držim pesti, da bo vse ok z izvidi.

Feliš, kako je blo na šihtu? Je mali zdaj zdrav in v vrtcu?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
   RE: Majčice 2007
21.1.2011 10:30:46   
petrazg
Babike žabike...

A zdej še dobimo kakšnega dojenčka??? Razmišljam, razmišljam pa se res ne spomnim... Kakšna Kaya, petrinja, Indy mi še manjkajo z dojenčki... druge smo že vse v drugo.... pa Eca s 3. mogoče in Tejč... Kaj zdaj... majčice bi imele še kakšnega...

Drugače smo ok, otročka oba v vrtcu. Pri nas je Imunoglukan zmagovalen... se mi držita in niti smrkata ne. Hb, imamo vsaj malo miru. Drugače sta pa polna energije in tiste, ki poznate Anžeta, pa se vam je zdel živahen... imamo Lukca, ki je še 10x bolj. In posledično tudi zahteven, ker ga moraš imeti skoz na očeh. Ni mesta kamor ne bi prišel, vse ga zanima in zraven se pa skoz smeji. Pravi smejko je. Anžeti je pa v večini zelo priden, seveda s svojimi muhami. Se mi zdi že kar preveč odrasel... Prehitro leti čas...

Evo, sva se srečala z Putkinim možekom... ima nasmeh do ušes in zdi se mi , da je kar malo zrastel . Se mu vidi, da je full vesel. Putka je ok, se drži. Na koncu se je odločila za spinalnega... upam, da ji je bilo ok, ker drugače bolje da bežim (sem ji rekla, da je bil meni boljši). Mali je pa bojda pravi migec...

Bambina... upam, da se naslednjič srečamo bolj v veselih okoliščinah... midva sva bila malo nestrpna, predvsem jaz, ker je vse predolgo trajalo in sploh ne vem , če sem ti potem rekla adijo. Te pokličem, ko bomo v Celju... Kar se pa Jaše tiče... ima super mamico in očka, ki sta močna in bosta vse to zmogla. Vem, da vama ni lahko, ampak tako kot smo se pogovarjali... hb, da so naši otroci tako bolani, da jim zdravniki lahko pomagajo. Čez leto in pol , bo vse počasi mimo, ostal bo samo spomin.Koliko je  mamic na neotu, ki vedo, da nikoli ne bo vse ok... Glejmo pozitivno in vse se bo razpletlo tako kot je treba... Objemček tebi in tvojim trem fantom...

Majchi... a greva naslednji teden na eno kavo?

Kjava... itak, da bo vse popolno...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
   RE: Majčice 2007
21.1.2011 16:16:57   
Majchi
Petrazg, komot! Najraje vidim, če bi kar do mene prišla na kavico. Imam oba doma, pa se še zmer mal izogibamo igralnic in šoping centrov. Kar sporoči kater dan ti je ok, jaz sem itak doma, tako da se prilagodim.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
   RE: Majčice 2007
22.1.2011 18:14:47   
BAMBINA_
Putka čestitke za vašega fantka user posted image user posted image Vse dobro vam želim!
No, ta krog smo zdaj nekako zaključile, sledi naslednji... Feliška? kjava? petrazg?  user posted image

Punce hvala za tople besede. Mi smo zaenkrat dobro, ta mali je enako kot Griša, pravi jedec. No, pa tudi sicer mu je ful ful podoben. Kot bi gledala malega Grišeka.

_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
   RE: Majčice 2007
23.1.2011 12:31:17   
petra a
putka-čestitkeuser posted image user posted image user posted image ...ampak bosta še vedno v manjšini, tko da bosta tvoja dva še vedno mogla poslušat babnceuser posted image

kjava-držim pesti za dobre izvide

bambina-tako kot so ti druge napisale, mislita pozitivno...vse bo še vredu

me prav zanima kera bo naslednja rodila...mogoče je že kakšna noseča pa še noče napisatiuser posted image

pri nas mislim da ne bo tretjega, vsaj zaenkrat tako razmišljava...zdaj je mala razlika v letih in prenaporno (pa oba bika, jao nam)

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
   RE: Majčice 2007
24.1.2011 14:51:57   
felicia
Evo eno leto je minilo odkar smo imeli žur v porodnišnici. še kar ne morem verjeti, da je to tako hitro mimo! Mali hodi v vrtec, zjutraj še zajoka, popoldne pa teče mami v naročje. Upam, da bo ok! Sicer sem že v službi, delam s polno paro in ja zdaj bi bila pa rada doma hehehe. Itak mi nikol ni dovolj dobro a ne?

Vsem novopečenim mamam čestitam in uživajte sto na uro.

Fajn bi se bilo dobiti z vami kej ampak pustmo to zaenkrat ker se nikoli ne znamo in ne moremo dogovoriti.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
   RE: Majčice 2007
25.1.2011 10:28:29   
Putka
Evo nas doma .. Malo po kosih tale RR berem, da pridem na tekoče.. Sem kar z januark2011 prekopirala, da ne pišem še enkrat.. Mi je kar hecno, za razliko od 2007 v Lj porodnišnici zdaj dva dni prej mamic ven mečejo, po normalnem porodu gredo ene celo 2. dan domov, po cr 4. če je vse ok.

Naš Vitan je bil prve dni pravi zaspanec, še za dojenje ga je bilo treba zbuditi, pa itak je vsem ene 3x zaspal... Je pa prve dni veliko spal, bruhal plodovnico in mu je bilo slabo, ponoči so ga pa odplejali. No, zadnjo noč sem ga imela ob sebi, pa smo imeli zabavo !! Se je dojil na 2 urci, pa potem ni hotel v svojo posteljo spat... Vizita pa zjutraj ob 7h!!! Sem bila vseeno vesela, ker je dr.Grošelj rekel da grem lahko domov. Nisem računala, povem zakaj...

V porodni sobi: kot je že pika27 napisala, sva se srečali na CTGju, jaz sem zelo vesela, da sem šla tokrat na CR brez popadkov. Po klistirju so naju z možem odpeljali v porodno sobo, prišla je super energična, mlada babica Irena (same pohvale ), me je pripravila, kri, kateter... Potem pride naenkrat cela ekipa sester in zdravnikov za v operacijsko. Se predstavi dr. Trojner (operaterka, uper zdravnica ), pa še dr. Bizjak (ki je delala morfologijo) in anesteziologinja (tista iz PDC ). Ko sem njo zagledala, sem ji povedala da če bo ona tam, naj kar ea naredijo. In potem sem morala še urco počakat, ker sem dobila 2 flaši infuzije, so eno pred mano prej vzeli, sicer bi bila prva...

Operacija: EA so mi lepo dali, skoraj takoj sem imela mravljinčaste noge, je pa občutek zelo hecen. Sem si predstavljala da si paraliziran, ampak vse čutiš, edino nič ne boli, dotik, pa pritiskanje, vse normalno.. No, moj CR je bil zelo zahteven, trajal uro in pol (vse čutila, kako dr not po trebušni votlini šari...), sem imela od prejšnjič namreč maternico, prepono, podkožje skupaj zaraščeno , so težko narazen dali da so maternico sprostili. Še eno fajn presenečenje, sestri v operacijski sta bili znanki (ena soseda, ena od tašče znanka), tako da so mi vse sproti razlagale..
Da skrajšam, končno pride ven glavica, rečejo da je fantek, mali dvakrat zacvili, babica Irena mi ga na hitro pokaže in potem ga še vsega umazanega dobi očka, ga skupaj umijeta in uredita, je bil presrečen.. Ker so me kar fajn prerezali, so mi v trebuhu pustili cevko, da je ven tekla tekočina..

Po CR: No, tisto ni prijetno, precej boleče, sploh naslednji dan, ampak potrpiš, sploh ker se je vse kar ok izteklo. Namreč, cevka od drenaže ni šla ven, tako da so mi v nedeljo še en kratek poseg naredili, spet narkoza, ampak je bilo hitro (niti pol urce not-ven), pa potem sem bila čisto ok, trebuh nič bolel in kot rečeno, danes že doma So se ene trije dr prej matrali, da bi ven potegnili, tist res ni bilo fajn in sem bila zelo vesela, ko je oddelčni dr predlagal poseg..

Dojenje gre, Vitan je ful firbčen malček, na široko gleda in posluša, malo brunda, pa seveda vleče..

Punca sta ga zelo lepo sprejeli, sploh Katja za katero nisem vedela, kaj pričakovati.. Uboga Vesna, ki je pa ponavadi zdrava, je pa dva dni nazaj zakuhala, ima virozo, vročino do 40st, tako da ga bolj od odaleč vsa nesrečna gleda.. Bomo še Imunoglukan sprobal, škodit ne more..user posted image

Tudi prva skupna noč je za nami, zbudil se je ene 3x, tako da sem se nekaj naspala... Za zdaj dovolj..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
   RE: Majčice 2007
25.1.2011 10:30:09   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Fajn bi se bilo dobiti z vami kej ampak pustmo to zaenkrat ker se nikoli ne znamo in ne moremo dogovoriti.
To pa ni res, samo prava organizacija, akcija, pa smo... Ampak naslednji mesec, okuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
   RE: Majčice 2007
26.1.2011 21:16:43   
Majchi
Putka, fajn! Zanimiva porodna zgodba! Mene bi blo verjetno kar mal strah, če bi vse čutila. Kaj pa vem, ena taka fobija, ko veš da si odprt... Je pa fajn, ko dojenčka takoj vidiš. Neprecenljivouser posted image .

Srečanje: jaz sem vedno za!
Pa tud jaz močno, močno pogrešam Tejč, Eco, lex, kai, vse kranjčanke, pa rogljiček je zginla, juniorka je na drugem koncu evrope, pa še vse ostale.....

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
   RE: Majčice 2007
27.1.2011 11:42:14   
Putka
user posted image
Evo, tukaj je naš modrec star 6 dni..

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
   RE: Majčice 2007
27.1.2011 20:55:49   
petra a
iiiii, kako lep fant user posted image putka, se mi zdi da je tebi podoben, imam prav?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
   RE: Majčice 2007
28.1.2011 21:41:20   
Majchi
A res? Men se pa zdi, da Putkinem možu, čeprov sem ga samo enkrat vidlauser posted image . Kakorkoli že, lep fantek z lepim imenom, podoben je pa verjetno še najbolj sam sebiuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
   RE: Majčice 2007
30.1.2011 15:51:03   
rogljicek
Putka in Bambina, čestitke za fanta. Putka, men se zdi tako velik fant že, sploh ne kot novorojenček.

Mene pa zanima, če ste ve vseeno šle plavat s tamalimi, če so bili prehlajeni, a ste takrat spustile? Namreč, Nieke je včer mela malo vročine, smrkel ji teče v potokih in malo kašlja. Jutri naj bi šli plavat, pa ne vem kolk je dobra ideja.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
   RE: Majčice 2007
31.1.2011 9:28:11   
kjava.
Iiiii, putka luškan tamal user posted image Zgleda kot bi bil star že kak mesec. ne pa 6dni!

Bambina, Jaša bomo tud kaj videli, al bo treba spet čakat, da prekršiš pravilo o (ne)dajanju slik na net user posted image

He he, petrazg, praviš, da je Luka ful živahen. Pri nas se tud kar stopnjuje. Andrej je bil ful miren, je znal tud paziti na stvari, ni nič uničeval. Erika že bolj, Jošt je pa sploh ko buldožer. Vse gre pred njim. Če bi meli še četrtga, bi nam bajto na glavo postavil.
Izvidi so očitno ok, ker so rekli, da bojo v primeru odstopanj klicali, če ne pa samo dobim po pošti. Fino.

Felicia, a Marko se je pa kar hitro navadil na vrtec ane? Pa vse najboljše malemu lumpu!

Erika je prebolela norice, je šla ravno danes po 10 dneh spet v vrtec. Je bla precej blaga oblika, nekaj pik, nič pretirano, pa nič vročine, še srbelo je ni kaj dost. Čakamo, da jih še Jošt dobi.

Rogljiček, jaz ne bi šla z malo v bazen...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
   RE: Majčice 2007
31.1.2011 13:39:58   
felicia
evo tako se pravilno je torta


user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
   RE: Majčice 2007
4.2.2011 11:26:00   
rogljicek
nisva šli plavatuser posted image  Je pa kljube temu oreng zbolela. Pa ravno ta teden, ko je Dez na službenem potovanju. Hvala bogu, da je petek.
Me pa zanima tudi, ali ste šle na plavanje takrat, ko ste mele menstruacijo? Ma, pri nas prav nimamo sreče. Prvi teden smo šli v Italijo, potem sva 1x šli, potem je zbolela in zdej mam je menstro user posted image  

Felicija, tamal je pa ze tko velik, z Urošem si pa nista kej preveč podobna, al kako?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
   RE: Majčice 2007
7.2.2011 12:13:59   
Putka
Ja, na tisti slikci tako resno gleda, da res ne deluje novorojenček.. Pa se je že kar spremenil v teh dobrih 2 tednih, predvsem veliko spi in je, tako da je najbrž že precej g pridelal. Pride v četrtek patronažna za kopanje, bo imela tehtnico s sabo..

K sreči je Vitan te dni ful priden, ker sem jaz od punc virozo fasala in sem čist na konc. Ne pomnim, kdaj sem imela nazadnje vročino 39 st, pa boleč kašelj..

Bodite zdravi, berem same viroze, pa norice, taprava zima manjka, če mene vprašate.. Tele pomladanske temperature februarja niso v redu..

Feliška, Marko ima že 2 leti, al kaj? Res je taka razlika v enem letu, noro..

rogliček, smola kar se plavanja tiče. A lahko izkoristiš in preneseš ure? Jaz z M ne bi hodila v bazen, zadnje dni mogoče že..

kjava, a sem spregledala, kje si v službi? Delaš v kakšni ambulanti ali kaj?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
   RE: Majčice 2007
7.2.2011 13:48:37   
felicia
ja Putka se strinjam, da bi potrebovali zimske temperature in sneg!

No mi smo v soboto v Kranjski gori prvič dali Uroša na smuči in čist je bil navdušen. Smo si kar rentali celotno opremo zanj in vsakič, ko se je spustil dol je rekel še bi še bi. user posted image

Rogljicek- ne nista si zelo podobna z Urošem, ker Uroš ima svetle oči, marko temne pa še bolj okroglo glavo kot Uroš.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   RE: Majčice 2007
7.2.2011 14:11:09   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: kjava.

Bambina, Jaša bomo tud kaj videli, al bo treba spet čakat, da prekršiš pravilo o (ne)dajanju slik na net user posted image

user posted image Ja, ampak moraš priznati, da sem takrat kar dolgo zdržala. Ne, ne, tokrat nimam tega načela, je pa res, da še zaenkrat nisem niti ene fotke prenesla na comp. O, ti ti mami. Btw, pogrešam tvoj fensi avatar.
Putka luštkan je tvoj Vitan. Čuj, ne vem, a sem spregledala ali nisi napisala kakšne mere ima, ampak takole po fotki izgleda kar korenjak. Feliškin Marko ima pa eno leto.. malo prehitevaš user posted image Pa čimprej se pocajtaj.
No, mi smo se že kar fajn navadili eden na drugega. Smo že ujeli ritem hranjenja in spanja, kar hitro sem tudi pogruntala njegovo "govorico", tak, da prepoznam jokanje za lakoto, utrujenost.. Ga pa grozno zvija. Pa mu dajem kapljice, pa čajčka, pa kupčke podirava, pa.. ma, bo že minilo. Danes sta se ta večja dva šla sankat na Golte, mi2 z Jašem sva pa doma in je über priden, tak, da imam kokr en dopust user posted image Kdo bi si mislil, da je danes naš malček že en mesec star.
Majchi imaš Lano že v vrtcu? Mi smo Griša po dveh tednih peljali za tri dni, potem smo ga pa nazaj ven vzeli, ker ful razsaja gripa.
Zdaj pa malo ven, na sonček!

_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kjava.)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
   RE: Majčice 2007
7.2.2011 14:53:50   
juniorka
Hojla punce!
Najprej cestitke vsem novim mamicam se tu.. Bambina- mislim nate, Putka- pravi korenjak!

Ja, jaz sem imela celo stalo z mojim ex.. no, locitev se ni finalizirana, cakam na papirje.. mogoce bo konc meseca, na 10. obletnico porokeuser posted image  V glavnem, je bil aretiran, ker me je iz parkirisca v hiso zvlekel, sem bila cela v modricah, strgan modrc, majica... se ne pustim takole.. mi je telefone pobral, da nisem mogla policije klicat, pa sem uspela do sosede pobegnit.. Ma, saj ni bilo tako hudo, v bistvu je lazje zdaj, ker ne manipulira vec z mano.. Je bil dva dni v priporu in ima prepoved priblizevanja, v sredo pa mu dajo kazen, bomo vidli. Zdaj si mora stike z otroci uredit preko odvetnika, ker jaz se ne grem vec 'na lepe oci'.. skoz po njegovo, japajade! Sicer je tezko, ko Nel vprasa za njega, ampak kr dobro prenasa, je prevec videl in tega ne dovolim vec. Vcasih rece, da bo daddy-ja v morje vrgel k morskim psom, ker je poreden, ker telefone jemlje...user posted image  Pa policistki je rekel, naj ga s pendrekomuser posted image .. Pa jaz nic slabega ne recem, je vse sam pogruntal v teh bistrih mozganih. V soli se ucijo crke zdaj, podpisat se zna, pa do 30 stejejo.. meni se pa to tako hitro zdiuser posted image
V glavnem, jaz sem ok, na bolniski, ker nimam varstva, iscem ce bo kaj v primernejsem casu. Kile grejo dol, sem bila na 88, groza, od vse depresije ( naj omenim, da pred 14 meseci iz porodnisnice sem jih imela 72). Zaljubljena, pa pomlad prihaja, nov zacetek, tako da boljs ne bi moglo bit.
Se nekaj slik mojih lumpov in kako zgleda dnevna, ce gre mami za 5 minut na net!user posted image
Lep pozdravcek vsem in bodite zdravi!!

user posted image

user posted image

user posted image


_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
   RE: Majčice 2007
7.2.2011 14:55:44   
juniorka
user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
   RE: Majčice 2007
7.2.2011 16:40:47   
Putka
Ojoj, juniorka, žalostno tole bratuser posted image . Ampak držim pesti, si močna ženska in dva prekrasna otročka imata.. A ni žalostno, da se odrasli ljudje tako obnašajo.. Mojo teto je njen mož do njune ločitve pri 50-ih maltretiral, tepel, pa otroka sta v tem rastla, ju je proti svoji mami obrnil.. Boljš da prej tako bolno zvezo končas..

Meni se tudi zdi ful hitro, črke in številke.. saj veš da pri nas šele s prvim razredom učijo.. Sicer pa Katja tudi ful šteje, ima očitno glavo za številke, po mamiciuser posted image

No, če sem prav prebrala si zaljubljena, jejuser posted image !!!

Bambina, vem da je Marko šele eno leto, ampak zgleda pa starejšiuser posted image .. Tolk hitro in take spremembe v enem letu.. Se mi že Vitan precej večji zdi kot takoj po rojstvu. Imel je pa 3670 g in 52 cm, so mu rekli velikan Meni se zdi čisto povprečne mere, zgubil je nekje 200 g prve dni, ampak imam občutek da je v dobrih 2 tednih vse not prinesel..

Jaz kombiniram Biogaia probiotične kapljice in nove kapljice proti kolikam Coliprev. Se zelo lepo pokaka, med spanjem občasno pojamra, pa se malo napne, spusti vetrove.. Tisto noćno sr** ko ni spal je trajalo samo par noči. Dajem pa to kombinacijo kak teden dni in se mi zdi da je res bolje..

< Sporočilo je popravil Putka -- 7.2.2011 16:41:31 >

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
   RE: Majčice 2007
8.2.2011 20:53:09   
kjava
BAMBINA, samo zate, da vidiš moj avatar user posted image
Ponavad pišem v službi, tam sem kjava s piko, pa nimam avatarja.
Ja, putka, v ambulanti delam...


Juniorka, ma dej nehaj no, kakšne scene ti je delal user posted image . Fino, da si si dobila nekoga, da ti bo pomagal skoz tole. Veliko sreče!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
   RE: Majčice 2007
10.2.2011 10:26:06   
petrazg
Babnce žabice...


Zdej sem imela, pa celo nekaj za prebrat, ste bile pridne... Mi smo bili bolančki, mene so sinusi zagrabli na polno, tako da sem bila 10 dni na tabletah, da je bilo vsaj malo lažje. Kriza, nikoli me še niso tako zdelali. Lukec je bil pa tudi doam, z vročino, nič posebnega, samo siten je bil 100 na uro, ker nisva nič ven hodila. In je potem komaj čaka A, da pride domov, da sta se malo zdivjala... Tako, da so vse kavice odpadle... Naslednji teden, bom mogoče za otročke gledat nared...

Drugače, meni se Vitan zdi cela mami... res sploh od noska dol... Nič podoben Katji... ki je očijeva... po mojem mnenju

Putka in ostale... za Anžetija sem oddala prijavnico za Pastirčka. 3-dnevne počitnice z vrtcem. Anže se full veseli, komaj čaka, mene je pa stiskat začelo... Se mi zdi, da je bil še včeraj dojenček zdaj gre pa že sam... A Katja gre? Kdaj so šli otroci prvič sami z vrtcem?

Juniorka... Se mi je pa Nel prav zasmil, ker ga že tako matrajo... bogi mišek.

Majchi... kje si, te že na fb pogrešam zadnje dneve?

felica... super za Uroša... upam, da boi našemu tudi všeč, jaz prav pogrešam smučanje. Drugo leto sigurno gremo za 1 teden...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?