Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 13:12:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Goga, goga, mama, goga ... Hiša, hiiišaaa, hiša, ...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 13:14:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....zajtrkujem jogurt in bio riževe vaflje z jogurom oblite... kupam pa špinačo in pire, pa jajčka(za mene ne) mmmm....čuje se lepo-je to dobro? Sem ji gledala v trgovini,pa jih potem nisem kupila... of korse
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 13:15:48
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lenči-ZS! nič nisem dobila Čudno! Ti še enkrat pošljem! Poslano! Hvala! odgovorjeno!
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 13:28:37
|
|
|
|
Lenči_
|
dan! M. je bila v vrtcu. Baje je vredu, malo joka, ampak ni hudega. Bog si ga vedi, kaj je to malo za njih. Samo sem jo gledala danes pri kosilu in je zgledala zadovoljna. Samo da se je! Jaz pa ta čas, ko je v vrtcu že hodim delat. Kak je čudno, pa še "štalo" mamo tako, da glava peče . Ko pa pridem po njo mi pa v avtu do doma zaspi, pol jo pa v posteljico prestavim in kr spi dalje. Zdaj spi že ca 2uri . Zgleda, da jo vrtec izmozga. eeeevo se že joče
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 13:35:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ M. je bila v vrtcu. Baje je vredu, malo joka, ampak ni hudega. Bog si ga vedi, kaj je to malo za njih. Samo sem jo gledala danes pri kosilu in je zgledala zadovoljna. Lenči,verjetno ji res ni kaj hudega,se otroci hitro potolažijo... Se pa zgodi,da jih vmes kaka krizica pograbi,ko pa jim ni za it v vrtec,samo ponavadi mine...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 13:56:38
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa jem oranže zaj,pa čakam,da bo uro cajt,da grem po Maksa pa da se porihtama za logopeda.
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 15:02:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa jem oranže zaj,pa čakam,da bo uro cajt,da grem po Maksa pa da se porihtama za logopeda. Fajn rihtajta,pa poročaj potem...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 17:30:37
|
|
|
|
botrca
|
Dan, pečem skutine palačinke....
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 17:31:27
|
|
|
|
botrca
|
Pri nas je vse po starem, ati je še danes doma...vsi smo ok...za jutri pa še ne vem če pridem na kavo... ...če mi bo...
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 17:46:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca za jutri pa še ne vem če pridem na kavo... ...če mi bo... kak to misliš, če ti bo? seveda ti bo, ti kar pridi v družbo
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 17:57:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca za jutri pa še ne vem če pridem na kavo... ...če mi bo... kak to misliš, če ti bo? seveda ti bo, ti kar pridi v družbo Saj jutri imaš dve kavi na izbiro
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 17:59:22
|
|
|
|
katy83
|
jutro, dan in skoraj čer Vau, kakšen dan je za mano, z 2 majčicama sem prevozičkala celo novo vas , pa kavica je padla in solatka, čvekale smo non stop, otročeki pa pridni . Potem pa sem se še z mamo v mestu dobila in še tam vozičkala in spet kava...še dobro, da pijem brezkofeinsko . Kasneje sva z malim šla še k dragemu v službo in zdaj sva doma. T spi...me prav zanima kak dolgo bo zdaj spal, glede na to, da je v celem dnevu spal dobre pol ure.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 18:01:45
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, vau tebi pa vsa čast (sem malo špegala po vaši temi ) Tak ko si rekla 40kg sem si rekla o, super, zdaj ko sem še pa vidla kaj to pomeni...pa sem skoraj skup padla. Pa za Nika. Kaj jutri prideš vseeno?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 18:02:50
|
|
|
|
katy83
|
zdaj pa si grem po Barnija...prijatelja otrok iz dežele žit
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 18:37:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Saj jutri imaš dve kavi na izbiro vem ja, samo se mi ni v mesto za peljat samo za kavo...kdo pa pride dop. kdo pop.?
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 18:40:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zdaj pa si grem po Barnija...prijatelja otrok iz dežele žit
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:03:50
|
|
|
|
arabela*
|
čer... jaz iz šole....malečke se igrata zaenkrat še pridno.... Jutri kavica...jaz pridem.....dopoldne matcar povej mi samo kdaj imaš namen it domov, da me tam nekje ven vržeš.... grem zdaj pospravit in za jutri stvrai A pripravit...
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:05:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Saj jutri imaš dve kavi na izbiro vem ja, samo se mi ni v mesto za peljat samo za kavo...kdo pa pride dop. kdo pop.? pa saj ni samo za kavo, še za družbo za dopoldan so menda Bambi, Matcar, Saraya popoldan pa moja malenkost, Ly, Matcar, Sami, Majakla ostale dajte tudi prit
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:06:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zdaj pa si grem po Barnija...prijatelja otrok iz dežele žit ga že ni več
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:10:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka res??? midva sva bla tud pri dohtaru na Vošnjakovi ker Skokove ni .... sva pa bla tud nekje okoli 8 -8,15 ure Te smo pa danes mele napad na Vošnjakovo...z botrco sva se srečali,smo bil pa v 3.nadstropju..pri pedopsihologu in potem še pri zobozdravniku pa res ja...
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:19:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer... jaz iz šole....malečke se igrata zaenkrat še pridno.... Jutri kavica...jaz pridem.....dopoldne matcar povej mi samo kdaj imaš namen it domov, da me tam nekje ven vržeš.... grem zdaj pospravit in za jutri stvrai A pripravit... Ja,ko boš komando dala,boma šle.
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:21:05
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa večerjo delam,cordon blue,pa pomfri,pa endivija z jajčko in krompirom.vam kasneje poročam,kak nama je šlo danes.
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:29:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer... jaz iz šole....malečke se igrata zaenkrat še pridno.... Jutri kavica...jaz pridem.....dopoldne matcar povej mi samo kdaj imaš namen it domov, da me tam nekje ven vržeš.... grem zdaj pospravit in za jutri stvrai A pripravit... Ja,ko boš komando dala,boma šle. važi ...do pol ene bi morala bit doma...ker grem po A
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:30:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa večerjo delam,cordon blue,pa pomfri,pa endivija z jajčko in krompirom. bi se ti kar uštulila
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 19:32:56
|
|
|
|
majakla
|
Čer, grem pod tuš, pa pridem. Aja, dooolgi tuš, si moram lase oprat, da ne bom jutri katere prestrašila.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepša imena leta 2025Katera imena so bila v letu 2025 med slovenskimi starši najbolj priljubljena? Še vedno kraljujeta Ema in Luka, vse bolj ...
Zadnje s foruma
Ime za punčkoMaja (
33%)

Ivana (
10%)

Katarina (
14%)

Anamarija (
11%)

Ana (
33%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!