Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:40:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce imam eno vrečo cotk, ki so Tineju premale. Večina je št. 86. Hlače, majice (dolg in kratek rokav), bodiji, jopica,... Veliko je še zelo lepega, parkrat oblečeno, ponekod je kakšen majhen flek in je bolj za doma. Če bi katera imela prinesem jutri pa si pogledate in vzamete kar vam pride prav. Katy predvidevam, da je T že prerasel tiste hlače o katerih sva se pogovarjali (74)? Mi smo na tej številki, no, al pa na 80, ful odvisno od modela. Bodijev se ne bi branila. Prinesem vse pa boš videla, če ti kaj pride prav. Super, hvala lepa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:41:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer-Ikajug.kaj bo dobrega danes? Še vedno nič Ja,ni videt nekega haska od nje. Pa počakajte no, da nas malo spozna in se opogumi. Ja,saj,samo jo že en čas vabimo,da kaj napiše,pa nič.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:41:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Oooo Ly - kak si?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:41:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Čer,Ly!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:43:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,pa še raport za danes.Šla po Maksa,malo prej kot po navadi,pa je revež imel vročino in jokal,kak ga uhica boli. Zjutraj pa vse ok,še celi nori je bil,da gre on v "šolo".No,pol mu je vročina padla,pa smo šli vseeno k logopedu.Bila takoj na vrsti,sem bila kr presenečena,da je to možno. Imela sma ful vredu logopedinjo,ki pa je rekla tak,da je zelo bister za svojo starost,določene črke obvlada,ki jih običajno komaj pri 4,5-h letih,določene,ki pa bi jih že moral,pa ne,tak da je priporočala,da še hodima na vaje in tudi boma,ker me določene stvari pač motijo.Sma se pa za september zmenle,ker sem pač prosla,da bi njo kr imela naprej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:43:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Oooo Ly - kak si? Zaspano in povoženo. Sam da zdaj kofein prime pa bo ok.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:43:23
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pozabla napisat prej.Maksa bom imela zraven,bo ju3 doma preventivno.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:45:08
|
|
|
|
ly117
|
Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:46:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:50:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:51:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer... jaz iz šole....malečke se igrata zaenkrat še pridno.... Jutri kavica...jaz pridem.....dopoldne matcar povej mi samo kdaj imaš namen it domov, da me tam nekje ven vržeš.... grem zdaj pospravit in za jutri stvrai A pripravit... Ja,ko boš komando dala,boma šle. važi ...do pol ene bi morala bit doma...ker grem po A Ja,saj okol 12-h sem računala,da bi šle. okodoki
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:51:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden. Kaj si v nočni ta teden?
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:52:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, po 3 tednih bolezni, končno bila na telovadbi . prav fajn se počutim! pridna Podpis . mogoče bo še kaka domača telovadba padla.... .... zaj sem v švungu! jaz pa že en mesec nič ne migam...bova šla na poletje na fitness....zato moram najt motivacijo in doma začet trebušnjake delat ta cajt Pol pa kr na mene računaj.Važi? okodoki
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:54:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden. Ti bom jaz ob 14h sms poslala, da te spomnim, če ne bom pozabla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:55:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pozabla napisat prej.Maksa bom imela zraven,bo ju3 doma preventivno. jaz pa samaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:56:29
|
|
|
|
arabela*
|
grem otroke skopat in oblečt za spanje. pridem kasneje še
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:57:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden. Kaj si v nočni ta teden? Jap. Pa se v soboto spravljamo ponedeljek not. Te tak veš kaki faj vikend bom imela.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:58:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden. Ti bom jaz ob 14h sms poslala, da te spomnim, če ne bom pozabla. Ti kuj. Če ne drugega me boš zbudla. Se ne te že morem bit gor.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:58:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden. Kaj si v nočni ta teden? Jap. Pa se v soboto spravljamo ponedeljek not. Te tak veš kaki faj vikend bom imela.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:59:04
|
|
|
|
ly117
|
Sami imaš zs.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 20:59:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden. Kaj si v nočni ta teden? Jap. Pa se v soboto spravljamo ponedeljek not. Te tak veš kaki faj vikend bom imela. Hvala mati.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 21:00:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden. Kaj si v nočni ta teden? Jap. Pa se v soboto spravljamo ponedeljek not. Te tak veš kaki faj vikend bom imela. Pa še moj .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 21:06:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Joj jutri ne smem pozabit na kavo prit. Sem čist zmedena ta teden z temi dnevi. Ja,to le glej,da ne boš pozabla. Pri men se nikoli ne ve. Sploh pa ta teden. Kaj si v nočni ta teden? Jap. Pa se v soboto spravljamo ponedeljek not. Te tak veš kaki faj vikend bom imela. Pa še moj . Hvala tebi tudi.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 21:08:08
|
|
|
|
ly117
|
Babe jaz morem it. Lapajte do nezavesti in naprej. Nočko in čaoooooooooooooo!
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 10.2.2011 21:12:34
|
|
|
|
elevitka
|
Čer! vidim da ste v švungu... Ly naj ti šiht hitro mine! sem brez volje.... do vratu v dreku ... ma sama smola se me drži ... vas bom prebrala za nazaj (če bo otrok dovolil-sicer spi, sam ne vem kak dolgo bo)
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiGanljiv poklon mamicam nedonošenčkovOb materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?