Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sm že kr mal obsedena s temi oddajami,ko sm pa sama doma me je pa strah,,ker premišljujem o tem,tepka

, ker nisem mogla zdržat.Res je grozna slika.Za marketing vse.
. Sin je imel takrat 2 leti in moja babica ga je naravnost oboževala. Vsak dan sem hodila k njej na obisk ravno tisti dan pa nisem mogla, ker sem imela v službi nekaj nujnega in je šla moja mama in brata. POčutila sem se grozno, ker sva si bil z babico zelo blizu. Proti večeru sva z malim sedela na kavču in gledala knjigico, ko kar naenkrat začutim kot da bi nekaj hladnega zapihalo. Sem še pogledala če je kje prepih, nakar se je sinov avtko začel premikati po dnevni. Mali pa takrat vstane na kavču in začne mahati proti avtomobilčku in reče papa noni (babica). Takoj sem vedela da se je prišla poslovit od nas, ker jo tisti dan nisem mogla obiskat. In res čez dve uri so poklicali da je babi umrla.