|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:42:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla V nedeljo 27.2., ko bom že doma, moj stari dela, tak da, če boste za do- oz. opoldanski kafe - javite. aja, v nedeljo jaz ne morem
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:43:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ajme isuse... mate pestro tu... ene pakirajo ker grejo na lušno...jaz bi tudiiiiiiiiiii jaz tudi ok jaz nisem za sneg in zimo..tak da bordanje odpade...bi pa šla z katy... kopanje (sicer pa ga ni čez poletje...sonček, morje..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....trans )
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:45:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok jaz nisem za sneg in zimo..tak da bordanje odpade...bi pa šla z katy... kopanje (sicer pa ga ni čez poletje...sonček, morje..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....trans ) A si mogla morje omenit ...pri nas pa vse v luftu.... ...prokleta fabrika.....
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:45:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ja, pa ne bom vedla kaj se tu dogaja brez skrbi, vse boš zvedla ti bojo sms-e šibale ... novice iz RR... da boš preživela no, jaz imam za te krizne trenutke fb na gsm-u , tak da če boste tam vsaj malo aktivne...bom zelo vesela
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:46:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, jaz imam za te krizne trenutke fb na gsm-u , tak da če boste tam vsaj malo aktivne...bom zelo vesela bomo bomo
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:46:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok jaz nisem za sneg in zimo..tak da bordanje odpade...bi pa šla z katy... kopanje (sicer pa ga ni čez poletje...sonček, morje..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....trans ) A si mogla morje omenit ...pri nas pa vse v luftu.... ...prokleta fabrika..... ojoj, pri vas tudi? pošiljam
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:47:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok jaz nisem za sneg in zimo..tak da bordanje odpade...bi pa šla z katy... kopanje (sicer pa ga ni čez poletje...sonček, morje..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....trans ) A si mogla morje omenit ...pri nas pa vse v luftu.... ...prokleta fabrika..... ki pa dela
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:47:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, jaz imam za te krizne trenutke fb na gsm-u , tak da če boste tam vsaj malo aktivne...bom zelo vesela bomo bomo jaz sicer ne pišem prek telefona, berem pa
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:50:52
|
|
|
|
katy83
|
nič, babike, grem jaz počasi lepo se imejte ta teden, fajn čvekajte, čimveč razumevanja z vašimi dragimi, čim manj bolančkov...skratka želim vam en čudovit teden nočka
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:53:40
|
|
|
|
botrca
|
katy83 nočko
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:53:56
|
|
|
|
botrca
|
nočko tudi od mene
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:54:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok jaz nisem za sneg in zimo..tak da bordanje odpade...bi pa šla z katy... kopanje (sicer pa ga ni čez poletje...sonček, morje..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....trans ) A si mogla morje omenit ...pri nas pa vse v luftu.... ...prokleta fabrika..... ojoj, pri vas tudi? pošiljam Hvala...saj bo...mora
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 22:57:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ok jaz nisem za sneg in zimo..tak da bordanje odpade...bi pa šla z katy... kopanje (sicer pa ga ni čez poletje...sonček, morje..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmm....trans ) A si mogla morje omenit ...pri nas pa vse v luftu.... ...prokleta fabrika..... ki pa dela V fabriki šajspapira
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 14.2.2011 23:02:44
|
|
|
|
elevitka
|
saj pri nas je tud vse v luftu za morje...samo lušti pa ostajajo ... grem ajat ker me oči že pečejo nočko lepo se imejte katy
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 7:44:40
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Noč nemirna,kot že zadnje 4,tak da.... Če bo katera pila,vzemite hitro,ker se bojim,da bojo tik-tak zmanjkale...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 8:42:43
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, sami vzamem 2 . naš se tudi zbuja ob 5h po novem, potem ga vzamem k sebi, on zaspi v sekundi dvajset, jaz pa do 7h na uro gledam. pol, ko bi pa jaz končno zaspala, pa se on čisto zbudi in je treba vstat.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 8:50:05
|
|
|
|
sami0804
|
Eh,s tem,da ne bi zaspala jaz nimam težav-se mi zdi,da vse že napol v spanju delam... Samo,če se spet po 3-4x na noč zbudimo...pa flaša,pa lulat......mater....do enega leta pa mi je spala cele noči
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 8:54:12
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 8:55:54
|
|
|
|
majakla
|
Hvala, vzamem 3, ker sem eno že spila.
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 8:56:01
|
|
|
|
bambixxx
|
si predstavljaš met take noči, pol pa zjutraj vstat pa it v službo mene je kar groza kak bo to zgledalo...
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 8:57:05
|
|
|
|
bambixxx
|
ta teden bo kaka kava?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:00:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx si predstavljaš met take noči, pol pa zjutraj vstat pa it v službo mene je kar groza kak bo to zgledalo... Jaz v službo sicer nisem šla,sem pa mela zjutraj potem tavečjega za rihtat-še takrat ni hodo v vrtec... ...sem se enkrat spičila z eno kolegico,ki mi je nakladala,da je meni fajn,ker vjutro ne rabim it v službo..aha,froca pa izklopiš,al kak Aja,pri Mitji je skupno spanje pomagalo,se je zbujal samo enkrat ponoči...takrat sem pa hodla v službo
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 15.2.2011 9:02:16 >
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:03:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala, vzamem 3, ker sem eno že spila. Ti to resno?? 4 kave spiješ zjutraj?
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:05:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala, vzamem 3, ker sem eno že spila. Ti to resno?? 4 kave spiješ zjutraj? Jaz nisem kriva, če so tvoje bolj švoh
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 15.2.2011 9:08:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Hvala, vzamem 3, ker sem eno že spila. Ti to resno?? 4 kave spiješ zjutraj? Jaz nisem kriva, če so tvoje bolj švoh
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMetode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Najlepša imena leta 2025Katera imena so bila v letu 2025 med slovenskimi starši najbolj priljubljena? Še vedno kraljujeta Ema in Luka, vse bolj ...
Zadnje s foruma
Nakup vozičkazamudnicaKateri voziček ste oz. bi kupili za svojega novorojenčka?Quinny (
24%)

Stokke (
4%)

Bugaboo (
2%)

Maxi-Cosi (
8%)

Chicco (
6%)

Drugo (
56%)
Število vseh glasov: 326Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!