|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
25.2.2011 11:26:12   
marta82
Vem, da je malo šans, ampak probat ni greh: ali ima slučajno katera za posodit mornarsko kapo? Študiramo, da bi bili za pusta: jaz Pika Nogavička, Tinej opica (kao Ficko) in mož mornar (oče). Ali pa če imate kakšno boljšo idejo se tudi priporočam. Ne bi pa rada vseh kostumo kupovala, za Tineja ga bom, midva bi pa nekaj pokombinirala.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.2.2011 11:26:16   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

V šoli se itak vsa pošta beleži v poštno knjigo, tako da zato, da bi imeli "dokaz" da so poslali jim ni treba priporočeno poslat.

mogoče ni treba, ampak za vsak slučaj user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.2.2011 11:28:21   
rina22

Vem, da je malo šans, ampak probat ni greh: ali ima slučajno katera za posodit mornarsko kapo? Študiramo, da bi bili za pusta: jaz Pika Nogavička, Tinej opica (kao Ficko) in mož mornar (oče). Ali pa če imate kakšno boljšo idejo se tudi priporočam. Ne bi pa rada vseh kostumo kupovala, za Tineja ga bom, midva bi pa nekaj pokombinirala.

Ideja je ODLIČNAuser posted image Kape pa na žalost nimam..

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.2.2011 11:30:08   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84

Lep pozdrav punce!
Zanima me, če se vam lahko pridružim pri 'klepetu'? Sicer nisem Mariborčanka, vendar že 2 leti živim v Mariboru. Ker v MB še ne poznam veliko ljudi, se mi zdi tole super priložnost za nova poznanstva. Sem pa mamica enoletneuser posted image deklice M.
Uživajte v sončku! Papa

seveda, ti se kar vključi. pa dobrodošla user posted image

(odgovor članu CoKoLaDa84)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.2.2011 11:41:47   
katy83

Upanje je vedno.user posted image  Ne vem pa če to kaj posebnega pomeni, da je priporočeno. Jaz sem od vseh prošenj ki sem jih napisala po diplomi (ziher 150), dobila morada 5 priporočenih odgovorov, ki so bili negativni, sem pa dobila tudi vabila na razgovor, ki niso prišla priporočeno. Tak da mislim, da to ni merilo.

aha, no dobro, da vem da lahkto tudi to pričakujem, da ne bom razočarana

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.2.2011 11:46:09   
katy83

hm za pika Nogavičko sem jaz imela kostum...pa če me ubiješ več ne vem kje jeuser posted image   Sem ga sama delalauser posted image sem si sešila eno simpl oblekco, oranžno, pa velik žep spredaj, nogavice sem tak kupla, pa spodaj eno majčko šekasto...kape nimam za mornarja, bi se pa to tudi nekak dalo naret, če imaš malo ustvarjalne žilice - iz kartona izrežeš krog in na ta krog zalepiš še kakih 3cm trak spodaj...joj kak naj to napišem, nato pa to vse samo prelepiš z blagom in dodaš tisti trakec...saj so imeli mornarji take kape, ne? user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.2.2011 11:47:44   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

hm za pika Nogavičko sem jaz imela kostum...pa če me ubiješ več ne vem kje jeuser posted image   Sem ga sama delalauser posted image sem si sešila eno simpl oblekco, oranžno, pa velik žep spredaj, nogavice sem tak kupla, pa spodaj eno majčko šekasto...kape nimam za mornarja, bi se pa to tudi nekak dalo naret, če imaš malo ustvarjalne žilice - iz kartona izrežeš krog in na ta krog zalepiš še kakih 3cm trak spodaj...joj kak naj to napišem, nato pa to vse samo prelepiš z blagom in dodaš tisti trakec...saj so imeli mornarji take kape, ne? user posted image

aja, pa dodaš še nekaj zlatega, pa jeuser posted image ...saj sliši se enostavno, pa verjetno ni tak, neuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 732
25.2.2011 11:57:35   
Arwenko
bambixxxx...vse najboljše še tukaj user posted image

botrca, super za pozitiven idziv dihtarja...upam, da bo vse ok user posted image

Jaz pa grem zdaj na šetnjo ven, pol pa zumbaaaa ob 18h, gremo na eno novo lokacijo probat, imajo danes predstavitveno uro brezplačno.

Jutri pa grem s psom v Graz na razstavo, tak da me čaka busy večer.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 733
25.2.2011 12:07:59   
botrca

Lep pozdrav punce!
Zanima me, če se vam lahko pridružim pri 'klepetu'? Sicer nisem Mariborčanka, vendar že 2 leti živim v Mariboru. Ker v MB še ne poznam veliko ljudi, se mi zdi tole super priložnost za nova poznanstva. Sem pa mamica enoletneuser posted image deklice M.
Uživajte v sončku! Papa

dobrodošla user posted image user posted image user posted image ..seveda se nam lahko pridružiš...pa na kavi tudi...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 734
25.2.2011 12:15:19   
botrca
Marta82 super ideja za pusta ampak ti žal ne morem pomagat. user posted image Za pošiljke pa sem hotla rečt samo da ni važno kako pošljejo oz. ni odgovor odvisen od vrste pošiljke. Jaz tudi dobim priporočeno pa je negativen odgovor. To se dela samo zaradi evidence v podjetju. Za iskalca zaposlitve pa pomeni, da lahko dobi od zavoda nazaj za vse priporočene pošiljke vsak naslednji mesec za pretekli. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 735
25.2.2011 12:25:34   
botrca
Grem kosilo dokončat, jest pa spat...ker se mi user posted image .  Dober tek vsem ki ste ali še boste pri kosilu...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 736
25.2.2011 14:59:47   
CoKoLaDa84
Moja deklica pa spi že 2,5 ure- aleluja! Pa ponavadi takrat, ko je zunaj soncek. Se pa drugače to redko zgodi. Papauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 737
25.2.2011 15:46:14   
matcar
Dan!

Mi iz vrtca,Saš nekaj tečka,pa pojma nimam,kaj ga mantra.user posted image Zdaj pa jih peljem malo k tašči na mini počitnice!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 738
25.2.2011 15:47:40   
matcar

Lep pozdrav punce!
Uživajte v sončku! Papa

user posted image user posted image user posted image Jeeej,take imam rada,ko se ne bojijo zraven priključit k pogovoru.user posted image user posted image user posted image Ti se nam kr pridruži,škoda da se nisi včeraj,bi še na kavico prišla.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 739
25.2.2011 16:00:04   
sami0804

Lep pozdrav punce!
Uživajte v sončku! Papa

Dobrodošla!

Jaz tudi nisem Mariborčanka,pa še v MB ne živim,pa se vseeno švercam-pa še zelo lepo so me sprejele v svojo sredino...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
25.2.2011 16:32:32   
ly117
Dan! user posted image

Jeeeeeeeeeee petek je in jaz sem doma do pondelka popoldan ( kar pomeni da sem spet smeno menjala in ne bom rabla onega hepana gledat, Dokler spet nebom smene menjala. user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja pa pogodba bo podaljšana ( za kak dolgo pa javim v ponedeljek zvečer ) .

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 741
25.2.2011 16:37:20   
ly117
Bambi vse naj, naj za rojstni dan.

< Sporočilo je popravil ly117 -- 25.2.2011 16:47:58 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 742
25.2.2011 16:49:30   
ly117
Čokoladka dobrodošla men nami. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 743
25.2.2011 16:51:00   
ly117
Botrca super za tvoje zdravniške rezultate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 744
25.2.2011 17:10:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Jaz tudi nisem Mariborčanka,pa še v MB ne živim,pa se vseeno švercam-pa še zelo lepo so me sprejele v svojo sredino...user posted image

jaz tudi ne user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 745
25.2.2011 17:47:23   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dan! user posted image

Jeeeeeeeeeee petek je in jaz sem doma do pondelka popoldan ( kar pomeni da sem spet smeno menjala in ne bom rabla onega hepana gledat, Dokler spet nebom smene menjala. user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja pa pogodba bo podaljšana ( za kak dolgo pa javim v ponedeljek zvečer ) .

za prost vikend in za podaljšano pogodbo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 746
25.2.2011 18:19:20   
sami0804

Botrca super za tvoje zdravniške rezultate. user posted image user posted image user posted image

Podpisuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 747
25.2.2011 18:20:01   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dan! user posted image

za prost vikend in za podaljšano pogodbo user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 748
25.2.2011 20:12:05   
Lenči_

Lep pozdrav punce!
Uživajte v sončku! Papa

jeeeeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image Dobrodošla, lepo da si se pridružila! Morem vam povedat, da cokolado poznam iz enga drugega foruma in je super punca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
25.2.2011 20:17:05   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

katy, upam, da tista priporočena pošta prinaša dobre novice user posted image user posted image
user posted image user posted image za sorodnico user posted image

podpis!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

sindarin

Kdo je pri vas doma pobudnik za nakup igrač?

otrok (33%)

mati (41%)

oče (9%)

znanec/prijatelj (2%)

dedek/babica (4%)

drugo (11%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!