|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
25.2.2011 21:41:14   
CoKoLaDa84

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čokolada...velkomuser posted image

Hvala!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.2.2011 21:41:53   
vitabella
ok sami si še tu?

sem čist zapadla v to bedno temo zdaj pa da tebi napišem .... moja sanjska služba je delo v knjižnici, tudi doma sem obdana s knjigami in ko sem zadnjič prebrala da ljudje na kosovne odpadke mečejo knjige me je skor kap. takemu človeku bi roke odsekala! sem tudi že poslala prošnjo v mariborsko njižnico pa je bla bolj žalostna zgodba...

vesela zgodba pa je ta, da sem se odpovedala svoji tini- mini knjižnici in bo tam imela zdaj sobico moja druga hčerkica (sami ne sprašuj kje so trenutno moje knjige...)

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.2.2011 21:43:08   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

ok sami si še tu?

sem čist zapadla v to bedno temo zdaj pa da tebi napišem .... moja sanjska služba je delo v knjižnici, tudi doma sem obdana s knjigami in ko sem zadnjič prebrala da ljudje na kosovne odpadke mečejo knjige me je skor kap. takemu človeku bi roke odsekala! sem tudi že poslala prošnjo v mariborsko njižnico pa je bla bolj žalostna zgodba...

vesela zgodba pa je ta, da sem se odpovedala svoji tini- mini knjižnici in bo tam imela zdaj sobico moja druga hčerkica (sami ne sprašuj kje so trenutno moje knjige...)

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 878
25.2.2011 21:45:03   
vitabella
evo zaj pa mi je sami ušla!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 879
25.2.2011 21:45:46   
ly117

ok sami si še tu?

Lahko jaz vprašam, kje so? user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 880
25.2.2011 21:45:52   
elevitka
Ok grem ker tak ne sledim ... nočko

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Neposredna povezava do sporočila: 881
25.2.2011 21:46:21   
ly117

Ni, ni. Se bo že pojavla.

Neposredna povezava do sporočila: 882
25.2.2011 21:46:24   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

nočkouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.2.2011 21:46:31   
arabela*

kake finte mašuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.2.2011 21:46:52   
ly117
Nočko elevitka.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.2.2011 21:46:54   
matcar

user posted image user posted image user posted image te pa nočko!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.2.2011 21:47:09   
botrca
Čer user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.2.2011 21:48:37   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ve se smejite zaj,glede na to,da jih imama oba z možev v rodu....Pa enkrat en spol vidijo,drugič drugi?user posted image user posted image user posted image Saj zaj se jaz tudi smejim,samo kaj pa če sta res 2?

pa to se meni zdi super user posted image Kaj te češ druga.. Eden gor al dol user posted image
Ma ne, če bo tak ti želim veliko živcev, pa tud zrastli bodo slej al prej..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.2.2011 21:48:59   
sami0804

ok sami si še tu?

Aja???
Mislim,da bi se midve lahko na dooolgo in široko pogovarjaleuser posted image user posted image
No,kar se kosovnih odpadkov tiče...jaz sem lani enih 15 knjig domov v vozeku prišlepala namesto frocauser posted image
Kje so trenutno tvoje knjige?
Meni je zadnjič ly dala tri veeelike škatle knjig in ko sem jim ravno našla plac,se je moj odločil,da rabi plac za tvuser posted image
Konec dober,vse dobro...sem malo improvizirala in rešla situacijo,za naprej pa nimam pojma...zaključila še itak nisemuser posted image

Eh,ko pa začnem o knjigah,pa se ne znam ustavituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
25.2.2011 21:49:08   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Podpis!Poznam eno,ko je zdaj že peto punčko rodila in je njen mož reko,da bojo tak dolgo delali,da bo fant!user posted image

jaz sem enkrat v neki reviji brala, da nekatere ženske lahko imajo samo 1 spol, vse kar je druga kar telo ne prenese, zavrne...pa mi je bila kar logična teorijauser posted image

Ja,saj je možno,zakaj ne.Samo meni ni logike tukaj,če je že 5 otrok naredo,pa vseh 5 je punč,kak še ima sploh voljo naprej delat-punčke,ker očitno ima ta spol v sebi.

Mah...me to razjezi. Saj ni fora v delanju otrok. Je treba potem tudi  tudi skrbet za njih, jih vzgajat, jim dat možnost, da razvijejo svoje potenciale,...Dec smotani. Pa da ga ona še gleda je tudi težko razumet.
Ja,saj ekonomično gledano,dobro stojijo,niso neki reveži,če me razumeš.pa kolko sem imela možnost videt,tudi lepo vzgojene pupe,samo vseeno,jaz ga zlifram,da mi s tako ven pride.

Saj niti nisem mislila finančno. Punčke čutijo, da niso tako zaželjene, kot bi bile, če bi bile drugega spola in zagotovo to zelo vpliva na čustven razvoj otroka. user posted image Pa saj ne peče peciva, da bo delal tako dolgo, da se bo posrečilo tako, kot mu odgovarja. Gre za živa bitja.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 890
25.2.2011 21:50:03   
sami0804

Aja? ko je govora o knjigah...ni šansuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 891
25.2.2011 21:50:25   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Podpis!Poznam eno,ko je zdaj že peto punčko rodila in je njen mož reko,da bojo tak dolgo delali,da bo fant!user posted image

jaz sem enkrat v neki reviji brala, da nekatere ženske lahko imajo samo 1 spol, vse kar je druga kar telo ne prenese, zavrne...pa mi je bila kar logična teorijauser posted image

Ja,saj je možno,zakaj ne.Samo meni ni logike tukaj,če je že 5 otrok naredo,pa vseh 5 je punč,kak še ima sploh voljo naprej delat-punčke,ker očitno ima ta spol v sebi.

Mah...me to razjezi. Saj ni fora v delanju otrok. Je treba potem tudi  tudi skrbet za njih, jih vzgajat, jim dat možnost, da razvijejo svoje potenciale,...Dec smotani. Pa da ga ona še gleda je tudi težko razumet.
Ja,saj ekonomično gledano,dobro stojijo,niso neki reveži,če me razumeš.pa kolko sem imela možnost videt,tudi lepo vzgojene pupe,samo vseeno,jaz ga zlifram,da mi s tako ven pride.

Saj niti nisem mislila finančno. Punčke čutijo, da niso tako zaželjene, kot bi bile, če bi bile drugega spola in zagotovo to zelo vpliva na čustven razvoj otroka. user posted image Pa saj ne peče peciva, da bo delal tako dolgo, da se bo posrečilo tako, kot mu odgovarja. Gre za živa bitja.
Jap,se popolnoma strinjam s tabo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 892
25.2.2011 21:50:59   
sami0804

Ja,halo...kam pa zdaj?user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
25.2.2011 21:51:32   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Ve se smejite zaj,glede na to,da jih imama oba z možev v rodu....Pa enkrat en spol vidijo,drugič drugi?user posted image user posted image user posted image Saj zaj se jaz tudi smejim,samo kaj pa če sta res 2?

pa to se meni zdi super user posted image Kaj te češ druga.. Eden gor al dol user posted image
Ja,živci tak,so.user posted image Bomo vidli,študiram,da bi reskirala,pa šla še na 3D UZ,da bom 100%,kak je na stvari.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 894
25.2.2011 21:51:43   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Čer user posted image

nazajuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.2.2011 21:52:06   
botrca
Kake teme imaste danes. Meni je tudi čisto primitivno, da eni delajo otroka dokler ne dobijo željen spol. Imam eno kolegico, ki je lani sep. rodila 4 otroka in je po 3 punčkah končno fantek...njen je pa neki hepan, ker jo je baje tudi tepel, pa mučil s tem da hoče fantka...mislim ej user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.2.2011 21:53:08   
vitabella
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

ok sami si še tu?

Aja???
Mislim,da bi se midve lahko na dooolgo in široko pogovarjaleuser posted image user posted image
No,kar se kosovnih odpadkov tiče...jaz sem lani enih 15 knjig domov v vozeku prišlepala namesto frocauser posted image
Kje so trenutno tvoje knjige?
Meni je zadnjič ly dala tri veeelike škatle knjig in ko sem jim ravno našla plac,se je moj odločil,da rabi plac za tvuser posted image
Konec dober,vse dobro...sem malo improvizirala in rešla situacijo,za naprej pa nimam pojma...zaključila še itak nisemuser posted image

Eh,ko pa začnem o knjigah,pa se ne znam ustavituser posted image

hehehe isti čoh ko jaz si user posted image user posted image user posted image

moje knjige pa so pospravljene v škatlah v špajzi .... srce me boli .... ampak moje živo bitjece rabi prostorček. Saj veste: enkrat ko bom velika in bogata bom imela veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko knjižnico s kaminom, pa butlerja, pa bom cele dneve lahko v miru brala. Aja pa moj pravi, da kr letim od ponosa ko vidim mojo L. kako z veseljem knjigice gleda, Jah kaj češ, moja je user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.2.2011 21:53:10   
arabela*
kak sem se najedla..
zdaj pa slano...mah mi je cole zmanjkalo...grrrrruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 898
25.2.2011 21:54:14   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kake teme imaste danes. Meni je tudi čisto primitivno, da eni delajo otroka dokler ne dobijo željen spol. Imam eno kolegico, ki je lani sep. rodila 4 otroka in je po 3 punčkah končno fantek...njen je pa neki hepan, ker jo je baje tudi tepel, pa mučil s tem da hoče fantka...mislim ej user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz pa ne vem..kaj ženske počnejo sploh s takimi butliuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.2.2011 21:54:51   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Ja,živci tak,so.user posted image Bomo vidli,študiram,da bi reskirala,pa šla še na 3D UZ,da bom 100%,kak je na stvari.user posted image

Jaz sem šla in mi ni žal. Ful lepo se je videlo, še moj je bil čisto ganjen pa slikice in filmčke sva dobila.user posted image  Pa še ena potrditev, da je vse ok ful paše.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!