|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
26.2.2011 21:19:49   
botrca
Saraya imaš leva za mojega Jana?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
26.2.2011 21:20:27   
matcar
Čer!

Arwenko-jaz sem jo imela po Leinem porodu in nisem imela težav,niti krvavitev,čeprav sem brala,da bi to naj blo normalno.Tak,da malo še počakaj,pa boš vidla,kako bo.Edino,če te boli,pol se idi pokazat k svoji G.

Jaz  pa gledam DSDS!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
26.2.2011 21:21:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Gledam Doro.
Jutri pa EMA!user posted image  Ste že slišale izseke pesmi? Kakšen komentar?

eh...kak naj gledam oboje...zdaj gledam Srbski izbor za pesem evrovizije...bom pa malo pokukala na HTV...hvala da si povedala user posted image

Jaz sem tudi na srbskega prešaltala, ker hrvaški še ni finale in še pojejo stare pesmi, ne te ki bo za euroviijo tak da mi je brez veze.

ma ja gledam zdaj pa mi ni jasno kaj to pojejo kar nekaj...kaj to je prvi večer?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
26.2.2011 21:21:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

zunaj pa spet sibirija...ma ni več to res...
je en kolega od fotra iz Kanade..pa se nonstop kličeta...in je ravno včeraj povedal, da so imeli čez dan -44user posted image

klet sva porihtala...našla tri kostume za pust, pikapolonico, čebelico in leva...user posted image
Kolko pa imaš št. čebelice in leva?

lev je M prav...čebelica samo A, pikapolonica pa obema....
Bosta ponosle letos....ti šparam kaj za drugo leto?
Ma,zdaj bi rabla,mi pa šparaj ja,če boš tak dobra.Imam sicer nekega tigra v omari in močno upam,da bo barem Saš-u prav.Maksu pa še moram nekaj zrihtat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
26.2.2011 21:22:00   
arabela*

Saraya imaš leva za mojega Jana?

nimam za oddat leto še nič.
Drugo leto bo lev prostuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
26.2.2011 21:24:10   
arabela*

zunaj pa spet sibirija...ma ni več to res...
je en kolega od fotra iz Kanade..pa se nonstop kličeta...in je ravno včeraj povedal, da so imeli čez dan -44user posted image

klet sva porihtala...našla tri kostume za pust, pikapolonico, čebelico in leva...user posted image
Kolko pa imaš št. čebelice in leva?

lev je M prav...čebelica samo A, pikapolonica pa obema....
Bosta ponosle letos....ti šparam kaj za drugo leto?
Ma,zdaj bi rabla,mi pa šparaj ja,če boš tak dobra.Imam sicer nekega tigra v omari in močno upam,da bo barem Saš-u prav.Maksu pa še moram nekaj zrihtat.

aja...sem se morda tak izrazla...user posted image
M bo najverjetneje letos lev,  A pa čebelica.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
26.2.2011 21:25:16   
arabela*
pridem za 10 minutuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
26.2.2011 21:29:24   
marta82

Gledam Doro.
Jutri pa EMA!user posted image  Ste že slišale izseke pesmi? Kakšen komentar?

eh...kak naj gledam oboje...zdaj gledam Srbski izbor za pesem evrovizije...bom pa malo pokukala na HTV...hvala da si povedala user posted image

Jaz sem tudi na srbskega prešaltala, ker hrvaški še ni finale in še pojejo stare pesmi, ne te ki bo za euroviijo tak da mi je brez veze.

ma ja gledam zdaj pa mi ni jasno kaj to pojejo kar nekaj...kaj to je prvi večer?

Mislim, da peti. Vsakič pojejo neke že obstoječe pesmi in počasi izločajo. Komaj na koncu, ko bosta dva bosta pela pesem za eurosong, če sem prav razumela.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
26.2.2011 21:30:34   
botrca

Drugo leto bo lev prostuser posted image

rezerviraj mi user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
26.2.2011 21:31:44   
botrca

Mislim, da peti. Vsakič pojejo neke že obstoječe pesmi in počasi izločajo. Komaj na koncu, ko bosta dva bosta pela pesem za eurosong, če sem prav razumela.

bolj komplicirano ne morejo narediti user posted image ...in kdaj bo finale?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
26.2.2011 21:32:56   
marta82
Botrca a Jan še nima nič svojih želja in idej kaj bi bil za pusta. sprašujem, da vidim koliko imam še časa preden bo hotel bit kakšen spajdermen al pa transformer.user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
26.2.2011 21:33:49   
marta82

bolj komplicirano ne morejo narediti user posted image ...in kdaj bo finale?

Mislim, da naslednjo soboto. Nisem pa 100%.

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
26.2.2011 21:34:39   
botrca

Botrca a Jan še nima nič svojih želja in idej kaj bi bil za pusta. sprašujem, da vidim koliko imam še časa preden bo hotel bit kakšen spajdermen al pa transformer.user posted image user posted image

nima pojma o pustu in o maškarah...sem ga zadnjič vprašala kaj bi rad bil pa me je samo gledal in vprašal: kaj je mamica? user posted image ...ma še sama ne vem kaj naj kupim ko je pa vse tako drago user posted image

imaš še kake 2 leti čas do tranformejev in spajdermenov...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 26.2.2011 21:35:30 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
26.2.2011 21:34:56   
Arwenko
Sem prerešetala Pušenjaka na MON glede Mirene, 3 mesece so kakršnekoli krvavitve normalne, ni nobenega pravila, edino če imaš kakšne krče ali kaj bi moral it. Pušenjak pa celo pravi, da pri nekaterihi je treba 6 mesecv počakat, da se stvari umirijo, bomo videli no.

Jaz sem pa za A. kupila čebelico za pusta v BC-ju, pa je ful luštna. Sem bila na zaletku razočarana, ko so samo tiste slinčke meli, tale zdaj pa je kul, pa za normalen denar, beri 10 eur. Zdaj pa še samo zase rabim ene luštne rogece za hudička user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
26.2.2011 21:37:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem pa za A. kupila čebelico za pusta v BC-ju, pa je ful luštna. Sem bila na zaletku razočarana, ko so samo tiste slinčke meli, tale zdaj pa je kul, pa za normalen denar, beri 10 eur. Zdaj pa še samo zase rabim ene luštne rogece za hudička user posted image

jaz sem 2 leti nazaj za Jana kupila čebelico v BC in dala 3,99 al 4,99€ ne vem točno...toliko o tem kako cene rastejo user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
26.2.2011 21:40:11   
marta82
A je katera kje videla opice za normalno ceno (ker na net se jih da naročit ampak stane 43 € - to imam jaz malega že skoraj celega oblečenega)?

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
26.2.2011 21:42:19   
botrca

A je katera kje videla opice za normalno ceno (ker na net se jih da naročit ampak stane 43 € - to imam jaz malega že skoraj celega oblečenega)?

poglej v tušu in šparu

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
26.2.2011 21:47:50   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_
Drugače pa kr tak tudi, da te malo stisnem user posted image

Ooooo....user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
26.2.2011 21:50:51   
matcar
Lenči-saj grem na D UZ,samo še mam malo cajta,ene 3 tedne.user posted image Bom pa itak poročala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
26.2.2011 21:52:09   
sami0804

Pa dober večeruser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
26.2.2011 21:52:36   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

jaz sem 2 leti nazaj za Jana kupila čebelico v BC in dala 3,99 al 4,99€ ne vem točno...toliko o tem kako cene rastejo user posted image

Ja, po 4,99 so tile ko je kao slinček in kapica...tale je pa celi kombinezonček varianta, tako da se mi ne zdi tak ogromno.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
26.2.2011 21:53:24   
arabela*
grem...si za jest naredit, potem pa film pogledat na popu..

nočka vsemuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
26.2.2011 21:53:42   
marta82

Lenči-saj grem na D UZ,samo še mam malo cajta,ene 3 tedne.user posted image Bom pa itak poročala.user posted image

Pravočasno se naroči, ker je ponekod kar gneča. Pa ne predogo čakat, če je plod prevelik, ne more več lepih slikic naredit (obrazeka ipd.) ampak samo po delih - tako so meni razložili, ko sem bila na tem.

BE NICE!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
26.2.2011 21:55:07   
marta82
A res ni nobena poslšala pesmi za Emo? user posted image user posted image user posted image Jaz bi kaki komentar.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
26.2.2011 21:55:12   
sami0804

Nočka Saraya

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

cool*
urska*

kako ste se počutili med nosečnostjo?

slabo (20%)

veselo (50%)

sexy (15%)

mučno (15%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!