Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Že kar tretji dan po transferju bi ti radala vedela kakšno je stanje
Meni je to tako čudno.... 
....končno so začeli delati moji jajčniki...pojavil se je foliken, ki je zastosti velik, jutri mam še UZ in bo najbrž že padla stopka
. Saj ne mislim delat že testa. Sploh pa ne 3 dan. Ok, za urinskega itak ni šans, da kaj pokaže, le če bi hotel spremljati krvnega... to je bilo le razmišljanje. Danes sem 6 dan po transferju. Razmišljala in brala sem pa pač tako...v naravnem ciklu ni nobene stopke, tak da nobena druga stvar nima prav nobenega vpliva na rezultat
. Tisočkrat ti hvala
. Dobro, da obstaja RR
(upam, da se ne, no), tako sem že bila doma pri prvem neuspelem postopku, ker imam kar stresno službo in vožnja vsak dan vse skupaj 200 km. čisto odvisno je od tebe (vse smo si različne), kako se boš odločila in kako bo na to gledala tvoja oseba dr. Sicer,če delaš transfer v Lj, ti po njihovem pripada le 3 dni B še po transferju, za ostalo se moraš zmeniti z osebnim dr.
. Sem najsrečnejši človek na svetu
.