Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

že 100-ič sigurno
vceraj pa .... not. in grem jst, in pridem v garten strasse in si mislim, ma ni ova ulica, ma kaj, a se je kaj selila...in isem parkirisce, koncno najdem plac, grem do st. 16...in gledam..... in ni to ta stavba....in jo potem poklicem: "sorry a mi se enkrat poves naslov"
... ona je bla totalno sokirana...ja seveda, je bla druga ulica, ok ne predalec, 2 ulci dol...ampak noro!!!!! mislim, ma kam so mozgane sle?!?!?! in seveda sve tolk cvekale da je pol ure potem bilo 3 ure.... moj je pop..... aha.... jp.... lahko se dvakrat pop....
. Z kuha na 40 non stop. Nikakor zbit te temperature. Prej je imela še en blag vročinski krč. Zdaj je pa na voltarenu.
Je pa pomoje tut mal nizek pritisk, glede na to, da se nam obetajo padavine. Jst sem bla včeraj taka-kot cunja, za nikamor. Tut zvečer sem po hitrem postopku zaspala. Sem pa zato danes bolje in z več energije. Sem malo poštudirala literaturo za naslednjo sodbo, tko da jo lahko začnem počasi pisat. Pa vmes še kaj za službo narest
...in sm se spomnla na primorce.V Ajdovšni bodo vrtci in šole kar zaprti...