Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:17:41
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 2x mi je poslalo to si zanalašč naredila, sej zato pa maš tolk postov
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:17:55
|
|
|
|
Urša08
|
čebela super za jutranjo kavico prav paše z nekom it v miru na kavico . Ja Eva se je čisto lepo poredila, tako da kljub bolezni nič več ni v zaostanku .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:18:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 2x mi je poslalo to si zanalašč naredila, sej zato pa maš tolk postov zdej si me pa razkrinkala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:19:33
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Brkn ti opisuješ čiste znake nosečnosti vsaj pri meni je bilo tako, špikanje in utrujenost. Ta utrujenost je trajala kar tri do 4 mesece. Mislim da ni več dvoma in boste dobili no če sem noseča super, sam ta utrujenost pa mi ni najbolj všeč. Namreč vem da imam ful velik dela, pa se mi potem ne da nič narediti. evo danes sem do sedaj edino postle postala pa zajtrk si naredila. Če pa pomislim, kaj vse naredim drugače do takšnega časa
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:19:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela super za jutranjo kavico prav paše z nekom it v miru na kavico . Ja Eva se je čisto lepo poredila, tako da kljub bolezni nič več ni v zaostanku . res mi paše tale jutranja kavica.....sva se z eno mamico res poštekali(še isto sva stari) .....res sem vesela,da Eva lepo napreduje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:20:14
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 2x mi je poslalo to si zanalašč naredila, sej zato pa maš tolk postov zdej si me pa razkrinkala sej to sem že js dolgo ugotavljala, kako ti to uspeva.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:20:30
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm......jutroooooo ........kako si spala?......rabiš ali si spočita?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:21:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 2x mi je poslalo to si zanalašč naredila, sej zato pa maš tolk postov zdej si me pa razkrinkala sej to sem že js dolgo ugotavljala, kako ti to uspeva. si odkrila moj recept
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:22:53
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - ja ja . dolgo je trajalo ampak mi je uspelo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:24:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - ja ja . dolgo je trajalo ampak mi je uspelo. sej ko rodim bom pa bolj malo tukaj in me boste skos pogrešala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:27:36
|
|
|
|
Urša08
|
brkn utrujenost je del nosečnosti in jo je treba kar sprejeti. Je pa zoperno ker se ti nič ne da, nimaš energije, najraje bi kar spal, no sej jaz sem kar na kavču omagala že ob osmih zvečer ampak ko pa prvi 3,4 meseci minejo dobiš pa energijo nazaj oz. včasih jo maš še več Ti kar lepo poslušaj svoje telo in če ti pravi počivaj se tega drži . Glede Eve sem pa jaz tudi zelo vesela da lepo napreduje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:28:23
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - ja ja . dolgo je trajalo ampak mi je uspelo. sej ko rodim bom pa bolj malo tukaj in me boste skos pogrešala Če bo tako priden kot Hana in če bo Hana v vrtcu boš mela tud za nas čas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:34:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - ja ja . dolgo je trajalo ampak mi je uspelo. sej ko rodim bom pa bolj malo tukaj in me boste skos pogrešala Če bo tako priden kot Hana in če bo Hana v vrtcu boš mela tud za nas čas no ja-to je res...ampak kadar bo lepo vreme bom vozičkala,ker prihajajo toplejši meseci
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:38:51
|
|
|
|
brkn83
|
čebela - ne ne sej nisem tko mislila, fajn je s tabo čvekati, tk da ti kr redno prihajaj urša - hvala za te besede. Sej poskušam kr čimbolj počivati, zato pa tudi daens nisem še nič naredila.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 10:40:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 čebela - ne ne sej nisem tko mislila, fajn je s tabo čvekati, tk da ti kr redno prihajaj urša - hvala za te besede. Sej poskušam kr čimbolj počivati, zato pa tudi daens nisem še nič naredila. dokler še lahko tukaj visim bom itak še čvekala-pol pa pač bolj poredko oz. zvečer ko bojo mulci spali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 11:04:12
|
|
|
|
brkn83
|
sem se odločla, da bom zdej ene kekse spekla. Pa mal kuhno pospravila spotoma, predvsem posode v stroj zložla. Mogoče še bom potem sesalec mal prižgala.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.3.2011 11:24:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 11:46:07
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro sm si prvoščla lepotilni spanec DO ZDELE ...no Jurko se je seveda striktno zbujal na 2 uri BRKN sm sanjala tvoj klir blu in je bil+ ....tem tvojim znakom oz špikanju se drugač reče raztezanje maternice AJVY zate in za bejbike zdej bom probala dokler deci ne pridejo dam mal cot speglat ojoj kolumbo - temule sem se pa res mogla zdej nasmejati. No ja, mogoče se bodo pa tvoje sanje uresničile. Js kr potiho upam, da bo res, čemprav pa si vseen ne upam delati testa.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 11:49:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro sm si prvoščla lepotilni spanec DO ZDELE ...no Jurko se je seveda striktno zbujal na 2 uri BRKN sm sanjala tvoj klir blu in je bil+ ....tem tvojim znakom oz špikanju se drugač reče raztezanje maternice AJVY zate in za bejbike zdej bom probala dokler deci ne pridejo dam mal cot speglat ojoj kolumbo - temule sem se pa res mogla zdej nasmejati. No ja, mogoče se bodo pa tvoje sanje uresničile. Js kr potiho upam, da bo res, čemprav pa si vseen ne upam delati testa. poznam ta občutek-sem ga imela predno sem delala test za tega .....sem si želela da bo +,po drugi strani mi je bil čas malo mimo,ampak me je bilo vseeno strah da bo negativno.....dokler se ne vlije ali pa da naresdiš test,ne boš vedela pri čem si....če je čas še za enega je že tako namenjeno
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 11:49:58
|
|
|
|
Čebel@
|
poslušam Don Juan-e in pospravljam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 11:59:21
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? Z Gajo smo spale do 11h... Zuni pa tko piha, da nam dela kar vakum po stanovanju... Mi je šou tata po kruh tu v eno trgovino in so barabe zaradi burje podražale štruco...Drugače je med tednom tam okoli 1,70 evra, danes pa 2,10 evra...Ista štruca...Mater jim oderuško!!! Prejšni teden smo bli v Čatežu. Blo fajn, samo mrzlo, pa sneg...Pa še kopala se nisem tko da je blo malo dosadno na bazenu...Ma sm preživela! brkn, dej naredi že test no...Sej po mojem si tudi srečka nosečka! Da ne boš ku jst k sem ugotovila da sem noseča, ko mi je že hmali ta druga M izostala... ursa, super za posvetovalnico! Eva je pa že velika bejba! Ej, sorry vprašanju, ampak pozabljam...Kolko je zdej Evica stara? čebela, super za kofetkanje! kolumbo, full ste bli fensi šmensi na krstu!!! Se mi dopade! ajvy, za vas punce pa samo miljavžnt in !!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:07:48
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny...... o mater kakšni oderuhi .... za spanje....kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:11:22
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, za jih prijavt kam! Ma jst sem v redu, to naše dete veselo brca...V petek sem imela preglad in je blo vse OK. Morfologijo mam pa 23.3., tko, da se bom še načakala da ga vidim! Sm pa dobili ključe od našega barčka in danes imamo že študentsko žurko tam...Sicer ni še poštimano-kar smo študentom tudi povedali, ampak jih očitno ne moti. Prov uradno ga bomo pa odprli enkrat maja po mojem...Moremo še balkon odpret, da bo plac za kadilce!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:16:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja, za jih prijavt kam! Ma jst sem v redu, to naše dete veselo brca...V petek sem imela preglad in je blo vse OK. Morfologijo mam pa 23.3., tko, da se bom še načakala da ga vidim! Sm pa dobili ključe od našega barčka in danes imamo že študentsko žurko tam...Sicer ni še poštimano-kar smo študentom tudi povedali, ampak jih očitno ne moti. Prov uradno ga bomo pa odprli enkrat maja po mojem...Moremo še balkon odpret, da bo plac za kadilce! ma sej nebi bilo nič boljše četudi bi jih prijavil u imaš pa pozno morfologijo .....komaj čakam,da izvem kaj boste imeli za ključe-upam,da bo fajn lavfalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.3.2011 12:23:01
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja, za jih prijavt kam! Ma jst sem v redu, to naše dete veselo brca...V petek sem imela preglad in je blo vse OK. Morfologijo mam pa 23.3., tko, da se bom še načakala da ga vidim! Sm pa dobili ključe od našega barčka in danes imamo že študentsko žurko tam...Sicer ni še poštimano-kar smo študentom tudi povedali, ampak jih očitno ne moti. Prov uradno ga bomo pa odprli enkrat maja po mojem...Moremo še balkon odpret, da bo plac za kadilce! super, da je z vse ok. za barček, naj vam novi posel lepo laufa. Drugače bom pa delala test naslednji teden, če me prej ne preseneti.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPismo otroku ob začetku šolskega letaKaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?