|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a kdo ve, če je res - postojna
8.5.2011 17:13:09   
takotako
Prvič sem rodila v Ljubljani, sicer sem bla ful zadovoljna sam nimajo EA zato upam da mi drugič uspe v postojni rodit. Bi pa rada sam povedala mojo izkušnjo. Imela sem dolg porod, bla sem ful izčrpana, pa še vročino sem dobila. In malega imela skoz pri sebi, ker imajo v Lj.tako prakso. no pa vam moram povedat, da bi rajši vidla da mi ga ponoči vzamejo.. Ker pol nisem spala 3 dni in je blo še slabše stanje. Sicer so ful prijazni v lj in ti tudi pridejo pomagat sam še vedno je problem če se vsi trije jokajo v sobi.

(odgovor članu TLF)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: a kdo ve, če je res - postojna
17.5.2011 10:53:49   
Tiwi
Jaz mam tudi lepe izkušnje iz PO, pa je že 9 let nazaj pa se mi ne zdi da bi imeli kakšne srednjeveške teorije. nič se mi ne zdi narobe če dodajo otročku mleko, če pri mamici ne dobi dovolj, bolj katastrofalno se mi zdi da v LJ otroku dajo samo sladkano vodo, da je tiho , mamico pa obsedeno silijo k dojenju, pa če tudi jim pove da že pri prvih dveh ni mogla skoraj nič dojit in je morala dodajat (izkušnja prijateljice)

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: a kdo ve, če je res - postojna
26.5.2011 22:37:54   
izalina
Še ena mamica s slabo izkušnji iz PO. Porod super, babice zakon user posted image , samo tisti štirje dnevi na oddelku pa obup. Prvič: večina sester na oddelku brez odnosa in kančka prijaznosti. Hvala bogu za sestre z otroškega oddelka, ki me je prva po dveh dneh vprašala kako mi gre dojenje. Ko sem poklicala za pomoč pri dojenju, mi je prva sestra rekla, da itak prvi dan naj ne dojim user posted image Sem vztrajala in je prišla druga, ki pa je imela velik odpor do kakršne koli pomoči. Kot da je tam zato da gleda na uro kdaj bo konec njene službe. Nobenega posluha za dojenje, z veseljem ti je podturila flaško AMja.
Ko sem vprašala za črpalko za mleko, mi je sestra rekla da jih nimajo. Sem ji povedala, da so nam v MŠ rekli naj je ne nosimo sabo, ker jo dobimo v porodnišnici. No potem mi jo je prinesla. user posted image
Ko sem si načrpala mleko (cca. 30ml) je rekla da je to premalo. Sem rekla, da želim, da ji ga dajo (ponoči). Sestra je zavila z očmi in odnesla mleko, ali ji ga ji je dala dvomim.

Ne zahtevam od sester, da mi strežejo in skačejo okrog mene. Želim le korekten odnos. Sestre na oddelku so zato, da nam pomagajo in svetujejo pri dojenju, da nam povedo kakšno spodbudno besedo,...


(odgovor članu Tiwi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: a kdo ve, če je res - postojna
4.8.2011 21:53:29   
peacegirl
Jaz sem rodila v Postojni, ma nimam pojma kako je to... Nisem nič črpala, noben ni nič reku, jaz pa tudi nobenga nič vprašala... Pa tudi one dve, ki sta bli z mano v sobi nista nič črpali, tako da nimam pojma......

(odgovor članu maziti)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?