Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:20:48
|
|
|
|
Lenči_
|
Večer, Botrca, hvala za ideje! Mi tud še nimamo pustnega kostuma. Gremo pa v ned. v narodni dom. Tak, da jutri tudi pičim v BC pogledat kaj majo. Sem pa že zadnič gledala, pa nisem nič vzela . Imajo za 6 EUR, za take male. Upam, da še bo kaj pametnega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:22:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Večer, Botrca, hvala za ideje! Mi tud še nimamo pustnega kostuma. Gremo pa v ned. v narodni dom. Tak, da jutri tudi pičim v BC pogledat kaj majo. Sem pa že zadnič gledala, pa nisem nič vzela . Imajo za 6 EUR, za take male. Upam, da še bo kaj pametnega. tudi jaz
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:23:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Mi čez vikend ne gremo nikamor, moj dela oba dni. V nedeljo pa imamo popoldne še obiske najavljene. om pa kakšne krofe pekla doma sigurno, pa kakšne miške, pa bo Za torek pa še ne vem, odvisno od vremena, nekaj se s kolegico pogovarjama, da bi otroke tu v Celju v mesto peljale, samo še sploh nisva preverile kaj se dogaja. Če pa ne bo nič pametnega pa znamo v Maribor prit našo čebelico pokazat. komaj čakam slikice naših malih maškar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:24:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami čer Čeeer ignorira naju zaj pride
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:25:19
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami čer Čeeer ignorira naju zaj pride kak veš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:26:22
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:26:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami čer Čeeer ignorira naju zaj pride kak veš? to mene tudi zanima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:27:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:29:25
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami čer Čeeer ignorira naju zaj pride kak veš? to mene tudi zanima očitno se je zmotla... Ly, čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:30:43
|
|
|
|
bambixxx
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:31:32
|
|
|
|
katy83
|
Bambi tudi tebi čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:31:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer Nazaj. Ti tud iz šihta.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:32:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz tudi komaj čakam fotke za album...prvi pust
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:32:41
|
|
|
|
katy83
|
Aja, Sami, če bereš...oni sedež ne gre preoblečt, ker ne gre ta podloga dol...no pa ga bomo vseeno imeli...za tistih 3x bo ok v mojem cliotu Hvala ti še 1x
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:33:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz tudi komaj čakam fotke za album...prvi pust joj, ko se spomnim na album, me kr strese...mislim, da sem z urejanjem tam nekje avgusta zaključila ...sem zdaj mislila urejat, ko bi T šel v vrtec, no pa ne gre...madonca se bo nabralo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:35:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami čer Čeeer ignorira naju zaj pride kak veš? to mene tudi zanima očitno se je zmotla... Ly, čer! Čer Ly. Neee nisem se zmotla, mi je rekla na RR. Zbira pogum.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:36:31
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami čer Čeeer ignorira naju zaj pride kak veš? to mene tudi zanima očitno se je zmotla... Ly, čer! Čer Ly. Neee nisem se zmotla, mi je rekla na RR. Zbira pogum.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:36:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz tudi komaj čakam fotke za album...prvi pust joj, ko se spomnim na album, me kr strese...mislim, da sem z urejanjem tam nekje avgusta zaključila ...sem zdaj mislila urejat, ko bi T šel v vrtec, no pa ne gre...madonca se bo nabralo Joooj nea govori, meni celo leto fali, j----t-m----!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:37:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer Nazaj. Ti tud iz šihta. kakega šihta? eh neka tečna sem danes....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:38:15
|
|
|
|
majakla
|
Sami: zato ker ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:38:46
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer Nazaj. Ti tud iz šihta. kakega šihta? eh neka tečna sem danes.... zakaj pa tečna?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:38:53
|
|
|
|
bambixxx
|
grem rajše... spat... lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:38:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz tudi komaj čakam fotke za album...prvi pust joj, ko se spomnim na album, me kr strese...mislim, da sem z urejanjem tam nekje avgusta zaključila ...sem zdaj mislila urejat, ko bi T šel v vrtec, no pa ne gre...madonca se bo nabralo Joooj nea govori, meni celo leto fali, j----t-m----!!! ja nič, bova mogli raskirat kake 3 večere na RR in bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:39:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx grem rajše... spat... lahko noč Idi ja, da boš jutri vsa nasmejana. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 22:40:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz tudi komaj čakam fotke za album...prvi pust joj, ko se spomnim na album, me kr strese...mislim, da sem z urejanjem tam nekje avgusta zaključila ...sem zdaj mislila urejat, ko bi T šel v vrtec, no pa ne gre...madonca se bo nabralo Joooj nea govori, meni celo leto fali, j----t-m----!!! ja nič, bova mogli raskirat kake 3 večere na RR in bo Pa kaj si nora, to pa ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vzgajati otroka z močno voljo?Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?