|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Končno!
8.3.2011 8:21:26   
živetijelepo
Pozdravljene!
Na tem forumu se oglašam prvič, čeprav vas spremljam že več kot dve leti. No toliko sva se trudila zanositi. Po tisoč in enih znakih, je vsak mesec prišlo razočaranje. Preiskusila sva vse mogoče načine, prejšnji mesec pa sem po še enem rdečem razočaranju in jezi vse skupaj odmislia. Potem pa pred 14 dnevi zbolela. Močno vnetje. Sledili so antibiotiki za deset dni. In ker sem resnično odmislila vse skupaj, mi niti na konec pameti ni prišlo, da bi lahko zanosila (pa sva bila pridna samo dvakrat). Ker pa se stanje ne izboljšuje, sem včeraj dobila še druge antibiotike. Hja, takrat pa se spomnim, da mi malo zamuja. Sprva pripišem dejstvu, da mi itak vedno zamuja teden dni, če zbolim. In ko že ravno hočem načet enega od tistih treh antibiotikov, pa se mi posveti, da bi mogoče prej naredila test, ker nikoli se ne ve. Potala sem  malo panična, poklicala svojega v službo, naj gre iskat tester. Pa je bil pozitiven prvi. Ker nisem mogla verjeti, sem zato ponovila še enkrat z drugim. Spet dve močni črtici. Najprej nisem dojela, da se je po dveh letih in pol le prijelo, nato pa svojega poslala še po Clear blue, da bo ja ziher. No, tega sem naredila danes zjutraj. Rezultat user posted image ; no je bil plusek z zelo izrazito navpično črto. Noro vesela oba, hkrati pa me grize vest, da sem bila lahko tako neumna in jemala antibiotike. Čeprav vem, da bi bilo brez njih še huje in bi se vnetje selilo sem in tja, tako kot je pri meni navada. Sedaj pa en sam strah, čeprav skušam ostati pozitivna. Poleg tega tudi nisem več rosno mlada. A ja. Pa da omenim še tole. Znakov, ki jih je bilo prej vsak mesec miljon, zdaj ni niti enega samega. No razen tega, da zamuja pet dni. To pa je tudi vse. Nobenih bolečih prsi, nobenega špikanja, skratka nič.
Malo sem se morala olajšati, me pa zanima, ali je imela katera podoben primer in je jelama antibiotike čisto na začetku nosečnosti, ko je vse najbolj ranljivo. Me lahko katera pomiri?
Drugače pa hvala vsem, ki ste me z vašim branjem mirile v teh dveh letih, ko sem videla, da še zdaleč nisem sama in da se nas trudi ogromno. Joj, pa še zdaj ne morem dojet...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Končno!
8.3.2011 8:23:19   
neanja duo
Katere AB si pa jemala?

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Končno!
8.3.2011 8:27:27   
Lunka
Pri moji drugi nosečnosti je bilo isto, kot pri tebi. Imela sem  vnetje sinusov, niti sanjalo se mi ni da bi lahko bila noseča isto sem pila AB, ko sem z dozo končala sem ugotovila, da mi M zamuja par dni, naredila test in bili stauser posted image .
Bilo je vse OK imamo živahno triletnicouser posted image
Tako da kar pogumno brez črnih misli, vse bo vredu.user posted image
Želim ti lepo nosečnost.

Je pa res, ko vse skupaj odmisliš in najmanj pričakuješ takrat ponavadi rata.

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Končno!
8.3.2011 8:27:59   
živetijelepo
Amoksiklav 1000 na 12 ur!

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Končno!
8.3.2011 8:29:14   
živetijelepo
Oh, hvala. Zdaj pa res lahko menda začnem uživat, jauser posted image

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Končno!
8.3.2011 8:30:47   
neanja duo
Kar pogumno.Ta ab predpisujejo tudi nosečnicam.In srečno!user posted image

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Končno!
8.3.2011 8:36:01   
živetijelepo
Hvala vsem še enkrat. In vsem lep današnji praznikuser posted image

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Končno!
8.3.2011 9:52:08   
jolika
Čestitke! Js sem tudi jemala AB Amoksiklav 1000 mb 10 dni. Ti ne škodijo plodu. Je pa res zanimivo, js tudi nisem zanosila zelo dolgo kljub trudu in nenehnemu user posted image , ko pa sem zbolela in dobila AB, pa sem zanosila še isti teden po končanju jemanja. Kot da je mogoče neko vnetje v telesu preprečevalo zanositev. user posted image
V vsakem primeru, ne povročajo škode. Zdaj pa le pazi na svojo pikico.

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Končno!
11.3.2011 8:22:17   
Anonimen
čestitke!!!!! zdej pa le uživaj v svoji nosečnosti vsak dan posebej, ker si zaslužiš!!!! še enkrat čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Končno!
11.3.2011 8:55:52   
eva1
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Končno!
11.3.2011 11:08:06   
živetijelepo
Hvala vsem. Me pa mal čudi, ker nimam nobenih znakov. Nič. Edino sladkega se mi več ne lušta toliko. To pa je tudi vse. Zdaj moram samo še počakati do ponedeljka, da preverim ščitnične hormone, saj sem po dveh operacijah skoraj brez nje. Danes se naročim pri ginekologu, potem pa samo še čakanje na prvi pregled. Upam samo, da me bo lahko naročila čim prej. Joj, ampak še zmeraj ne morem verjet. Je res tako, ko vse odmisliš, pa prideuser posted image .
En čudovit dan vsem. Moj je krasen.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Končno!
13.3.2011 14:25:10   
deveta
Čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image
Midva se nisva prav tako dolgo "trudila" ampak vseeno je trajalo več kot pol leta pa ni bilo nič. Pol pa sem za en mesec dobila meni res ljubo službo (sem bila ravno na koncu absolventa) in sem rekla da ta mesec pa mi ni treba zanosit, tako da bom v miru svoje delo opravljala (naj povem da je bilo to delo v laboratoriju ene vinske kleti in to v času trgatve ko je bilo ogromno dela (delala že leta prej tukaj v tem času). To pomeni poleg kemiskih analiz mošta in vin tudi nekaj senzorične analizeuser posted image . No pol pa ta rdeče ni bilo od nikoder in grem test naredit in user posted image . Pa sploh nisem vedela od kdaj in kako in pol sva z možem prav študirala kdaj je bilo kaj akcijeuser posted image .
Torej tudi pri meni je veljalo da ko sem odklopila se je prijelo. Če temu lahko tako rečem.
Skratka, lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?