mayalottie
|
Joj, jaz5, mene občasno boli tam v dimljah, ampak zadnje tri dni me itak povsod špika in tišči navzdol in razmišljam že, da bi šla na urgentni pregled...Bom danes še počakala in videla kako bo, če bo isto, bom šla. Ti, Jaz5, kr na pregled, če imaš bulice je čudno, verjetno res kaka bezgalka. Sovila, jaz sem bila na istem, še vedno se zelo težko umirim in počivam, na splošno sem tak tip, ki se težko umiri, zato me je bolel križ, trebušček...šele zdaj, ko me je ginekolog dal na bolniško se začenjam zavedati, da nosim s sabo 8 kg ali več in to ni kar tako in da ne morem enako živet kot prej, prav tako pa moram pazit na udobje in počutje mojega fantja noter v trebuščku. A se vam kdaj dogaja, da je kak dan dojenček bolj miren oziroma brca manj? Meni se to zdi zdej 2 dni. Kr strah me je..Potem se tolažim s tem, da se je morda obrnil in zato čutim brcike bolj nežno oziroma sploh ne. Ahhhh.....Po moje bo zdaj na koncu največ skrbi in marsikatera neutemeljena... Včeraj sem šla na sprehod-po ravnem seveda:)- in sem morala trebušček spodaj držati z obema rokama kot nekakšno žogo..potem me je manj bolel oz vlekel navzdol. Ah, kako lepo je bilo do sedaj:))) no, še tri mesece bomo zdržali....Pa tako lepa pomlad prihaja!
|