Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...sej sma se že pogovarjala, da bo tega kmalu konc, razen če bo mala pridno spala
In na koncu (po pol ure tuširanja in mazanja, da ne govorimo ko je še za umivat lase in brit noge...rata kar cela ura), pridem ven v pižami
Enkrat sm se po celo uro štimala za it vn in je bla vsaj sprememba, ko sm oblečena in namazana (make-up) stopla iz kopalnice, zdej pa utrujenost in te razvlečene pižame
in kot kaže me bo to spremljalo celo N...sedaj mu bom spet rekla, da ni nič boljše, čeprav jem neke tablete
sem bila kar razočarana, bom še en teden dlje čakala, da spet vidim mojega
in tudi, da mi pove kako in kaj glede sladkorja.
. Sicer se umirja samo je zoprno tk da sočustvujem z vsemi k ste mele/mate t problemček. Meni zaenkrat pomaga Multigyn gel, tk da kej druga še nism niti probala. Je pa res da se naš pH ful spreminja v nosečnosti in tud včasih spolni odnos prinese vnetje, predvsem je odvisno kaj partner je, kake slane zadeve,pekoče lahk vplivajo da naši spodaj ne paše in kabum vse se vname. Držim pesti da se nam tole čimprej umiri.
. Me pa zanima,kako se ve soočate z britjem pod trebuhom
. jst imam s tem kar velike probleme. Moj si pa (še) ne upa mi pomagat. Mu moj intimni del preveč pomeni,in še ni pripravljen tvegat,da ga poreže
,tiste,ki delate,pa ga izkoristite za 100% počitek
, ker nekako nism pristaš delanja joge in gimnestike samo da pridem do tuš gela