karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie Živjo sonosečke! Z mano je malo boljše, počitek in buscopan in magnezij res pomagajo. Sicer mi še otrdeva in boli, ampak redkeje. Danes sem se kar optimistična zbudila, da bo samo še boljše in bom spet back on track:) Imam pa še vedno skoraj konstantno zbadanje v predelu jajčnikov, to pa se ne zmanjša preveč. Bolečina je podobna tisti, med menstruacijo. Za to mi je rekel ginekolog, da je raztezanje. Upam, da bo kmalu minila. Ima še katera te težave? Ah, saj ni tko slabo....Končujem svoje stare projekte in uživam še zadnje trenutke sama s seboj. Berem knjigce, kvačkam (trenutno dekico za našega fantka in par darilc), šivanje bom pa še pustila zaenkrat. Ne upam si še tako dolgo sedet. Zdaj si bom privoščila skok na sonce in eno kavico. Saj je življenje prav lepo;) Če ne pa sem ponoči sanjala, ali pa je bilo res (tega ne morem ugotoviti), da se je moj trebušček kar tresel in tresel, ne kot brce, ampak neprestano nekaj časa..:Ne vem kaj bi to lahko bilo, če se je to res zgodilo....Potem je še ene parkrat brcnil, tako da je z njim vse ok. Ali tako morda zgleda, da se otročiček obrne? (al pa je malo zaplesal, hihi). Lep vikend vam želim, punce moje Tole zbadanje se je meni tudi dogajalo, pa mi je rekel G enako kot tebi - raztezanje. Ampak je sedaj OK, oziroma je to izginilo. Jaz pa sem danes vstopila v 27. teden, ne morem verjet še samo malo do konca. Beži čas...Čakam sedaj možeka da pride iz službe, pol pa grema malo ven na sončka. Sem šla prej v trgovino, pa je zunaj fajn toplo, tak da že komaj čakam.
|