Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za lepega in krepkega fanta. vidiš, pa mi nisi verjela, ko sem ti rekla, da ima že sigurno 800g in slabih 30 cm zdaj
. tak, da ni več tak malo to.
Ja,pa po celem trebuhu je razetgnjen,pa sedi falot-ni ga čez komot.
Zdaj jo je očka pospravil v posteljo, se mi pa zdi, da jo kar konkretno muči zobek (po mojem zgornja 4). Sem ji včeraj pred spanjem namazala dlesen in je potem super spala, tako sem se lahko učila skoraj do 1 zjutraj.
Imamo pa že 2 dni težavo s kopanjem. Do pred 2 dni se je zelo rada kopala in ni bilo v vodi nobenega problema. Kopa se tako, da damo njeno majhno banjico v našo veliko in potem ona čofota. V soboto pa sem se šla jaz prvič z njo kopat v veliko banjo. Od takrat naprej je več ne dobim, da bi se vsedla v svojo banjico, pa da se ubiješ ne. Stoji, se me oklepa in se pod nobenim pogojem noče vsest v banjo.....katastrofa. Tako jo umivam stoje, da se drži za mene oz. se me oklepa kot klop in se zraven tako dere, da je cela flekasta. Ni mi jasno kaj bi to bilo. Mogoče pa se ne bi smela iti kopat z njo.
Kaj te naj nardim
S čim pa režete nohtke? S škarjicami ali ščipalcem? Jaz sem z obojim probala, pa nič ni vredu.. vse tak boli...