|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
16.3.2011 16:58:14   
~Biba~
javljam na raport...tudi mene v službi polno zasedajouser posted image
danes me ta user posted image dela takooo zeloooo user posted image niti user posted image ne pomaga

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.3.2011 18:20:40   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

daj link, prosim! user posted image  M tudi rabi novo sobico pa iščem ideje...

evo tale mi ne fuul všeč, pa če po najboljši ceni sem jo našla. drugače pa po tej strani mal pobrskej, mogoče najdeš kaj... user posted image

http://www.tuttoinfanzia.it/schede/cameretta-pali-petit-prestige%20bianco%20grigio--P993.aspx

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
17.3.2011 10:17:29   
ledenka
lepa sobica user posted image  

jaz iščem že bolj mladinske, z veliko posteljo... no, sej zaenkrat mu je ta še ok, ampak se mi zdi, da so mu velike postelje bolj všeč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
17.3.2011 23:25:21   
Klarilu
čer!
jaz sem danes cel dan delala pa jutri morm bit ob pol 9 v službi a začnem pa šele ob 14.30 sam mamo sestanek in enostavno moram pridet :S

danes sem imela pa en fuuuuuuuuul lep obisk v službiuser posted image he he kaj si je pa ta druga polovica o men mislila se mi pa zdi da bolj da ne vem user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
18.3.2011 11:12:51   
viČipU
hehe user posted image  nc pretresljivega ..tko d se ne obremenjuj user posted image user posted image user posted image

vprasu me je ce si skoz tok "napadalna" :) k si omenila d mas bulerje pa d bos enga zbrcala user posted image user posted image  drgac se nama je pa naprej mudil..tko d naslednjic bo vec casa user posted image

btw, pase ti frizurca user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
18.3.2011 11:19:57   
viČipU
biba... ti si pa toook sladka user posted image user posted image user posted image  lusna profilna na fb-ju

ajsi... a si nosecka?

aqui ti pa tko ves d si user posted image user posted image user posted image  lusna sobica.. pa vesela sm d bo vsak cajt d day user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ime ze mamo??

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
18.3.2011 11:47:18   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

ajsi... a si nosecka?

user posted image user posted image user posted image  ne, sem lihkar z madam M končala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
18.3.2011 11:52:09   
viČipU

IZVIRNO SPOROČILO: viČipUuser posted image

ajsi... a si nosecka?

user posted image user posted image user posted image  ne, sem lihkar z madam M končala user posted image

madam M je lahko tud lazna user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
18.3.2011 12:08:10   
aqua77

aqui ti pa tko ves d si user posted image user posted image user posted image  lusna sobica.. pa vesela sm d bo vsak cajt d day user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a ime ze mamo??

ja še ene 6 tednov moramo najmanj zdržat, po pa bomo iz ta hudega ven!!! komaj čakam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ime imamo še "delovno" user posted image  kar pomeni da še ni fiks, če ne najdemo nič novega bo verjetno Rafael - po nadangeljčku Rafaelu, pa po slikarju, moj pa pravi da po Nadalu, ker je strasten tenisač... user posted image user posted image user posted image

pozdravčka vsem...

P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
18.3.2011 12:10:36   
ledenka

ajsi... a si nosecka?

user posted image user posted image user posted image  
ne, je bila kar običajna. bomo videli, kaj bo naslednji krog prinesel...

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
18.3.2011 12:11:15   
ledenka
Rafael mi je všeč user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
18.3.2011 12:19:33   
aqua77

Rafael mi je všeč user posted image  

Hvala Ajsi, mi se še mal navajamo... user posted image  

Za punčko smo kar hitro izbrali - Isabela nam je blo takoj vsem všeč. Ko se je pa lulček pojavil nam pa ni šlo več tako gladko... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
18.3.2011 12:20:47   
aqua77

ajsi... a si nosecka?

user posted image user posted image user posted image  
ne, je bila kar običajna. bomo videli, kaj bo naslednji krog prinesel...

no, pol pa držimo pestke za naslednji krog mučo fejst!!! user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
18.3.2011 17:15:47   
~Biba~
akva, tudi meni je rafael všečuser posted image

ledenka, naj bo uspešen, katerikoli krog pač mora bit, le da bo čim prejuser posted image

klarči..sem mislila, da si kakega kupca osvajala, pa zdaj ne veš kaj si je njegova punca zraven mislilauser posted image zdaj vidim da sem se čist zmotila, kosem prebrala tvoj postuser posted image

vičipuuser posted image hvala

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
18.3.2011 19:04:29   
ledenka
hvala za pestke user posted image  bo, ko bo, če bo...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.3.2011 0:21:50   
Klarilu

hehe user posted image  nc pretresljivega ..tko d se ne obremenjuj user posted image user posted image user posted image

vprasu me je ce si skoz tok "napadalna" :) k si omenila d mas bulerje pa d bos enga zbrcala user posted image user posted image  drgac se nama je pa naprej mudil..tko d naslednjic bo vec casa user posted image

btw, pase ti frizurca user posted image

ej a veš da sem hotela mu še rečt da mora lepo delat s tabo pa te fore sam sem čist pozabila k sem bila vsa vesela da sem tebe videlauser posted image tko da tak pogovor ga še naslednjič čaka,pa glede te stvari me ne briga ali je policaj pa če bi bil predsednik  tko da ko se gre zate ni važn kaj je :D lahk mu omeniš da sem tok utrgana da sem res lahk še bolj napadalna user posted image

Bibek user posted image prov groza me je k vidim kaj si ve mislite o men NOTuser posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.3.2011 9:20:48   
~Biba~
user posted image lep vikend

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.3.2011 13:23:53   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

hvala enakoo..biba kje pobiras te gif-e? :)) so mi tok sweet user posted image user posted image user posted image

aqua..men je ta ime tud vsec.. tko d se ga kr prvadte user posted image user posted image user posted image  hihii

ajsi.. mamo se cajt za No.2 :) jz No.1 ti No.2 :)))

klarilu.. a ti povem njegov odgovor ce mu bi to vse rekla.. (-tisina- nasmeh..- itak d jo bom) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.3.2011 13:47:55   
aqua77
živjo pupice,

jaz sem skuhala, smo pojedli zdej mam pa mal časa za RR.

Vičipiči zate pa itak skoz držim pestke za No.1!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bibek ti tud v klub pašeš in stiskam pestke tud zate, veš!!!! a je že kaj novga, bosta šla k ZD al čakata na novo rundo?

Ajsi sem našla sobice za mal večje, pa poglej če se ti zdi kaj zanimivo... evo link http://www.moretticompact.it/cataloghi/camerette/camerette.php

ljučka vsem pupicam z prelepe s seoncem obsijane in pomladne obale!

P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.3.2011 14:19:28   
Klarilu

hvala enakoo..biba kje pobiras te gif-e? :)) so mi tok sweet user posted image user posted image user posted image

aqua..men je ta ime tud vsec.. tko d se ga kr prvadte user posted image user posted image user posted image  hihii

ajsi.. mamo se cajt za No.2 :) jz No.1 ti No.2 :)))

klarilu.. a ti povem njegov odgovor ce mu bi to vse rekla.. (-tisina- nasmeh..- itak d jo bom) user posted image user posted image user posted image

to nima kej čakat tko da mu lahk že zdej rečeš da k mu bom rekla,ma da izstreli k strela iz jasnega user posted image ma k veš da mu bom to rekla tko da bolj zanj da bo pripravljen,k ti si zlata vredna in ma da se tega zaveda!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
21.3.2011 4:27:52   
viČipU
klarilu hehehe..hvala (sm kr mauck zafarbala user posted image )

evo jz pa ze pokonc...grem zdle z nasm2 na Golnik..tko d upajmo d bo ati sou ze dons z nama domov.
mela sm pa take cudne sanje..ajajajj..sam HB d so sam sanje user posted image user posted image
pa zrd vcerajsnjega extr.miganja mam mal musklfibra user posted image  amapk sm saj zbudil par misic user posted image user posted image  aja pa pojedla sm skledo regrada mmmmmmmmmmm (ta cas prou obozujem-zrd regrada user posted image user posted image user posted image )

aja dons je prvi pomladni dan tko d babe moje ma d zvrgolite, zacvetite in se z nasmehom odpravite v pomlad.

vsem mamicam, bodocim mamicam in delujocim borkam zelim en leeeeeeeppppp daannn..pa velik objemcek in poljubcek

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.3.2011 9:55:47   
~Biba~
akva hvala za pestke...trenutno je pri nama......on noče nikamor več...kaj vem kaj se bo še s tega razvilo.

viči...http://smiles.26l.de/bereich1_102_0.html tukaj jih imaš
se pridružujem vičipuji...in vam zaželim prav lep pomladni dan..user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.3.2011 10:01:15   
ledenka
jutro user posted image  spala bi še...

user posted image

user posted image

Aqui, hvala za link, bom pogledala user posted image

danes mam G, redni pregled na 3 leta... upam, da je bris ok.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.3.2011 11:33:14   
aqua77
ajsi, itak da je vse ok!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.3.2011 14:46:36   
Klarilu

akva hvala za pestke...trenutno je pri nama......on noče nikamor več...kaj vem kaj se bo še s tega razvilo.

viči...http://smiles.26l.de/bereich1_102_0.html tukaj jih imaš
se pridružujem vičipuji...in vam zaželim prav lep pomladni dan..user posted image

ta metuljček mi je pa všeeeeeeeečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?