birdy
|
Hej hoj... Končno vsi otroci v svetu sanj. Sej krokal ga je k sreči le najmlajši. Mi je pa glihkar spil 230ml, o madona, to je pa rekord. Pa se več ne obremenjujem s tem. Kolumbo, ti pa nehi jokat zarad dojenja, matr ej, bi kar šla pa te po riti Čist razumem kaj te matra, trije otroci in dojenje je že mision imposibl. Ne, ma pride tud pri men kdaj tak dan k si rečem, ej, stara, dojila si obe do enga leta, tzd tega bi lohk, pač bi se par večer mal pomatrala in pristavljala do amena. Ampak ugotovim pol da mam tri otroke plus deca, gospodinjstvo ki ga je tud treba porihtat... Tko da, Kolumbo, če sem še jst fanatik popustila pol more bit res hudo. Pa vesela bodi, veš kok dolg si ga dojila. Pa sej ga itak še, sam pač mal več dodaš. Super si, bod ponosna!!!! Čebela, nisem brala tok nazaj kake probleme mata, ampak od začetka so rade mal težave. a ne pridobiva dost na teži al joka? Res ne vem kaj je, oprosti. Sej bo, ti si sam zaupi pa bo zalaufal. Če pa ne bo pa tud ne bo nič narobe. Važno da ste vi zadovoljni. katjuša Druzga pa ne bom nič rekla ker ne vem kaj rečt. Drži se!!!! sunny, si že razkrila spol? Joj sem firbčna, pa ne vem nič ugibat. Mal me vleče k punčki ampak čist na slepo