SURF
|
Pozdravčke.... Majchy in Tamika-prelepi,mamice pa ziher ponosne .... Katjuša -drži se! Sunny-Čestitke!!!!!! Urša-Kako ste poštimali v vrtcu? No da se malo razpišem .....Datum za poroko sva prestavila na drugo leto,maja.....lokacije nama ljube so že itak zasedene,pa še kar nekaj velikih stroškov bo letos,tako da sem prav vesela,da sva se takole dogovorila,ker sedaj se začne sezona vsega in je tudi časa zelo malo...no,čeprav to ni glavni razlog Mi paše ta mesec pa naj bo še tako skomercializiran ..... Srček moj mali uživa v vrtcu,smo se dogovorili,da bo še kar naprej od 8.h pa do 12.h ....potem doma odspi svoj zaslužen spanec in akcija dalje...niti malo ni pri miru,vsepovsod bi pomagala,vse bi sama naredila,ma v vse se vtakne,pa še dober ji gre in znajde se.. pa še prava klepetulja po vrhu...čist po žensko,nimaš kej Ko pa pridejo tisti dnevi,se pa tudi samo po meni obeša,jokca in sitnari...tile tazadnji zobki,jo najbolj matrajo od vseh skupaj prej..... Za domačo nalogo imajo v vrtcu,da prinesejo album....in sem tako vesela za tole nalogo,bom končno naredila oz.dokončala tale naš album,in ne bodo fotke samo na cd-ju sem že vse zreducirala,joj kako težko je odločit katera slika ja in katera ne ,danes jih neseva še razvit,jih razporediva,predebatirava..
|