Tulipan12
|
Dobro jutro! Ponedeljek je! Sem malo razmišljala, da že 5 mesecev nisem v službi Jao, jao, kam gre ta čas!!! Ampak ok, bom se probala tega večkrat zavedat in še bolj uživat. Čaga je na polno uspela, sem kr malo vesela, da je za nami in da je ta hektika okoli vsega tega mimo. Smo res imeli tako norišnico, da Lia včeraj prvič zjutraj ni vprašala kam gremo in ko smo se začeli oblačit za na kavico, je rekla, da bi bila doma. Midva sva si včeraj po odpiranju vseh daril dala še dodatno delo in sčistila stanovanje, ker je bilo že katastrofalno, tak da sem komaj čakala ta ponedeljek, da greva z Luko naprej po ustaljenem urniku. Danes se greva slikat za potni list, če nam bo uspelo kam skočit za 1. maj. Ampak to je odvisno od višjih sil. Pa sončne kreme moram nabavit, ker me je zadnjič tak opeklo na sprehodu, da sem še danes rdeča, pa imam tak tip kože, da sem redkokdaj rdeča, letos pa je nenormalno to sonce. Vsako leto je huje. Kokica welcome back! Najaa drug teden bo luna, ne? No, moram pogledat, kdaj je. MČ itak vem, da te ne bo nič naokoli, samo me res zanima, če je bil že kaki ups
|