PERSIDA
|
Evo mene samo malo mimo letim .Preveč časa smo na svežem zraku tako,da ne utegnem do kompa.Pa kita mamo doma . V glavnem en dan sem delala ,pa sem že spet doma,kaj hočeš lepšega.Vsak dan zvečer ko maladva zaspita za njima še kar jaz.V glavnem na morje ne rabimo ,ker smo že kar lepo zagoreti . Drugač pisanka minila ,ne preveč požrešno ,ker sem na vikendu za malima letala cel dan.Več ali manj smo doma ,ker je preveč fajn bit doma ,da bi še kam drugam šli . Imam v planu jima trampolin nabavit ,kje ?bo odvisno od same cene. Na polno nam peskovnik laufa imamo pokritega tako,da kljub dežju ga lahko uporabljamo ko ne dežuje. Da vsak po svoje nočeta na čase nič poslušat ne rabim razlagat .Odločla sem se in jima to tudi povedala ,da ne kričim več .Tak,da po novem vsa njuna dogajanja prenašam z velikim cmokom v grlu .Res grem sama sebi na živce ko moram tolmačit,prepovedovat,mirit se pregovarjat naredita ,pa itak po svoje.V glavnem ko mi bo prekipelo greta v sobo na kuliranje .Itak jih bom še bol razkurla samo bom ,pa na glasilkah prišparala . Pa to se moram pohvalit danes mi je celo avto odzunaj uspelo umit .Ja to je pri nas postal cel podvig odkar imamo bavca . Ja ,pa še to nujno rabimo škornje ,ker stari so nam vsi premali.Ker največji frajer si pri nas ,če se z motorjem zapelješ v blato ,pol ,pa tuliš ko norc ,ker imaš blatne čevlje . Pa bog ne daj ,da si v peskovniku pesek na teniske vržeš ,štala .
|